Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.653
- 90.244
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki haftadır forumda yabancı hoca önerin değişikliğe uygunuz diyorum kimseden öneri yok. Okan hocadan iyisini bulmak imkansız değil ama buraya iyi bir TD getirmek çok zor. Sahip çıkmak lazimBöyle bir hocaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
Galatasaray için henüz daha iyisi yok.İki haftadır forumda yabancı hoca önerin değişikliğe uygunuz diyorum kimseden öneri yok. Okan hocadan iyisini bulmak imkansız değil ama buraya iyi bir TD getirmek çok zor. Sahip çıkmak lazim
Ben 2 senedir söylüyorum onu…İki haftadır forumda yabancı hoca önerin değişikliğe uygunuz diyorum kimseden öneri yok. Okan hocadan iyisini bulmak imkansız değil ama buraya iyi bir TD getirmek çok zor. Sahip çıkmak lazim
4. Senesi ve şu posttan 100 lerce okudum… inadından vazgeçmesi diye… demek ki adam o kadar inatçı değil…İnadından vazgeçip doğru oyuna dönmesi kendisi açısından olumlu, Avrupa'da Bodo ve USG maçları hariç hep bunu oynatacaksın hoca, Rus ruleti oyununa geri dönme lütfen.
İlk geldiğinde set oynamaya çalıştı, olmadı, pres oyununa geçti. Pres oyunu bir yerden sonra tutmadı, çift forvete geçti. Çift forvet oyunu tek başına olmadı, üçlüye geçti. Üçlü olmadı, 3 orta sahalı 4-3-3e döndü, çoğunlukla oldu ama Avrupada olmadı. Liverpoola karşı geçiş oynattı, oldu.4. Senesi ve şu posttan 100 lerce okudum… inadından vazgeçmesi diye… demek ki adam o kadar inatçı değil…![]()