Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antrenmanlarimiz, kaleci antrenmanlari falan hepsi alay konusu olmus, millet insta, twitter, tiktok'ta paylasiyor... inanamadim kendim bile görünce.. bunlari sadece OB'ye baglayamayiz ama 75 milyona topcu aliyorsak, 2-3 milyon da yardimci antrenörlere ve ekipmanlara vermek lazim

hoca yapmiyorsa, profesyonel yönetici alinmali bu isleri yönetecek

Arne Slot: Galatasaray iyi takım haddimizi bilerek oynayacağız. Biz Hazırız

Sir Okan Buruk: 1. dakikadan itibaren şiddetli ölümcül pres yapacağız

Dünya üzerinde bu liverpola karşı pres oynamayı düşünen tek TD olarak tarihe geçecek aslan hocam benim

Fıkra bu kadar dağılabiliriz...

Bu gece mutsuz uyuyacağız. Ne kadar mutsuz olacağız bunun seviyesi biraz da sana bağlı Hocam.

gruptan çıkana kadar eleştiriye devam.İlk 24 içinde olup şampiyon olursa zaten hiçbir şekilde eleştirmem , onun dışında bugün liverpool'u 5-0 yenip gruptan çıkamasa bile eleştiriye devam ederim.Artık şu yok şunu yendik bunu yendik işlerinden gına geldi bana , sonuç önemli sadece

gruptan çıkana kadar eleştiriye devam.İlk 24 içinde olup şampiyon olursa zaten hiçbir şekilde eleştirmem , onun dışında bugün liverpool'u 5-0 yenip gruptan çıkamasa bile eleştiriye devam ederim.Artık şu yok şunu yendik bunu yendik işlerinden gına geldi bana , sonuç önemli sadece
Yani diyorsunki istikrar önemli. Totenhami yenip diğer alt takımlara puan verme

Yani diyorsunki istikrar önemli. Totenhami yenip diğer alt takımlara puan verme
aynen öyle.Sonra çıkıp çünkü bayerne,spursa şöyle böyle oynadık diye bahane ediyor ama aynı grupta kopenhag ceza sahasına giremeden maç bitirdik , rfsye 2-0dan puan verdik falan filan da var.Yani gidip Liverpool'u yenip içeride bodoya falan yenilip çıkamazsak bu sefer sadece Liverpool maçından bahsedecek ama sonuç önemli burada.Frankfurttan 5 yedik mesela , Liverpool'dan da 6 yiyelim ama gruptan çıkalım başarı budur aslında

Avrupa devlerini kevgire çevirmek ne demek abi

Yani gerçekten 1'i 5 yapıyorsunuz veya tam tersi. Bir ortanız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt