Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca 1 arteta 1 klopp 1 guardiola veya inzaghi değil

o seviyeye geçecek basamağı pek de atlayacak gibi durmuyor

ama yukarıdaki isimleri getiremiyorsak daha iyisini getirebilir miyiz emin değilim

Yalnız işin trajik ve komik kısmı kulübün başkanı, hocasi kadar bile tartisilmiyor ,hoca kusursuz degil ama günah keçisi secildigide aşikar
Yönetime toz kondurmadığı için. Her açıklamasında yönetim üzerine düşeni yaptı ve yapıyor diyor. Dolayısıyla okları üzerine çekiyor. Yönetimin de işine geliyor tabii sorumluluktan kaçınıyorlar.

Yönetime toz kondurmadığı için. Her açıklamasında yönetim üzerine düşeni yaptı ve yapıyor diyor. Dolayısıyla okları üzerine çekiyor. Yönetimin de işine geliyor tabii sorumluluktan kaçınıyorlar.
Yok abicim tek ondan degil tabiki etkisi var ama 4 senede bizde aksiyon alan teknyonetici kimdi erdendi yani dursun denen herif siyasetin piyonu
Haciosmanla neden birdenbire kanka moduna geçtiler yani yazılacak cok şey varda başımızı ağrımaya gerek yok
Esas dursun ve yöneticilerin sessiz kalmasını dogru hareket diye savunan çoğunluk gs taraftarinin olması berbat bir durum

ama yukarıdaki isimleri getiremiyorsak daha iyisini getirebilir miyiz emin değilim
He takıma çok katkısı var da, başka biri gelince takım çökecek aynen.

He takıma çok katkısı var da, başka biri gelince takım çökecek aynen.
Onurcum tamam, anladık. 792 tane post attın. Okan Buruk kötü hoca. Her şey çok kötü. Allah aşkına bir forum zevkimiz var, biraz güzel ve olumlu şeyler okumak istiyoruz arada şuraya girip. Sana haksızsın da demiyorum. HAKLISIN.

Valla yeter ama ya. Artık YILMAZ gerçeklerini yüzümüze vurma. Sal bizi de yalandan da olsa salak salak mutlu olalım şurada bir kaç gün. :d

Sen, Ege Can Erbay, Mert Erdaloğlu, Egemen Flag, vallahi yettiniz. :(

Onurcum tamam sevgili arkadaşım. Anladık vallahi anladık seni. 792 tane post attın. Tamam Okan Buruk kötü hoca. Tamam her şey kötü. Allah aşkına bir forum zevkimiz var, az biraz güzel ve olumlu şeyler okumak istiyoruz arada şuraya girip.

Bak sana haksızsın demiyorum. HAKLISIN.

Allah aşkına yeter. Artık YILMAZ gerçeklerini yüzümüze vurma. Sal bizi de yalandan da olsa salak salak mutlu olalım şurada bir kaç gün.

Aydın Yılmaz okudum.

Singo 3 haftada iyileşip milli takıma gideceğine sakatlığının 1,5 ay sürmesi olumlu. Afrika kupasını döneminde artık tam iyileşip rehabilite olur. 35 verdiğimiz adam sanayiden çıkamayan fransız arabası gibi yav.

Sadece " Ne olur ne olmaz belki Osimhen sakatlanır " diye düşünüp 1 tane forvet alsa Frankfurt maçında Lemina'yi çıkartıp Icardi'yi oyuna sokma düşüncesi olmayacaktı veya USG maçında Icardi ile başlamak zorunda kalmayacaktı.

Onurcum tamam sevgili arkadaşım. Anladık vallahi anladık seni. 792 tane post attın. Tamam Okan Buruk kötü hoca. Tamam her şey kötü. Allah aşkına bir forum zevkimiz var, az biraz güzel ve olumlu şeyler okumak istiyoruz arada şuraya girip.

Bak sana haksızsın demiyorum. HAKLISIN.

Allah aşkına yeter. Artık YILMAZ gerçeklerini yüzümüze vurma. Sal bizi de yalandan da olsa salak salak mutlu olalım şurada bir kaç gün.

Beni niye saymadın

Saydigin adamlardan ozellikle ikisi elit seviyenin bile ustünde klopp, pep hatta 1 tanesi pep kimilerine göre 1 numara benim de katıldigim bir görüş olarak. O seviyeye atlayamayacağı bariz bir şey yani arada 2 belki 3 basamak var zaten yakın bile değiller yani. Yanlıs kisiler ile kıyasa girmişsin rtaş inzaghi belki dogru kıyas olabilir orada sadece. Belki birazda arteta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt