Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankurtta tandemi bozdun 5 yedin. Burada pozisyona giremeyen takimi bir tandem degisikligiyle yine pozisyona soktun. Birader sen nasil bir insansin? Tandemi niye bozuuorsun niye bozuyorsun. Niye niye ?

Maalesef Osi Okan Buruk için şans. Tamam kendisine de 3 yıl şampiyonlukta emeği yok demek büyük haksızlık ama bazen de belirli oyuncuları olmadan hiç bir varlık gösteremiyor. Oyun gücü çok kötü takımın.

Avrupa defteri kapandı bu maçla, 10 puan da yetmeyecek ilk 24 için

maç öncesi hedefimiz ilk 24tü zaten hallettik onu fln şeklindeki açıklamaları bu malubiyetin sebeplerinden biri

26 Ağustos 2024 :

"Okan Buruk: "Son iki sezon şampiyon olmuş, 17 maç üst üste galip gelmiş takıma başarısız diyorsanız ya Manchester City'i tutmanız lazım ya da Real Madrid'i... Tabii ki kaybedilen her maçtan bir şey çıkarıyoruz, hatalarımız oluyor, eleştiriler oluyor, bunları anlıyorum."

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım' diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız... Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var..."

Devre arası monaco 'da cam adam kaldıysa birine 20-30 milyon euro verip alalım!

Maçtan önce orta sahada torreira endeksli bu takim yedeği yok dediğimde çemkiren arkadaşlar nerde Allah aşkına

Hocanın tek suçu transfer istememesi.

İnatçı birisi olmadığı için yönetimle sorun yaşamıyor ama takımın durumu ortada...

26 Ağustos 2024 :

"Okan Buruk: "Son iki sezon şampiyon olmuş, 17 maç üst üste galip gelmiş takıma başarısız diyorsanız ya Manchester City'i tutmanız lazım ya da Real Madrid'i... Tabii ki kaybedilen her maçtan bir şey çıkarıyoruz, hatalarımız oluyor, eleştiriler oluyor, bunları anlıyorum."

Okan Buruk: "Gelmeden önce 'Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım' diye bir şey okudum, herhalde 12 kişi oynayacağız... Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var..."
Sahada ne oynadığını oyuncularda bilmiyor

Neymiş hocam demek ki kadron yeterli değilmiş. Sahada olan ile kulübe arasında gece ile gündüz kadar fark olursa böyle yüksek tempolu maç trafiğinde patlarsın. Romantikliğin alemi yok, paran var yabancı yerin de varken gidip adam akıllı futbolcu isteyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt