Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.096
- 2.060
- 648
Daha kötüsü tedesco geldi büyü bozuldu olmasın da?Ali koc gitti büyü bozuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha kötüsü tedesco geldi büyü bozuldu olmasın da?Ali koc gitti büyü bozuldu
Onda bir cacık yok ya. Şansı yaver gidiyorDaha kötüsü tedesco geldi büyü bozuldu olmasın da?
Eyvallah. O zaman uzatmayacam… İyi forumlar.Senin gibi başarılarındaki emeği yok saymadığım için eleştirmemiş olmuyorum. Zaten eleştirimi yapmışım. Dar rotasyon için de eleştirimi yapmışım zaten hatta saçma kaleci rotasyonu için de yaptım eleştirimi. Kazımcan mücadele, istek gösteriyorsa bu oyuncularda göstermeli ve onlara da saygısızlık yapmadan eleştiririm. Zaten en son mesajlaşmamızdan sonra senin az çok düşünceni de az çok anladığım için dikkat edersen hiç bir daha alıntılamadım. Çünkü ben asla hocanın başarılarındaki emeği yok saymayacağım, onu küçük görmeyeceğim ve ondan nefret etmeyeceğim. Eksik gördüğüm ve hatalı gördüğüm yerlerini de ona göre eleştireceğim. İyi forumlar dilerim.
Bugüne değin Okan’ın gidiyordu. O geldi Okan’ın şans işi bitti gibi.. haftaya görecez… bence de iyi gitmiyor, ama kötü olduğundan değil, elindeki malzeme kötü.Onda bir cacık yok ya. Şansı yaver gidiyor
rezil bi açıklama
gittin aylarca bu adamda ısrar ettin adamın mevkisi belli değil. üstüne gittik 30 verdik.
tsli pinadan daha iyi topçu olup olmadığı da çok tartışılır, pina bence daha fazla büyük takım beki
bi daha karışma bek transferine lütfen
rezil bi açıklama
gittin aylarca bu adamda ısrar ettin adamın mevkisi belli değil. üstüne gittik 30 verdik.
tsli pinadan daha iyi topçu olup olmadığı da çok tartışılır, pina bence daha fazla büyük takım beki
Galatasaraya yakıştıramıyor kimse işin gerçeği buBu kadar basari kazanmis bir teknik direktörün taraftari tarafindan nefret edilmesi taraftar profilinin ne kadar rezalet durum da oldugunu gösteriyor
Fener taraftarini yakaladik bu rezillikte
Sizler nefret ettikce adam basarili oluyor bu da enteresan bir durum
rezil bi açıklama
bunlar eksileri bunları söylemeliyizBaşarılarına söz yok, eyvallah ama ne bileyim ya böyle planlama yapan büyük takım TD'si olamaz gibi geliyor. Sıçıp sıvadı transferlerde.
Cidden kızıyorum hani ama şu da kesin:
Okan hoca gitsin yerine şu gelsinlik bir şey de yok. Bu denklemler o kadar kolay değil.