Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacma sapan bir transfer donemi gecirtti bize. Gelene gidene milyonlarca maas ve bonservis verdirtti. 4. senesinde takima set oyunu oynamayi ogretemedi. Ne olursa olsun gonderilmeli. Kardesim ben bize buyuk takim oyunu oynatan hoca istiyorum.

bu takım hocasız da olsa şampiyonlar liginde 9 puan ligte de aynı puanda olurdu ama marifeti bunda sanıyorlar hala.

Tekrar tekrar söylemekten yorulduk ama kadro planlaması yapmayı bilmeyen, transferden anlamayan, maç içini yönetemeyen, doğru değişiklik yaptığı görülmeyen bir adam.

Bu maçı bugün değil sezon başı kadrom geniş derken kaybetti. Yabancı kontenjanı bomboşken transfer istemediğinde, bu durumda bile Zaniolo gibi bir topçuyu gönderdiğinde kaybetti.

Eeee hocam anlat bakalım dinliyoruz. Müthiş geniş bir kadromuz var, mükemmel bir kadromuz var vs... evet anlat hadi şimdi. Dedik o kadar değil mi bu takıma rotasyon için transfer şart diye. Geçen Ocak ayında taraftar Lemina yangını yapmasa, Osimhen kucağımıza düşmüş olmasa o şampiyonluğu da veriyordun. Okansporlular istediği kadar anlatsın şimdi sabaha kadar anlatın, heyecanlı oluyor.

Osimhen yoksa sen de yoksun.

Hadi sıkıyorsa Kadıköy'deki maçı kaybet hoca!! Hiç eksiklermiş sakatlarmış dinlemem, hadi sıkıyorsa o maçı kaybet!

Oynattığın oyuna dar kadro diye ısrar ettikçe Avrupa'da başarı gelmeyecek, zaten pres oyunu oynuyoruz, sakatlanan 2 ay yok 1 ay yok hepsi darbesiz

maalesef bu maç birşey diyemiyorum

jacobs icardi ilkay dahil 10 sakat ve maçı sana vermemeye yemin etmiş 1 hakem vardı

as takım bile olsak bu hakem bu maçı bize vermezdi

10 kişi kalması gereken rakip iken sen kaldın gitti maç

sağlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt