12 kişiyle mi oynayacağız
Kardo yeterli
Taraftar zoruyla Lemina almak
Şu kadroda
Sara
Kazımcan
Icardi
Kutucu
Kaan
Berkan
Metehan
Yusuf Demir
Sallai
Eren Elmalı
Hiçbirisi GS seviyssinde değil. Vasat sever ve her koşanı iyi topçu zanneden tayfa linç edecek olsa da alayını gönderirim. Hiçbiri CL seviyesinde değil, bazıları Anadolu seviyesinde bile zor oynarlar. Bugün Samsun'da oynayan eski topçumuz Emre şunların alayından iyi topçu şu an
Barış Alper
Bardakçı
Gibi isimler de oldukça yetersiz ama onlardan önde gidecek isimler var yukarıda saydığım gibi
Arda Ünyay'ı yedi Okan, bir de Batuhan Şen diye bir eleman var kadroda. GS altyapısında yetişmiş, Anadolu takımlarını gezmiş, 26 yaşında şu an tekrar Gs'de. Kim bu bilmiyorum bunu da yollarım. 3 kaleci de iyi olmalı Gs'de isen. Eraylar, İsmail Çipeler yetmedi mi ulan iş bilmez yöneticiler, iş bilmez teknik ekipler
Şu takımda kadro yeterli diyen Okan adlı futboldan çok da anlamayan arkadaşa karşı benim fikrim Galatasaray'da top oynayacak isimler şunlar
Osimhen
Sane
Lemina
Torreira
Yunus Akgün
İlkay Gündoğan
Singo
Sanchez
Bu adamlar kötü günlerinde de olsa tavanları belli, kaliteli isimler. Geri kalanlardan hiçbirisi Gs seviyesinde değil. Torreira 5 kişilik oynuyor. Osimhen 10 kişilik oynuyor. Böyle böyle kazanıyorsun.
CL müziği çalmakla CL kupası alınmıyor. Ben Galatasaray'da iyi topçular olsun istiyorum. Herkes Osimhen olamaz tabi çarpıtmasın kimse. Ama sen Osimhenin olduğu takıma yedek olarak Metehan, Berkan koyamazsın Okan Buruk. Ardayı oyuna alıyorsun, sonra geri çıkarıyorsun falan. Kadro yeterli değil miydi? Neden dünkü çocuğu taraftarın önüne atıyorsun. Yeterli kadrodan elit bir stoper koysaydın ya