Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturduğumuz yerden kızıyoruz ama Galatasaray'da görev almak herkesin yapacağı iş değil. Üzerindeki baskıyı ve stresi düşünemiyorum.

Doğru bir sportif yapılanma ile umarım bizi daha iyi yerlere taşırsın.

Hocam dunyada 25 yas ustu 30 m euro dışında oyuncular da var ve bunlar onay alsin artik transfer komitesinden. Diğer kulüplere özenmek istemiyorum artik vizyon sadece osimhen almak değildir. Osimhen gibi oyunculari genc isimleri bulabileceğimiz mevkiler de var. Bırakın taraftar gülsün bu kim ya bu oyuncu mu burasi gs desin siz alin gelin bıktım artik

Hocam alexander arnold var transfer komitesi belki teklif etmistir 🙂

Hocaya nezaman laf edip eleştirecek olsanız tekrar düşünün ve siyasetin piyonu dursun denen herifi ve Eray gibi fenerli yöneticileri düşünün

Yönetim veya bu hoca taraftar kadar futbolu bilmiyor. Gözünüzde bu ülkede bir yerlere gelenleri çok büyütüyorsunuz. Maraba kafasını bırakıp birey olun. Şu forumda futbola ilgisi olan herhangi biri Hatipoğlu ya da Metin Öztürk'ten iyi biliyordur futbolu muhtemelen

Biz yaz boyu ekibin yetersiz, kendini geliştir. Max Akhisarda, Erzurum'da çalışmış elemanlar ile modern futbol zor derken tuhaf karşılayanlar vardı.

Taraftarın söylemlerini illa işler zora girince yapan bir yönetim ve teknik direktör var. Geçen de Okan devre arasını işaret etmişti. Ulan yaz boyu aklın neredeydi de kadro yeterli diyordun.

Bir gün Erzurumspor antrenman metotları yerine, Bayern veya Psg tarzı antrenmanlara geçersen, Avrupa'da azıcık sistemli oynayan köy takımlarıyla berabere kalmayı başarabilir takım belki Okan

Okan Hocam, zamanında kulübe için bedavaya Maestro'yu almadın, taraftar baskısı olmasa Lemina'yı da almayacaktın. Icardi sakatken, Kutucu'nun futbolcu olmadığı da anlaşılmışken 3. forveti aldırmadın. Kadrom yeterli dedin idare edemem dedin hocam, yani tüm sorumluluğu üstlendin.

Bak şimdi ne oldu, Lemina bir sakatlandı orta saha çöktü. Osimhen bir sakatlandı hücum çöktü. Hem Toreira hem Lemina'yı yedekleyecek adamı da forveti de aldırmadın.

Bir bak bakalım neler oldu hoca. Puan farkını erittin gitti, CL ilk 8 işi yalan oldu ve Fener maçı kritik hale geldi.

Peki şimdi biz Fener maçına nasıl bir 11 ile çıkacağız, hani kadromuz yeterliydi hocam? Bir anlat bakalım, hadi şimdi bi idare et kadroyu sayın hocam.

Son düzenleme:
2 gün konuya girmedim millet asıp kesmiş. Bu adam bu ligde yine şampiyon olacak. Devlet eliyle Fener yarışta tutuluyor. Buna rağmen Galatasaray şampiyon oluyorsa yerli ekibi sayesinde. Yabancı hoca çoktan kaçar giderdi.

Her şey bakış açısıyla ilgili. Ayrıca günün sonunda ne yaparsa yapsın birisinin herkes tarafından takdir edilmesi ve sevilmesi imkansız bir şey. Fatih Terim bu takımın en büyük efsanesi midir bilmem ama kimse onun kadar bu takıma hizmet etmedi. Ama en başarılı zamanlarda bile Neler neler deniyordu. Hıncal Uluç başta olmak üzere

Övgülerde de eleştirilerde de bence aşırılık olsa da yazılan söylenen iyi ve kötü şeylerin hepsi bir noktada doğruluk taşıyor.

Tüm bunlar bakış açısı ve beklenti ile paralel.

Mesela biri sonuca bakıp = sonuç iyiyse o zaman iyiyiz diyebilir

Bir diğer kişi ise sonuca bakıp = yetmez daha iyi olmalıydık diyebilir

Her şey bakış açısıyla ilgili. Ayrıca günün sonunda ne yaparsa yapsın birisinin herkes tarafından takdir edilmesi ve sevilmesi imkansız bir şey. Fatih Terim bu takımın en büyük efsanesi midir bilmem ama kimse onun kadar bu takıma hizmet etmedi. Ama en başarılı zamanlarda bile Neler neler deniyordu. Hıncal Uluç başta olmak üzere

Övgülerde de eleştirilerde de bence aşırılık olsa da yazılan söylenen iyi ve kötü şeylerin hepsi bir noktada doğruluk taşıyor.

liberal misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt