Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.011
- 7.326
- 1.873
Baris AlperGenis kadroyu istemeyen hocam fb maçinda sağ bekte kimi oynatacak meraktayım açıkcası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris AlperGenis kadroyu istemeyen hocam fb maçinda sağ bekte kimi oynatacak meraktayım açıkcası.
Rekortmen hocanız mı?
Okan bizim değil Galatasaray'ın hocası. Bunu kabul etmiyorsanız gidin başka takımı tutun burada yer kaplamayın.
Galatasaray forumu mu Antu'mu belli değil.
Sizin kadar insanı yoran bir güruh görmedim hayatımda.
Sen burda genelde ilk 11 de oyniyan oyunculari birbirine alternatif yapmisin, sorun burda cikiyor ,bunlardan iki üc tane oyuncu sakatlaninca yerine adam koyacak yedek yok.
Rekortmen hocanız mı?
Okan bizim değil Galatasaray'ın hocası. Bunu kabul etmiyorsanız gidin başka takımı tutun burada yer kaplamayın.
Galatasaray forumu mu Antu'mu belli değil.
Sizin kadar insanı yoran bir güruh görmedim hayatımda.
adam kronik değil lan salak gibi iyileşmeden kullandık. Boey de de yemiştik o boku zamanında.,benmi milton euroları kazanıyorum bu işden
yeri gelecek yanına mevlüt hocayla ziya hocayı ali yavaşı alıp kasaba kasaba dolaşıp yeni ergün pembeleri yeni hasan şaşları bulacaksın!!!!!!
ohhh ne güzel 40 milyona sağ stopere yedek al
bek oynat o da kronik çıksın!
ne güzel dünya ya !
Yaz başı karşı komşu lise çağına gelen çocuğuna uygun bisiklet almış. Babası önce sordu gördün mü diye, o sırada karşı apartmanın önünde bakımları kontrolleri doğru dürüst yapılmadığı için, gösterdim iyi bakarsanız iyi gider.Okan Burukun beki
Öyle deme kardes sonra cikip derler sen hocadan daha mi iyi bileceksin bu isleri diye
Rekor kıramayan bir hoca için bkz:alıntı ile yaz bunu da cevabımızı verelim
kimse en ufak kötü sonuçta saçma sapan bahaneler uydurup yaptığı akıl dışı açıklamlar (real madridi city tutun diyordu sen de bize başka takım tutun önerisi ile gelmişsin) ile hem işbilmezliğini gözler önüne seren hem de kulübü komik duruma düşüren bu herifi kabul etmek zorunda falan değil
kötü oyunu eleştirince "adam rekor kırıyor daha ne istiyorsunuz" demekten başka argüman sunmadığınız için rekortmen hocanız yazdım evet
Güzel anekdot olmuş, şimdi Okan Buruk’un yanında çıraklık yapabilirsinYaz başı karşı komşu lise çağına gelen çocuğuna uygun bisiklet almış. Babası önce sordu gördün mü diye, o sırada karşı apartmanın önünde bakımları kontrolleri doğru dürüst yapılmadığı için, gösterdim iyi bakarsanız iyi gider.
Ama adam her konu da sizin gibi uzman, büyük ustadır böyle ustalar ustası. Yok dedi bunun şu parçası şöyle bu böyle falan.
Geçen de çocuk bisikleti arkadaşına vermiş arkadaşı aktarıcıyı koparmış. Adama ben usta olmadığım için en iyi (fiyat olarak ta) en iyisini söyledim ama yine yok sizinle aynı kafa.
Bugün de bisikletin zinciri yoktu, büyük ihtimal kopmuş. İşte sizin gibi her konunun uzmanı ve ustası olanların işi getirdiği durum.
Bjkden 10 yemekten zor kurtulduğumuz maçta gslilerin en çok dua ettiği maç olarak rekor kırmış olabilir bu dangalak
Yok senin yanında yapmayı tercih ederim. En bilgili sensin, iyi şov yapıyorsun.Güzel anekdot olmuş, şimdi Okan Buruk’un yanında çıraklık yapabilirsin
Okan hocanın kazandığı şampiyonlukları, kırdığı rekorları vb. gibi somut gerçekleri yazınca şans deyip geçiyorken ne gibi bir şey yazılmasını bekliyorsun ki?yine Okanın iyi hoca olduğu konusunda hiçbir şey yazamadan konuyu saptırmışsınız. Avatarımı Guardiola yapsam demek ki cevap bile alamayacağım
Caferim de bjk falan yazmış tudorun oynadığı bjknin 5'te 1i kadar takım olmayan takımdan 5 yiyen okanı da hatırlıyoruz çok şükür
yine Okanın iyi hoca olduğu konusunda hiçbir şey yazamadan konuyu saptırmışsınız. Avatarımı Guardiola yapsam demek ki cevap bile alamayacağım
Caferim de bjk falan yazmış tudorun oynadığı bjknin 5'te 1i kadar takım olmayan takımdan 5 yiyen okanı da hatırlıyoruz çok şükür
Ciddi ciddi bu argümanlarına mantıklı cevaplar verilmesini bekliyolar haOkan hocanın kazandığı şampiyonlukları, kırdığı rekorları vb. gibi somut gerçekleri yazınca şans deyip geçiyorken ne gibi bir şey yazılmasını bekliyorsun ki?

Kral çıplak ama siz görmezlikten geliyorsunuz. Okan Buruk’a en ufak eleştiriye bile tahammülünüz olmuyor. Okan Buruk bir konuda yüzde yüz haksız bile olsa ve biri bunu yazsa hemen adama saldırıyorsunuz, bunu anlayamıyorum. Adam belki doğru şeyler söylüyor, ama yeter ki Okan Buruk’a eleştiri olmasın, hemen bir saldırı başlıyor. Deniz arkadaş da eskiden böyleydi ama artık o bile ara sıra Okan Buruk’u eleştiriyor; sizde ise tık yok.Yok senin yanında yapmayı tercih ederim. En bilgili sensin, iyi şov yapıyorsun.
Okan hocanın kazandığı şampiyonlukları, kırdığı rekorları vb. gibi somut gerçekleri yazınca şans deyip geçiyorken ne gibi bir şey yazılmasını bekliyorsun ki?
Avatar demişken senin Uğurcan avatarı > şuanki derim bu arada.yine Okanın iyi hoca olduğu konusunda hiçbir şey yazamadan konuyu saptırmışsınız. Avatarımı Guardiola yapsam demek ki cevap bile alamayacağım