Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakikada Galatasaray’ın rakip ceza sahasında topla buluşma sayısı 10 iken Alanyaspor’un Galatasaray ceza sahasında topla buluşma sayısı 35

Uğurcan’ın yaptığı kurtarış sayısı 8, Alanyaspor kalecisi Ertuğrul’un yaptığı kurtarış sadece 1

Alanyaspor’un kaçırdığı büyük fırsat 7, Galatasaray’ın kaçırdığı büyük fırsat 1

Alanyaspor futbolcuları 12 başarılı adam eksiltmede bulunurken Galatasaray’da bu sayı 5

Yakın tarihte Galatasaray’ın bir Anadolu takımı karşısında bu kadar ezildiği başka bir maç var mıdır bilmiyorum..

images-37.webp

14 milyar 799 milyon 461 bin 726. olasilikta 5ten aşağı yiyoruz

Berbat bir hoca sürekli cepten yiyor, oyuncuların keyfine göre taktik diziliş yapıyor, rotasyon yapınca rezil duruma düşüyor taktik olarak sıfır olduğu için, yıllar geçtikçe takımda geliştirdiği hiçbir şey yok.

Gidince sağlam enkaz bırakacak

Derhal görevden alınmalıymış
İstifa etmediği her gün zararmış
Şu takıma gram katkısı yokmuş

Bırak hoca ya. Valla bırak
Bu taraftar başarıyı haketmiyor valla bırak da rezil sefil olsunlar bırak

Liverpooldan 32 tane yeriz inşallah da kudurursunuz
Singonun abuk çalımı olmasa ve kalede gördüğümüz 393838838 net gol pozisyonlarindan 2 tanesi gol olsa Konya ve Alanya maçında görürdüm sizi. Allah koruyor, Frankfurt maçında 10 dk korumadi 5 yedik. 90 dk korumasa kaç yiyecektik acaba

Hadi iyi oyunu geçtim, bu hoca varken takım ne zaman iyi savunma yaptı yav hatırlayan var mı? Baskın geldiğimiz Anadolu takımları bile gol gerektiğinde baskı kurup, pozisyon buluyor atıp, atamamaları kendi becerilerine kalıyor bari onu sağlayın abi savunmada resmen herkes "mış" gibi yapıyor, sadece sahada dolanıyoruz yer kaplamak için.

İdeal ilk 11 ve sistem bulmak zorunda her maç ayrı kadrolar ve dizilişlerle oynayamayız. Kadromuz geniş sayılmaz ama yine de istikrarlı bir kadro düzeni oluşmadı henüz. Beşiktaş ve Liverpool maçlarına mümkünse aynı 11'le çıkmalı. Kadroda şu olmalı ;

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus İlkay Barış
Osimhen

+ Sallai, Eren, Sara, Sane, Icardi

Liverpool maçında mağlubiyet çok normal bunu eleştirmem. Çok büyük bir fark olmadığı sürece. Mantıklı bir oyun oynayalım. Union gibi bizim seviyemizde veya altındaki takımları da yenelim.

Liverpool maçında mağlubiyet çok normal bunu eleştirmem. Çok büyük bir fark olmadığı sürece. Mantıklı bir oyun oynayalım. Union gibi bizim seviyemizde veya altındaki takımları da yenelim.
gerçekten bende fark yemeyelim diyordum terim zamaında zar zor psg ve real bizi 0-1 yenmişti o zaman ki kadroya bak birde şuan ki kadroya bak inanılmaz gerçekten şimdi de fark yemeyelim diyorum 300 milyon euroluk kadroya

Frankfurt maçından sonra oyuncularda bu hoca ile olmayacağını anladığını düşünüyorum. Ve Liverpool maçı ile ilgili kimsenin gram umudu yoktur. Bu psikoloji ile maça çıkacağız.

Bu takım 3 senedir yıldızlarla oynuyor. Oyuncu kalitesi yeter de artar bu lig için. Okan değil çoban koysan, yoldan geçen bir adamı koysan da bu takım 3 sene şampiyon olurdu zaten. Okan hoca falan değil şunu bir anlayın artık.

Okan’ın bu takıma katkısı yok, eksisi var. Takımı sabote ediyor. Adam maçı 2 stoper 4 bek 2 ortasaha 2 forvetle bitiriyor ve rakip sağdan soldan yardırıyor. Hoca moca değil bu adam. Derhal kovulmalı.

300 milyonluk kadroyu deli dana gibi koşturamazsın. Bir sistemin olmalı. 3 senedir bir sistemi yok. Hayvan gibi önde basıp oyuncu koşturmak dışında bir bildiği yok.

Beceriksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt