- 6 Eylül 2014
- 93.166
- 64.117
- 4.488
Kalabalık sevmiyor hocambiri x de güzel bir twit atmış bulamıyorum twiti
herşeyi deniyorda ortasahayı kalabaklıştırmayı denemiyor diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalabalık sevmiyor hocambiri x de güzel bir twit atmış bulamıyorum twiti
herşeyi deniyorda ortasahayı kalabaklıştırmayı denemiyor diye
Hocam Liverpool maçında Palace gibi, Atletico maçında da Real gibi oynarsak tamamdır
Okan Buruk | Teknik Direktör
Hocamız taktik deha kiskanmayalimHer maç rakibe özel taktikler üreten, değişiklikleri, antrenmanları ve Avrupa'da yazdığı başarılarla muhtemelen bir sonraki durağı Barcelona veya City olacak olan hocamız da kesin öyle yapar Azizim
Bilhassa Alanya maçından sonra bu söylediğinden en ufak bir şüphem yok, Targutayım Total FutbolumHer maç rakibe özel taktikler üreten, değişiklikleri, antrenmanları ve Avrupa'da yazdığı başarılarla muhtemelen bir sonraki durağı Barcelona veya City olacak olan hocamız da kesin öyle yapar Azizim
Halen ligdeki taktiginden dem vuranlar var! Ismail Kartal copunun 99 puan aldigi ligden! Pes!
Bizimkinide izliyoruz renkdas. Lig cop iste. Referans olamaz bir teknik adamin rustunu ispat etmesi icin.99 puan aldırıldığı diyelim, hepimiz izledik maçları
Bizimkinide izliyoruz renkdas. Lig cop iste. Referans olamaz bir teknik adamin rustunu ispat etmesi icin.
fikirlere saygı inanılmaz düzeydeO halde biraz iyi ve kadrosu iyi her hocanın ligi süpürmesi lazım. Ama öyle olmuyor. Lig kötü olabilir ama referans olmaz demek doğru değil.
Sorun zaten bugün olmadıgı gibi yarında olmayacak olması. Kendimizi boşuna kandırmaya gerek yok 4.senesinde 1 gr kendini geliştirmeyen adam 44.senesinde de olsa yine gelistirmeyecek de planlamayacakta.Şımarıklığa gerek yok.
Dünyanın bütün hocaları hata da yapar, formu da düşer. Şampiyon yapamazsa gönderilecek durumda ona rağmen yok lig bizi kesmiyor Avrupa diye gereksiz yere ligi küçümsemeler çok yanlış ve bana göre nankörlük de biraz.
Avrupa evet çok önemli ama biz orayı iyi planlayarak başarı stresi olmadan geçirmeliyiz.
Düzgün planlanırsa yenilgi yenilgi büyüyen zafer de illa ki olacak.
Sanki EpL de oynuyoruz da CL için 4-5 takım gidiyor ligden biz ligi salla diyoruz.
Şampiyon olamazsan lige giriş şansın %25 maksimum. 2-3 eleme geçip girmen lazım.
Ligin araç olması şampiyonluktan geçiyor.
25 yıl öncenin futboluyla genetiğimizde var başarısız diyorsanız da hayır efendim 25 yılda genetiği olan kulüpler de 20 defa kabul değiştirerek sağladı devamlılığı o genetikte.
Biz yapamadık bugünün de değil dünün de sorunu
Dün de yapamadık.
Daha iyisini alacak yönetici de yok.Sorun zaten bugün olmadıgı gibi yarında olmayacak olması. Kendimizi boşuna kandırmaya gerek yok 4.senesinde 1 gr kendini geliştirmeyen adam 44.senesinde de olsa yine gelistirmeyecek de planlamayacakta.