Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. Yarının ilk 10 dakikası topu heriflere bıraktık. Gol geliyorum diyordu geldi. Oturdu izledi. Şu takım oyunun kontrolünü nasıl bırakıyor yav. İlla essek gibi durmadan pres mi yapacagiz. Top cevirecekmiyiz biz. Biraz baskı yiyor hop geri pas. Sane topu alacak 60 metre surecekte gol atacaz

Gol geliyorum dediyi bırak kulaktan girdi mabaddan çıktı, okan efendi seyretti, her zamanki gibi

Benim hoca hakkında 1 ay olumsuz konuşmama sözüm var, buralar size emanet. 🤣
Ben nerdeyse 2 senedir eleştiriyorum ama yoruldum yav. Ben oyun gücü bekliyorum. Durmadan oyuncu gücüne bağlıyız. Oynanan oyun beni zihnen yordu. Vallahi ayakta izledim oturamadım yerime. Diken ustunde izliyorum her maçı. Vallahi harcanan paralara yazik. Kimin doneminde verilmiş bukadar paralar yav. Kadro geniş diye milleti salak yerine koydu bu herif

Sane, Yunus, Baris ve Osimhen'in ilk 11 oynadigi zaman öndeki yedeklerimiz Sara, Yusuf, Ahmed ve Icardi. Böyle bir sey kabul edilemez. Derhal bu takima en az 2 kanat ve 1 forvet aldir.

Stoper lazim, ön libero lazim, görünen o ki sag bek lazim.

Hocam ne olur kadro planlaması yapan bir yardımcı bul, sadece saha içinde kal transfer işine karışma, sahada senden daha iyisi yok taktik anlamında gayet iyisin ama kadro kurma konusunda artık yeter.

Şu işi yapabilen uzman biri olsa sende fazlasıyla rahat edeceksin.

Hoca, en başında Barış'ı sağ atıp Arda'yı oyuna almasan maç bu kadar gerilmezdi.

12 kişiyle mi oynayacağız
Kardo yeterli
Taraftar zoruyla Lemina almak

Şu kadroda
Sara
Kazımcan
Icardi
Kutucu
Kaan
Berkan
Metehan
Yusuf Demir
Sallai
Eren Elmalı

Hiçbirisi GS seviyssinde değil. Vasat sever ve her koşanı iyi topçu zanneden tayfa linç edecek olsa da alayını gönderirim. Hiçbiri CL seviyesinde değil, bazıları Anadolu seviyesinde bile zor oynarlar. Bugün Samsun'da oynayan eski topçumuz Emre şunların alayından iyi topçu şu an

Barış Alper
Bardakçı

Gibi isimler de oldukça yetersiz ama onlardan önde gidecek isimler var yukarıda saydığım gibi

Arda Ünyay'ı yedi Okan, bir de Batuhan Şen diye bir eleman var kadroda. GS altyapısında yetişmiş, Anadolu takımlarını gezmiş, 26 yaşında şu an tekrar Gs'de. Kim bu bilmiyorum bunu da yollarım. 3 kaleci de iyi olmalı Gs'de isen. Eraylar, İsmail Çipeler yetmedi mi ulan iş bilmez yöneticiler, iş bilmez teknik ekipler

Şu takımda kadro yeterli diyen Okan adlı futboldan çok da anlamayan arkadaşa karşı benim fikrim Galatasaray'da top oynayacak isimler şunlar

Osimhen
Sane
Lemina
Torreira
Yunus Akgün
İlkay Gündoğan
Singo
Sanchez

Bu adamlar kötü günlerinde de olsa tavanları belli, kaliteli isimler. Geri kalanlardan hiçbirisi Gs seviyesinde değil. Torreira 5 kişilik oynuyor. Osimhen 10 kişilik oynuyor. Böyle böyle kazanıyorsun.

CL müziği çalmakla CL kupası alınmıyor. Ben Galatasaray'da iyi topçular olsun istiyorum. Herkes Osimhen olamaz tabi çarpıtmasın kimse. Ama sen Osimhenin olduğu takıma yedek olarak Metehan, Berkan koyamazsın Okan Buruk. Ardayı oyuna alıyorsun, sonra geri çıkarıyorsun falan. Kadro yeterli değil miydi? Neden dünkü çocuğu taraftarın önüne atıyorsun. Yeterli kadrodan elit bir stoper koysaydın ya

Oynatmak istedigi oyunla aldirdigi veya aldirmak istedigi oyuncular birbirine zit.

Bunu anlamadigi sürece bir üst seviyeye cikamaz.

İstiyor ki biyonik 11 oyuncusu olsun sezonu onlarla tamamlasın. Olmuyor işte, bak futbol bu her şey olabiliyor. Planlamayı düzgün yapmak elzem devre arası. Ders al hoca lütfen hatalardan.

Bu sezon genel manada bana hissettirdigi şey bilinmezlik.Nerde ne olacagi neyi yapmaya calistigini felan hic bir sey anlamiyorum.Kadro yapilanmasi takimin genel oyunu 45 dakika iyi 45 dakika berbat futbol hakikaten nereye varacaz boyle bakalim.

Sezon başı çeşitliliği az kadro kurma hatasından artık lütfen ders çıkartın beyefendi. Bir de şu az idman çok tatil bu nasıl iş hiç anlamıyorum lütfen beyefendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt