Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral çıplak ama siz görmezlikten geliyorsunuz. Okan Buruk’a en ufak eleştiriye bile tahammülünüz olmuyor. Okan Buruk bir konuda yüzde yüz haksız bile olsa ve biri bunu yazsa hemen adama saldırıyorsunuz, bunu anlayamıyorum. Adam belki doğru şeyler söylüyor, ama yeter ki Okan Buruk’a eleştiri olmasın, hemen bir saldırı başlıyor. Deniz arkadaş da eskiden böyleydi ama artık o bile ara sıra Okan Buruk’u eleştiriyor; sizde ise tık yok.

Ciddi ciddi soruyorum: Okan Buruk’u eleştirmeniz için tam olarak ne yaşanmalı? Mesela Fener’in 10 puan gerisinde kapatsak sezonu eleştirir misin? Ya da ligi 3. bitirsek? Veya daha farklı kötü bir senaryo… Yani senin tahammül limitin nerede? Ne olursa ‘Artık buraya kadar, Okan hocam; böyle olmuyor, benim de seni eleştirmem lazım’ dersin?
Evet ben daha iyi biliyorum demek eleştiri oluyor. Bu da yeni nesil eleştiri yöntemi.

şans falan değil. Adamın oyuncu idaresinde (tabi bunu sağlarken verdiği imtiyazların sonuçları ortada) ve büyük maçlardaki motivasyonda başarılı olduğu gerçek ama böyle devasa bir bütçeyi oyun olarak takımı 1 gram ileri götüremeyecek ve düzgün transfer asla yapamayacak olan bir adam ile heba etmek bizim derdimiz. Yukarıda da klasik okancı galibiyet saıysını falan atmış yarısı dün akşamki gibi maçlar zaten biz de ondan bahsediyoruz
Yarısı dünkü gibi maçlar değil, heba edilen de bir şey yok. Sonuçta başarılar geliyor karşılığında. Bazı bölümler dışında büyük çoğunluğunda oynadığımız oyunu izlerken keyif aldım ben Okan Buruk döneminde. Transferi sadece hoca yapmıyor. Transfer konusunda eleştirilmesi gereken yönler olduğu doğru iken bu salt hoca değil bir futbol direktörlüğü eksiği hiç bir kulüpte transfer sadece hocaya yada 1-2 kişiye bırakılmaz burada daha büyük sorun yönetim sorunu. Onun dışında dünyada hata yapmayan yanlış kararlar vermeyen hoca yok.

Evet ben daha iyi biliyorum demek eleştiri oluyor. Bu da yeni nesil eleştiri yöntemi.
Soruma cevap alamadım. Ne olmalı mesela, senin Okan’ı eleştirmen için? Hani ‘Benim öyle bir limitim yok, isterse ligi 13. bitirelim yine de eleştirim olmaz’ diyorsan, boş yere yazmayayım.”

Kral çıplak ama siz görmezlikten geliyorsunuz. Okan Buruk’a en ufak eleştiriye bile tahammülünüz olmuyor. Okan Buruk bir konuda yüzde yüz haksız bile olsa ve biri bunu yazsa hemen adama saldırıyorsunuz, bunu anlayamıyorum. Adam belki doğru şeyler söylüyor, ama yeter ki Okan Buruk’a eleştiri olmasın, hemen bir saldırı başlıyor. Deniz arkadaş da eskiden böyleydi ama artık o bile ara sıra Okan Buruk’u eleştiriyor; sizde ise tık yok.

Ciddi ciddi soruyorum: Okan Buruk’u eleştirmeniz için tam olarak ne yaşanmalı? Mesela Fener’in 10 puan gerisinde kapatsak sezonu eleştirir misin? Ya da ligi 3. bitirsek? Veya daha farklı kötü bir senaryo… Yani senin tahammül limitin nerede? Ne olursa ‘Artık buraya kadar, Okan hocam; böyle olmuyor, benim de seni eleştirmem lazım’ dersin?
Burda yazilanlarin bir çoğu eleştiri degil okan dan bagimsiz.

Soruma cevap alamadım. Ne olmalı mesela, senin Okan’ı eleştirmen için? Hani ‘Benim öyle bir limitim yok, isterse ligi 13. bitirelim yine de eleştirim olmaz’ diyorsan, boş yere yazmayayım.”
Var sayım üzerine sorulan bir sorunun ciddiye alınacak bir durumu yok kendi açımdan yok 10 puan geriye falan düşerse diye.

Şu an önce giden adama durduk yere sürekli toplumla tüfeğim ile saldıracak kadar ruh hastası değilim.

Rteyi beğenmiyosun ve eleştiriyosun

Ee sen koskoca cb ından daha mı iyi biliyosun ki eleştiriyosun ,o bilmiyo sen biliyosun yani öyle mi?
Kral sen özgün bir adamsın takdir ediyorum, en azından burada bazıları gibi aynı şeyleri tekrar edip durmuyorsun.

Güzel de ülkenin şu an bulunduğu durumla, bizim takımın şu anki durumu ters orantı da buradan tutturamadın yani. Hadi bakalım biraz daha çalış.

Var sayım üzerine sorulan bir sorunun ciddiye alınacak bir durumu yok kendi açımdan yok 10 puan geriye falan düşerse diye.

Şu an önce giden adama durduk yere sürekli toplumla tüfeğim ile saldıracak kadar ruh hastası değilim.
Tamam, cevabımı aldım. Seninle tartışılacak bir durum görmüyorum bundan sonra.

Okan buruğu eleştirmen için şampiyonluğu kaptırması gerekiyor. Şu ana kadar 3/3, bu sene şampiyonlar ligine de çok iyi başladı. Okan hocayı övmen için ne yapması gerekiyor peki?

Tamam, cevabımı aldım. Seninle tartışılacak bir durum görmüyorum bundan sonra.
Çok bilen adam 10 km. bir koşu da hangi noktalarda hangi oranda su kullanımı yapmak gerekir. Varsayım üzerine değil, gerçekler üzerinden bir soru.

Dur cevabı ben, sen söylemeden söyleyeyim. Sen Okan'dan daha iyi biliyorsun.

Çok bilen adam 10 km. bir koşu da hangi noktalarda hangi oranda su kullanımı yapmak gerekir. Varsayım üzerine değil, gerçekler üzerinden bir soru.

Dur cevabı ben, sen söylemeden söyleyeyim. Sen Okan'dan daha iyi biliyorsun.
Cevabimi alirsam cevap yazarim onun disinda hayirli forumlar.

en ufak hocalık kabiliyeti olmayan, ne oyuncu değiştirme zamanını, ne de doğru değişikliği yapan, 3 senedir oyuncuların sırtından geçinip, sözüm ona efsane olmaya çalışan beceriksiz hocamız iyi izlesin. kaç puanlık farkı ne hale getirdi, haftaya da aşağı yukarı film belli, o kadar eksik-cezalı varken.

umarım haftaya son haftan olur !!

Hoca sag bek kim oynayacak sag bek yedeği alalim devre arasi sallai kanat alternafidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt