Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G2ICBDXWEAAquYA.webp

Böyle bir hocaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
İki haftadır forumda yabancı hoca önerin değişikliğe uygunuz diyorum kimseden öneri yok. Okan hocadan iyisini bulmak imkansız değil ama buraya iyi bir TD getirmek çok zor. Sahip çıkmak lazim

İnadından vazgeçip doğru oyuna dönmesi kendisi açısından olumlu, Avrupa'da Bodo ve USG maçları hariç hep bunu oynatacaksın hoca, Rus ruleti oyununa geri dönme lütfen.

İnadından vazgeçip doğru oyuna dönmesi kendisi açısından olumlu, Avrupa'da Bodo ve USG maçları hariç hep bunu oynatacaksın hoca, Rus ruleti oyununa geri dönme lütfen.
4. Senesi ve şu posttan 100 lerce okudum… inadından vazgeçmesi diye… demek ki adam o kadar inatçı değil… :)

Bu arada bu maç özelinde tam olarak olmasa da hala asıl sorunu çözmesi lazım CL'de ilk 24 istiyorsak Okan hoca. Top bizdeyken de daha iyi olmalıyız Okan hoca bu sorunu da çözmeli.

Sonunda oynanması gereken şekilde oynattin takımı, tebrik ediyorum. Orta saha bosalmazsa neler oluyor gördük. Helal

Frankfurt maçı nasıl bir rezaletse buda tersi büyük bir zafer kendisi nezdinde tüm takımı tebrik ediyorum. Böyle devam ederiz umarım hedef 24 e kalmak olmalı.

Maç seçmese iyi olacak aslında. Dengimiz olan takımlara karşı yaldır yuldur giderken büyük takımlara karşı aklı selim top oynatıyor. Avrupa arenasında öncelik her zaman kaleyi sağlam tutmak olmalı.

Yedeklerimiz sayı ve kalite olarak yetersiz

Futbol bu kadar basit işte Okan hocam ver oynasınlar yakaldin mi yapıştır. Bugün belki milat olacak Okan hoca için şöyle 3 maç kazan yarın elit bir takım kapına gelir

4. Senesi ve şu posttan 100 lerce okudum… inadından vazgeçmesi diye… demek ki adam o kadar inatçı değil… :)
İlk geldiğinde set oynamaya çalıştı, olmadı, pres oyununa geçti. Pres oyunu bir yerden sonra tutmadı, çift forvete geçti. Çift forvet oyunu tek başına olmadı, üçlüye geçti. Üçlü olmadı, 3 orta sahalı 4-3-3e döndü, çoğunlukla oldu ama Avrupada olmadı. Liverpoola karşı geçiş oynattı, oldu.

Hala daha inatçı diyebilmek için ya hiç futbol bilmemek lazım ya da art niyetli olmak lazım.

Insan simdi Frankfurt macina daha yaniyor en azindan bir puanlik macti. Bir sonraki rakip korkulu rüyamiz iskandinav takimi. Herifler istatike göre Totthenhami ezmis. Umarim onlarada karsi bu sekilde oynayip heriflere bis alan birakmayiz, nasil olasa bir sekilde golü buluruz

işte özlediğimiz galatasaray bu

artık dünkü maçın altında bir galatasarayı avrupada istemiyoruz

sonunda Avrupa maçına göre bir oyun görebildik
tebrikler Okan hocam
Sonraki bodo ve kalan bütün Avrupa maçlarında aynen devam eder inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt