Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.577
- 29.062
- 2.993
bodo maçından sonra gider.Şu fikstürden bu oyun ile sağ çıkmamız çok zor,bu fikstürde okan hoca gidebilir
Ekli dosyayı görüntüle 304272
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bodo maçından sonra gider.Şu fikstürden bu oyun ile sağ çıkmamız çok zor,bu fikstürde okan hoca gidebilir
Ne zaman iddalı konuşsa 3-5 yedikçok iddialı konuşuyor liverpool maçı için. hadi bakalım
1 kere İstanbul dışına çıkıyoruz. Topçuların canına minnet.Şu fikstürden bu oyun ile sağ çıkmamız çok zor,bu fikstürde okan hoca gidebilir
Singonun abuk çalımı olmasa ve kalede gördüğümüz 393838838 net gol pozisyonlarindan 2 tanesi gol olsa Konya ve Alanya maçında görürdüm sizi. Allah koruyor, Frankfurt maçında 10 dk korumadi 5 yedik. 90 dk korumasa kaç yiyecektik acabaDerhal görevden alınmalıymış
İstifa etmediği her gün zararmış
Şu takıma gram katkısı yokmuş
Bırak hoca ya. Valla bırak
Bu taraftar başarıyı haketmiyor valla bırak da rezil sefil olsunlar bırak
Liverpooldan 32 tane yeriz inşallah da kudurursunuz
gerçekten bende fark yemeyelim diyordum terim zamaında zar zor psg ve real bizi 0-1 yenmişti o zaman ki kadroya bak birde şuan ki kadroya bak inanılmaz gerçekten şimdi de fark yemeyelim diyorum 300 milyon euroluk kadroyaLiverpool maçında mağlubiyet çok normal bunu eleştirmem. Çok büyük bir fark olmadığı sürece. Mantıklı bir oyun oynayalım. Union gibi bizim seviyemizde veya altındaki takımları da yenelim.
300 Milyon Euro'luk kadro muymuşuz biz?şimdi de fark yemeyelim diyorum 300 milyon euroluk kadroya