- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Gedson salih ozcan yazılıyor burda neden hep ayni isimler bu kadar mi futbol ve transfer aklimiz bizim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson salih ozcan yazılıyor burda neden hep ayni isimler bu kadar mi futbol ve transfer aklimiz bizim
Kaptanina sahip cik. Basarisizligin faturasini yöneticilerle birlikte oyuncularami cikaracaksin??
Icardikaptan kim?
Dun kac kisiyi mıhladın

Ya Allahınzı severseniz Icardi kötü Zaha kötü Ziyech kötü Tete kötü Frankowski kötü angelinho kötü Barış kötü Sane kötü herkes kötü anasını satiyim. Şu saydığım isimlere baksanıza ya. Kaç tane takımda böyle adamlar var. Bunların hepsi kötü Okan iyi öyle mi. Sen bu adamları oynatmayı bilmiyosun ki. İstiyosun çıksınlar oynasinlar kafalarına göre. Yetenekleri ile maç kazan. Bunu zaten City Real bilmiyo. Biz biliyoruz. O zaman ne gerek var hocaya. Büyük takımlar alsınlar yıldız oyuncuları oyuncular çıksın oynasın. Set oyunun nerde kardeşim senin. Karşına çıkan en kötü takım bile zorluyo seni. Takım ceza sahasından nasıl top çıkaracağını bile bilmiyo. Bunu çalıştırdın mı hiç takıma?? Kendin de bilmiyosun nasıl çalıştıracağını. Sana Erden Timur profesyoneller getirelim demişti. Onuda kabul etmiyosun. E kendin de yapamıyosun. Biz bıktık kardeşim 350+ takımla ligin rezil takımlarına ecel terleri dökmekten Avrupa'nın kötü takımlarından tokat yemekten bıktık.
Gel sana muzlu kek ikram ediyimabi al bi snickers ye
abi sana oy veriyorum zaten yedim ben o kekiGel sana muzlu kek ikram ediyim
Haha Sende haklısın kardeşim ne diyimabi sana oy veriyorum zaten yedim ben o keki
Şimdi 2 Maci yenilsende 24 e gitme ihtimalin var. Son 4 maç yenilgi olacak. Şimdi bu basarimidir sorarimilk 24 gelmezse sene sonu ne olacağını 1 gün bile beklemem karar icin
Şimdi 2 Maci yenilsende 24 e gitme ihtimalin var. Son 4 maç yenilgi olacak. Şimdi bu basarimidir sorarim