Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arne Slot; "%67 topla oynadık biz daha iyiydik" der mi şimdi.

Mac boyu yine önde baski yaptik

Torreira,sanchez,abdulkerim ve singo defalarca rakip yari saha da top kazandilar

Bugun icin en büyük fark herhangi bir sansizlik yasamadik

Kendi kalemize gol atmadik,cikarken top kaptirmadik ve kirmizi kart ile eksik kalmadik

Siz sigir pres diye dalga gecmeye devam edin

Adam dünya devini eve puansiz ve caresiz bir sekilde yolladi
Tam tersi bugün çok iyi alan kapadık

Önde şuursuzca basmadık

Rakip ceza sahasının önünde baskıya başladık ve geriye doğru üçgen şeklinde alan kapatarak merkeze doğru baskı yaptık

Liverpol maç boyu kanatlara hiç inemedi

Yani bugün planlaması ve bunu kusursuz bir şekilde tatbik ettirmesi ile mükemmel takım yönetti

Bravo diyorum yalnızca

Ve umarım böyle devam eder

Çünkü bu takım çok daha fazlasını yapabilir

Yeter ki Okan hoca işini ciddiye alsın

İsteyince oluyormuş takımı müthiş hazırlamışsın Okan hoca tebrikler devamı gelsin tarih yazalım hep birlikte

Tebrikler Okan hocaya harika bir maç çıkarttı. Oyun planı, ilk 11 ve tüm değişikler doğruydu. Avrupa'da bu performansın devamını bekliyoruz.

yine eleştirmeye devam edilmeli ama adam akıllı

herkesin artıları eksileri olur, kusursuz insan yok

yok gideceği gün bayramım, yok topçular kendi çıksa daha iyi oynar, yok bu takımın önündeki en büyük engel kendisi falan saçma sapan laflardan uzaklaşıp yapıcı konuşmak lazım

doğru kadro
doğru değişiklikler

a7pjxc.jpg

böylelikle eintracht maçında yok yere kaybedilen 3 puan için kendisine olan sinirimiz bir kat daha artmış durumdadır

Değişiklikler aslında neredeyse kusursuzdu ama Sara ve Icardi batırdı

Sara yine neyse de Icardi CL'de dakka fln almamalı

Sane çok kötü evet ama en azından koşuyor mücadele ediyor Icardi'ye kıyaslan

Sara'ya ise bi şey diyemiyom çok üzüyor beni hali hal değil

doğru kadro
doğru değişiklikler

a7pjxc.jpg

böylelikle eintracht maçında yok yere kaybedilen 3 puan için kendisine olan sinirimiz bir kat daha artmış durumdadır
Abdülkerim ve Uğurcan'ın üst düzey performansları sonrası duygu durumun nasıl Satoboy. Çakamadın Yunan'ı.

Çıkardığı kadro oyuna sonradan yapılan müdaheleler hepsi muazzamdı. Çok eleştirdim bugün hakkını teslim etmeye geldim tebrik ederim hocam senden beklediğimiz istediğimiz şey tam olarak bu zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca premier ligin big 6yı şamar oğlanı yapmış her sene tek tek şamarlıyor

yine eleştirmeye devam edilmeli ama adam akıllı

herkesin artıları eksileri olur, kusursuz insan yok

yok gideceği gün bayramım, yok topçular kendi çıksa daha iyi oynar, yok bu takımın önündeki en büyük engel kendisi falan saçma sapan laflardan uzaklaşıp yapıcı konuşmak lazım
Bazılarımız 'ben yanılmışım' diyemiyor maalesef
Ben Frankfurt maçından ve Alanya maçından sonra çok sinirlendim ve açıkçası artık iplerin kopacağını düşünmeye başlamıştım
Liverpool maçını kazanacağımıza da zerre ihtimal vermiyordum ama çok şükür ki kazandık ve pozitif bir rüzgar aldık ardımıza
Ortak gaye GS diyorsak kişisel hırslardan ve-veya birilerine fanboyluk derecesinde bağlanmaktan uzak durmak gerek
Bu arada eleştiriye varız ama ekibimizi 3 yıl şampiyon yapmış birine hakaret ve devamlı kin kusmak kabul edilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt