- 23 Aralık 2008
- 65.169
- 62.985
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liberal misin?
Yönetime toz kondurmadığı için. Her açıklamasında yönetim üzerine düşeni yaptı ve yapıyor diyor. Dolayısıyla okları üzerine çekiyor. Yönetimin de işine geliyor tabii sorumluluktan kaçınıyorlar.Yalnız işin trajik ve komik kısmı kulübün başkanı, hocasi kadar bile tartisilmiyor ,hoca kusursuz degil ama günah keçisi secildigide aşikar
sene sonu takımın başında kalırsa tabi!!
Yok abicim tek ondan degil tabiki etkisi var ama 4 senede bizde aksiyon alan teknyonetici kimdi erdendi yani dursun denen herif siyasetin piyonuYönetime toz kondurmadığı için. Her açıklamasında yönetim üzerine düşeni yaptı ve yapıyor diyor. Dolayısıyla okları üzerine çekiyor. Yönetimin de işine geliyor tabii sorumluluktan kaçınıyorlar.
klopp bizi bekliyor dediler banahoca 1 arteta 1 klopp 1 guardiola veya inzaghi değil
o seviyeye geçecek basamağı pek de atlayacak gibi durmuyor
ama yukarıdaki isimleri getiremiyorsak daha iyisini getirebilir miyiz emin değilim
He takıma çok katkısı var da, başka biri gelince takım çökecek aynen.hoca 1 arteta 1 klopp 1 guardiola veya inzaghi değil
ama yukarıdaki isimleri getiremiyorsak daha iyisini getirebilir miyiz emin değilim
Iyice kafayı yediler.Yapılan algı komedisine bak maşalar tarafından. Gülecek uzuv bulamadım bu üfürmeye doğrusu
Onurcum tamam, anladık. 792 tane post attın. Okan Buruk kötü hoca. Her şey çok kötü. Allah aşkına bir forum zevkimiz var, biraz güzel ve olumlu şeyler okumak istiyoruz arada şuraya girip. Sana haksızsın da demiyorum. HAKLISIN.He takıma çok katkısı var da, başka biri gelince takım çökecek aynen.
Onurcum tamam sevgili arkadaşım. Anladık vallahi anladık seni. 792 tane post attın. Tamam Okan Buruk kötü hoca. Tamam her şey kötü. Allah aşkına bir forum zevkimiz var, az biraz güzel ve olumlu şeyler okumak istiyoruz arada şuraya girip.
Bak sana haksızsın demiyorum. HAKLISIN.
Allah aşkına yeter. Artık YILMAZ gerçeklerini yüzümüze vurma. Sal bizi de yalandan da olsa salak salak mutlu olalım şurada bir kaç gün.
Sen, Ege Can Erbay, Mert Erdaloğlu, Egemen Flag, vallahi yettiniz.![]()
Onurcum tamam sevgili arkadaşım. Anladık vallahi anladık seni. 792 tane post attın. Tamam Okan Buruk kötü hoca. Tamam her şey kötü. Allah aşkına bir forum zevkimiz var, az biraz güzel ve olumlu şeyler okumak istiyoruz arada şuraya girip.
Bak sana haksızsın demiyorum. HAKLISIN.
Allah aşkına yeter. Artık YILMAZ gerçeklerini yüzümüze vurma. Sal bizi de yalandan da olsa salak salak mutlu olalım şurada bir kaç gün.
Sen, Ege Can Erbay, Mert Erdaloğlu, Egemen Flag, vallahi yettiniz.![]()
Senin postlarını okumak bir onur da ONDAN.Beni niye saymadın
Sizin postları okuyunca forumdan şöyle kaçasım geliyor:
@Egemen Bayrak
@Onur Adıbelli
@Mert Erdaloglu
@Ege Can Erbay
:d
Saydigin adamlardan ozellikle ikisi elit seviyenin bile ustünde klopp, pep hatta 1 tanesi pep kimilerine göre 1 numara benim de katıldigim bir görüş olarak. O seviyeye atlayamayacağı bariz bir şey yani arada 2 belki 3 basamak var zaten yakın bile değiller yani. Yanlıs kisiler ile kıyasa girmişsin rtaş inzaghi belki dogru kıyas olabilir orada sadece. Belki birazda arteta.hoca 1 arteta 1 klopp 1 guardiola veya inzaghi değil