Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi başarılarındaki emeği yok saymadığım için eleştirmemiş olmuyorum. Zaten eleştirimi yapmışım. Dar rotasyon için de eleştirimi yapmışım zaten hatta saçma kaleci rotasyonu için de yaptım eleştirimi. Kazımcan mücadele, istek gösteriyorsa bu oyuncularda göstermeli ve onlara da saygısızlık yapmadan eleştiririm. Zaten en son mesajlaşmamızdan sonra senin az çok düşünceni de az çok anladığım için dikkat edersen hiç bir daha alıntılamadım. Çünkü ben asla hocanın başarılarındaki emeği yok saymayacağım, onu küçük görmeyeceğim ve ondan nefret etmeyeceğim. Eksik gördüğüm ve hatalı gördüğüm yerlerini de ona göre eleştireceğim. İyi forumlar dilerim.
Eyvallah. O zaman uzatmayacam… İyi forumlar.

15 milyon Akanji
15 milyonda bi sağ bek alsak sanki daha iyi olacaktı. Ne yaptık ettik bek konusunu yine mahvettik

Galatasaray beklerinde büyü falan var sanırım.

Boey dahil iyi oynayan sakatlanır ya, ya 6 ay oynar gider. Ya da kötü oynar.

En iyi beklerimiz

Hakan Ünsal - daha çok orta saha kanatı gibiydi

Riera- direkt sol kanattı
Sallai-sağ kanat forvet arkası adam

Kaç tane orjini bek adam aldıysak bu oldu.

Sağlık olsun, bu yıl da şampiyon olmayıverelim, ne olacak. Fazla yazmak hele bu durumlarda, kırıcı olabiliyor. Biraz ara veriyorum şahsen,

2 yıl önce Wan Bissakkaya 17 milyon vermedik
Jelert aldık 9 sıktık
Frankowski aldık 8 sıktık
Singo aldık 30 sıktık

rezil bi açıklama

gittin aylarca bu adamda ısrar ettin adamın mevkisi belli değil. üstüne gittik 30 verdik.

tsli pinadan daha iyi topçu olup olmadığı da çok tartışılır, pina bence daha fazla büyük takım beki

bi daha karışma bek transferine lütfen

Çok kötü bir açıklama. O zaman neden aldık bu adamı? Gitseydik direk sağ bek alsaydık. Bir de yanlı bir bilgi veriyor Singo'nun orjini kanat bek. Ayrıca oynattığın bek illa ileri- geri gidecek diye de bir durum yok. Bir bekini hücumda kullanırken diğeriyle stoperleri 3'leye bilirsin top sendeyken bir çok takım bunu da yapıyor. Nereden bakarsan bak skandal ötesi kötü bir açıklama olmuş hocadan.

rezil bi açıklama

gittin aylarca bu adamda ısrar ettin adamın mevkisi belli değil. üstüne gittik 30 verdik.

tsli pinadan daha iyi topçu olup olmadığı da çok tartışılır, pina bence daha fazla büyük takım beki

Bu maç özelinde mi söylemiş yoksa genel düşünce mi anlamadım
Eğer 2.cisi ise ne halt yemeye 30 milyon verdirdin sorarlar adama?

Bu kadar basari kazanmis bir teknik direktörün taraftari tarafindan nefret edilmesi taraftar profilinin ne kadar rezalet durum da oldugunu gösteriyor

Fener taraftarini yakaladik bu rezillikte

Sizler nefret ettikce adam basarili oluyor bu da enteresan bir durum
Galatasaraya yakıştıramıyor kimse işin gerçeği bu

rezil bi açıklama

Başarılarına söz yok, eyvallah ama ne bileyim ya böyle planlama yapan büyük takım TD'si olamaz gibi geliyor.

Cidden kızıyorum hani ama şu da kesin:
Okan hoca gitsin yerine şu gelsinlik bir şey de yok. Bu denklemler o kadar kolay değil.

Hocanin hem hayran olduğum hemde cok kızdığım bir özelliği var adam inanılmaz rahat bugünkü maçtan sonra bakıyorsun sanki hicbirsey olmamış gibi rahat ve sakin bu belki iyi birsey bilemiyorum ama bana cok garip geliyor

Günay tercihi için 50 kişiye sorduk bir mantıklı cevap arıyorum.

Günay bugün 8 gol de çıkarsa neden abi neden. Ne alaka yani

Dostlar,

taraftar - takımın merkeze güçlü defansif özelliği olan birileri gerek derken
kendisi- 12 kişi mi oynayacağız diyen de biri, RM falan tutun da diyordu.

Başarılarının devamı GS'miz için de iyi olacak ancak bazen çok amatör biri izlenimi veriyor.

Başarılarına söz yok, eyvallah ama ne bileyim ya böyle planlama yapan büyük takım TD'si olamaz gibi geliyor. Sıçıp sıvadı transferlerde.

Cidden kızıyorum hani ama şu da kesin:
Okan hoca gitsin yerine şu gelsinlik bir şey de yok. Bu denklemler o kadar kolay değil.
bunlar eksileri bunları söylemeliyiz

hala artıları çok daha fazla gitsin falan diyen cahilleri ciddiye almaya gerek yok

gidip yeni biri geldiği zaman sadece eksiler artıya dönmeyecek, her şey silbaştan olacak bu işler çocuk oyuncağı değil

FT yerine mancini geldiği zaman da gördük muhtemelen aynı tipler üni okutacak hoca diye uçuyordu herif deplasmanda 3-5 maç kazanabildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt