Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekortmen hocanız mı?

Okan bizim değil Galatasaray'ın hocası. Bunu kabul etmiyorsanız gidin başka takımı tutun burada yer kaplamayın.

Galatasaray forumu mu Antu'mu belli değil.

Sizin kadar insanı yoran bir güruh görmedim hayatımda.

birdie GIF

Bazen böyle oluyor forum.

Sen burda genelde ilk 11 de oyniyan oyunculari birbirine alternatif yapmisin, sorun burda cikiyor ,bunlardan iki üc tane oyuncu sakatlaninca yerine adam koyacak yedek yok.

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jacops
Torreira Lemina
Sane Ilkay Baris
Osimhen

Yedekler

Günay
Sallai
Eren
Kaan
Berkan
Yunus
Icardi
Sara

Üc oyuncu sakatlaninca yeri koyacak adam yok diyorsun mesela

Jacops,singo,lemina ve osimhen ilk onbir den sakat olan oyuncular

Yunus,berkan ve kaan alternatif oyuncular dan olusan sakat oyuncular

Bir de cezali eren var

Sekiz oyuncu saydim

Ona ragmen dün güclü bir kadro ile maci tamamladik

Herseyin cözümü transfer degildir elimizde degerli oyuncular var,cöp ilan etmeden rotasyon da kullanilmali oyuncular cünkü aksi halde cift kulvar da ayni oyuncularla oynadikca eksilmeler olur

Rekortmen hocanız mı?

Okan bizim değil Galatasaray'ın hocası. Bunu kabul etmiyorsanız gidin başka takımı tutun burada yer kaplamayın.

Galatasaray forumu mu Antu'mu belli değil.

Sizin kadar insanı yoran bir güruh görmedim hayatımda.

alıntı ile yaz bunu da cevabımızı verelim

kimse en ufak kötü sonuçta saçma sapan bahaneler uydurup yaptığı akıl dışı açıklamlar (real madridi city tutun diyordu sen de bize başka takım tutun önerisi ile gelmişsin) ile hem işbilmezliğini gözler önüne seren hem de kulübü komik duruma düşüren bu herifi kabul etmek zorunda falan değil

kötü oyunu eleştirince "adam rekor kırıyor daha ne istiyorsunuz" demekten başka argüman sunmadığınız için rekortmen hocanız yazdım evet

benmi milton euroları kazanıyorum bu işden

yeri gelecek yanına mevlüt hocayla ziya hocayı ali yavaşı alıp kasaba kasaba dolaşıp yeni ergün pembeleri yeni hasan şaşları bulacaksın!!!!!!

ohhh ne güzel 40 milyona sağ stopere yedek al
bek oynat o da kronik çıksın!

ne güzel dünya ya !
adam kronik değil lan salak gibi iyileşmeden kullandık. Boey de de yemiştik o boku zamanında.,
lan gezmeye gerek yok artık işte Türkiye futbolcu yetiştirmiyor eskisi gibi.

Okan Burukun beki

Öyle deme kardes sonra cikip derler sen hocadan daha mi iyi bileceksin bu isleri diye
Yaz başı karşı komşu lise çağına gelen çocuğuna uygun bisiklet almış. Babası önce sordu gördün mü diye, o sırada karşı apartmanın önünde bakımları kontrolleri doğru dürüst yapılmadığı için, gösterdim iyi bakarsanız iyi gider.

Ama adam her konu da sizin gibi uzman, büyük ustadır böyle ustalar ustası. Yok dedi bunun şu parçası şöyle bu böyle falan.

Geçen de çocuk bisikleti arkadaşına vermiş arkadaşı aktarıcıyı koparmış. Adama ben usta olmadığım için en iyi (fiyat olarak ta) en iyisini söyledim ama yine yok sizinle aynı kafa.

Bugün de bisikletin zinciri yoktu, büyük ihtimal kopmuş. İşte sizin gibi her konunun uzmanı ve ustası olanların işi getirdiği durum.

1 paragraf mesaj yazanların da derdi aynı 10 paragraf yazanların da
Rotasyon dar. Hatta daracık

Mason tökezlediğimiz zaman veya tökezlemenin kıyısından döndüğümüzde ortaya çıkıp, alınan galibiyetler de casper vari takılması ne olduğunu gösteriyor. Locası batasıca.

alıntı ile yaz bunu da cevabımızı verelim

kimse en ufak kötü sonuçta saçma sapan bahaneler uydurup yaptığı akıl dışı açıklamlar (real madridi city tutun diyordu sen de bize başka takım tutun önerisi ile gelmişsin) ile hem işbilmezliğini gözler önüne seren hem de kulübü komik duruma düşüren bu herifi kabul etmek zorunda falan değil

kötü oyunu eleştirince "adam rekor kırıyor daha ne istiyorsunuz" demekten başka argüman sunmadığınız için rekortmen hocanız yazdım evet
Rekor kıramayan bir hoca için bkz:

1763915580471.webp

Yaz başı karşı komşu lise çağına gelen çocuğuna uygun bisiklet almış. Babası önce sordu gördün mü diye, o sırada karşı apartmanın önünde bakımları kontrolleri doğru dürüst yapılmadığı için, gösterdim iyi bakarsanız iyi gider.

Ama adam her konu da sizin gibi uzman, büyük ustadır böyle ustalar ustası. Yok dedi bunun şu parçası şöyle bu böyle falan.

Geçen de çocuk bisikleti arkadaşına vermiş arkadaşı aktarıcıyı koparmış. Adama ben usta olmadığım için en iyi (fiyat olarak ta) en iyisini söyledim ama yine yok sizinle aynı kafa.

Bugün de bisikletin zinciri yoktu, büyük ihtimal kopmuş. İşte sizin gibi her konunun uzmanı ve ustası olanların işi getirdiği durum.
Güzel anekdot olmuş, şimdi Okan Buruk’un yanında çıraklık yapabilirsin

yine Okanın iyi hoca olduğu konusunda hiçbir şey yazamadan konuyu saptırmışsınız. Avatarımı Guardiola yapsam demek ki cevap bile alamayacağım

Caferim de bjk falan yazmış tudorun oynadığı bjknin 5'te 1i kadar takım olmayan takımdan 5 yiyen okanı da hatırlıyoruz çok şükür

yine Okanın iyi hoca olduğu konusunda hiçbir şey yazamadan konuyu saptırmışsınız. Avatarımı Guardiola yapsam demek ki cevap bile alamayacağım

Caferim de bjk falan yazmış tudorun oynadığı bjknin 5'te 1i kadar takım olmayan takımdan 5 yiyen okanı da hatırlıyoruz çok şükür
Okan hocanın kazandığı şampiyonlukları, kırdığı rekorları vb. gibi somut gerçekleri yazınca şans deyip geçiyorken ne gibi bir şey yazılmasını bekliyorsun ki?

Okan hocanın kazandığı şampiyonlukları, kırdığı rekorları vb. gibi somut gerçekleri yazınca şans deyip geçiyorken ne gibi bir şey yazılmasını bekliyorsun ki?
Ciddi ciddi bu argümanlarına mantıklı cevaplar verilmesini bekliyolar ha :asd:

Hoca zamanında bununkine 2. Sınıf antrenör demese bu denli hater olmazdı belki. Övgü bile gerçi 2. Sınıf demek bu Tudor eşşeğine

Yok senin yanında yapmayı tercih ederim. En bilgili sensin, iyi şov yapıyorsun.
Kral çıplak ama siz görmezlikten geliyorsunuz. Okan Buruk’a en ufak eleştiriye bile tahammülünüz olmuyor. Okan Buruk bir konuda yüzde yüz haksız bile olsa ve biri bunu yazsa hemen adama saldırıyorsunuz, bunu anlayamıyorum. Adam belki doğru şeyler söylüyor, ama yeter ki Okan Buruk’a eleştiri olmasın, hemen bir saldırı başlıyor. Deniz arkadaş da eskiden böyleydi ama artık o bile ara sıra Okan Buruk’u eleştiriyor; sizde ise tık yok.

Ciddi ciddi soruyorum: Okan Buruk’u eleştirmeniz için tam olarak ne yaşanmalı? Mesela Fener’in 10 puan gerisinde kapatsak sezonu eleştirir misin? Ya da ligi 3. bitirsek? Veya daha farklı kötü bir senaryo… Yani senin tahammül limitin nerede? Ne olursa ‘Artık buraya kadar, Okan hocam; böyle olmuyor, benim de seni eleştirmem lazım’ dersin?

şans falan değil. Adamın oyuncu idaresinde (tabi bunu sağlarken verdiği imtiyazların sonuçları ortada) ve büyük maçlardaki motivasyonda başarılı olduğu gerçek ama böyle devasa bir bütçeyi oyun olarak takımı 1 gram ileri götüremeyecek ve düzgün transfer asla yapamayacak olan bir adam ile heba etmek bizim derdimiz. Yukarıda da klasik okancı galibiyet saıysını falan atmış yarısı dün akşamki gibi maçlar zaten biz de ondan bahsediyoruz

Avatar demişken senin Uğurcan avatarı > şuanki derim bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt