Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Liverpool maçında Palace gibi, Atletico maçında da Real gibi oynarsak tamamdır

Her maç rakibe özel taktikler üreten, değişiklikleri, antrenmanları ve Avrupa'da yazdığı başarılarla muhtemelen bir sonraki durağı Barcelona veya City olacak olan hocamız da kesin öyle yapar Azizim

hala dün yaptığı oyuncu değişikliklerinin etkisinden çıkamadım. herhangi bir amatör takımın hocası bu kadar içine edemezdi maçın.

Okan hoca’nin a plani bence ligde herzaman tutar cünkü oyunu domine ediyoruz ustunluk sagliyoruz yoksa bu kadar mac kazanilmazdi takildigimiz maclarda olurdu

Sorun b planinda

Kagit üstünde belki bir plani var ama degisiklikler ile takim geri’ye gidiyor

Bu konu da gelismesi lazim

Suan rakip takim taraftarlarin tek bir istegi var o da okan buruk’un ayrilmasi cünkü adam ligde kaybetmiyor ve bir kazanma aliskanligi getirdi

Avrupa konusunda herkes hakli basarisiz cünkü ligdeki ayni düzeni deniyor

Bu konu da fatih hoca ile aynilar

Fatih hoca’nin lazio’lu son uefa grubunu örnek gösterenler var ama kariyerinin sonunda kontrollü oyunun dogru oldugu anladi senelerce defans cizgisini önde kurdu avrupa da

Her maç rakibe özel taktikler üreten, değişiklikleri, antrenmanları ve Avrupa'da yazdığı başarılarla muhtemelen bir sonraki durağı Barcelona veya City olacak olan hocamız da kesin öyle yapar Azizim
Bilhassa Alanya maçından sonra bu söylediğinden en ufak bir şüphem yok, Targutayım Total Futbolum👀😍

Frankfurt maçı gitti, City, Liverpool, Madrid maçlarından 0 çektiğimiz senaryoda geriye kalan maçlar : içerde Bodo ve Usg, deplasmanda Monaco ve Ajax maçlarından en az 11 puan çıkarmamız gerekiyor yani hepsini yenmemiz gerekiyor. Bunu yapabilir miyiz ? Maalesef ilk 24 hayalleri Frankfurt maçı ile bittiğini düşünüyorum.

Avrupa'da başarısızlığı normalleştirmemek lazım. Bunu yapanlar da mevcut.

Okan hocayla ilgili temel problem şu,

1. Sezon = Bir önceki sezon ligi 13. bitiren Galatasaray'ı aldı, yepyeni bir kadro kuruldu, yeni bir yönetim. Ve yalpalayarak başlayan sezonu çok iyi tamamladı. Galatasaray ilk sezonunda çok disiplinliydi. Ayrıca Okan hoca bizden önce hem Akhisar'la ZTK kazanması, hem Başakşehir ile lig şampiyonluğu yaşaması geleceğe dair bir umut taşıyordu. Hani hem yerli hem bizden hem de genç ve çok büyük potansiyel vaad eden bir hoca vardı ortada.

2. Sezon = Okan hocanın Galatasaray'daki ilk şampiyonlar ligi macerası dedik. Ki bence başarısız bir sezon değildi. Deplasmanda ManU galibiyeti, Bayern'e karşı oynanan futbolla beraber hem ilk elin günahı olmaz dedik hem yine geleceğe dair hayal ettirmeye devam etti. Ayrıca tarihin en yüksek puanlı şampiyonluğu geldi.

Ancak 3. sezon itibariyle işler tersine döndü. Eldeki bir Tottenham maçı harici maalesef vasat bir Avrupa performansı mevcuttu. Ligde ciddi çalkantılar oldu. Bir önceki sezonun Fenerbahçe'si olsaydı belki şampiyonluk da gidebilirdi.

Okan hocayla ilgili temel problem artık hayal ettiremiyor oluşu. Maalesef Okan hoca belki de teknik direktörlük tavanına ulaşmış olabilir. Bundan öteye geçemeyecek olabilir. Veya bundan öteye geçebilmesi için çoook uzun yıllar gerekebilir.

Bu nedenle bu sürecin nereye varacağını bilmiyoruz, inşallah güzel tamamlanır ancak ne olursa olsun bu sene sonu Okan hocayla güzel bir şekilde yolları ayırmak lazım diye düşünüyorum. Bi 10 sene sonra Premium Okan Buruk'un tekrardan takıma dönüp çok daha büyük işler yapabilme ihtimali var.

Çok büyük hoca

Çok saygı duyuyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen ligdeki taktiginden dem vuranlar var! Ismail Kartal copunun 99 puan aldigi ligden! Pes!

O halde biraz iyi ve kadrosu iyi her hocanın ligi süpürmesi lazım. Ama öyle olmuyor. Lig kötü olabilir ama referans olmaz demek doğru değil.
fikirlere saygı inanılmaz düzeyde

1 ton şeyini eleştirmene rağmen lig için şampiyonluklarda payı var bile dedirtmiyorlar adama

Şımarıklığa gerek yok.

Dünyanın bütün hocaları hata da yapar, formu da düşer. Şampiyon yapamazsa gönderilecek durumda ona rağmen yok lig bizi kesmiyor Avrupa diye gereksiz yere ligi küçümsemeler çok yanlış ve bana göre nankörlük de biraz.

Avrupa evet çok önemli ama biz orayı iyi planlayarak başarı stresi olmadan geçirmeliyiz.

Düzgün planlanırsa yenilgi yenilgi büyüyen zafer de illa ki olacak.

Sanki EpL de oynuyoruz da CL için 4-5 takım gidiyor ligden biz ligi salla diyoruz.

Şampiyon olamazsan lige giriş şansın %25 maksimum. 2-3 eleme geçip girmen lazım.

Ligin araç olması şampiyonluktan geçiyor.

25 yıl öncenin futboluyla genetiğimizde var başarısız diyorsanız da hayır efendim 25 yılda genetiği olan kulüpler de 20 defa kabul değiştirerek sağladı devamlılığı o genetikte.

Biz yapamadık bugünün de değil dünün de sorunu

Dün de yapamadık.

Şımarıklığa gerek yok.

Dünyanın bütün hocaları hata da yapar, formu da düşer. Şampiyon yapamazsa gönderilecek durumda ona rağmen yok lig bizi kesmiyor Avrupa diye gereksiz yere ligi küçümsemeler çok yanlış ve bana göre nankörlük de biraz.

Avrupa evet çok önemli ama biz orayı iyi planlayarak başarı stresi olmadan geçirmeliyiz.

Düzgün planlanırsa yenilgi yenilgi büyüyen zafer de illa ki olacak.

Sanki EpL de oynuyoruz da CL için 4-5 takım gidiyor ligden biz ligi salla diyoruz.

Şampiyon olamazsan lige giriş şansın %25 maksimum. 2-3 eleme geçip girmen lazım.

Ligin araç olması şampiyonluktan geçiyor.

25 yıl öncenin futboluyla genetiğimizde var başarısız diyorsanız da hayır efendim 25 yılda genetiği olan kulüpler de 20 defa kabul değiştirerek sağladı devamlılığı o genetikte.

Biz yapamadık bugünün de değil dünün de sorunu

Dün de yapamadık.
Sorun zaten bugün olmadıgı gibi yarında olmayacak olması. Kendimizi boşuna kandırmaya gerek yok 4.senesinde 1 gr kendini geliştirmeyen adam 44.senesinde de olsa yine gelistirmeyecek de planlamayacakta.

Sorun zaten bugün olmadıgı gibi yarında olmayacak olması. Kendimizi boşuna kandırmaya gerek yok 4.senesinde 1 gr kendini geliştirmeyen adam 44.senesinde de olsa yine gelistirmeyecek de planlamayacakta.
Daha iyisini alacak yönetici de yok.

Terim defalarca gelip giderken de yoktu.

Bugün Okan hoca gitse de yok.

Ben o yüzden yerel ya da uluslarası her netse başarının doğru bir kimya yakalanmışken toksikleşmeden tadını çıkarma taraftarıyım.

99 defa üst üste olsak, 100 şampiyonluğu aynı hırsta isterim.

Takılmasın ve o da istesin isterim. Avrupa da başarılı olabileceğimizi sanmıyorum. Ona uygun planlama yok. Öyle bir başkan da yok.

Mason localarından, UEFa’ya sponsorluklara kadar her yeri aktive edeceksin.

25 yıldır tek mason yönetici Remzi Sanver’di. O varken UEFA da grup lideri olduk. Süryani kökenli mason Faruk Süren ve Aysal döneminde gruptan çıktık.

Ama bu adamları şu an Türkiye de mevcut düzen sevmiyor. Yerel de başarılı olmam engellenir hemen hele son 5-6 yılın ikliminde.

2021-2022 ilk 10 hafta hakem giyotininden geçti takım havlu atana kadar ama unutmuş taraftar.

Şu an tek şans Erden’di. Kendisi Sufi ve tasavvuf kültüründen iktidara zıt da değildi ama fikri hür, vizyon sahibi bir yöneticiydi de. O kalsa ikisini dengeleyebilirdik ama onu da GSYİAD yedi.

Okan’ı da taraftara yedirecek FB’li medya. Başka türlü geçemezler bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt