Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak şöyle soyliyim fener mal bir takım olmasa şampiyon olamazsın zaten böyle 3 sene filan biz iyi yonetilmiyoruz. Bunnlar bizden daha kötü. Fenerden başka şampiyonluğa oynayan takım yok ligde.. presle gol attırmak bir taktikte rakip iyi pas yapınca takım far tutulmuş tavşan gibi oluyor. Çok iyi pres yaptığımız çok nadirdir sen 2. Yarıları dusuyorsan o taktigin pek bir önemi yok. Fiziken takımı mahveden biri kendisi. Bu takıma büyük bir hayli yaptigini sanmiyorum

Renktaş sana şöyle ifade edeyim hatta. Okan hoca bence çok iyi bir taktisyen, kendisinin problemi kötü bir kadro mühendisi olması :) Ve maalesef bazı şeyleri geç kavraması dshdsdsds

Ve insanlar değişiiiiir. Lemina istemiyordu, gelince anladı, şimdi Lemina kovalıyor.

İcardi'yi sene başı tutuyordu, bak şimdi belki devre arası gidecek ve yerine bir nevi fakir Osimhen kovalanacak, yani koşan basan.

2 sene önce hardcore baskıya çıkıyorduk, bu sene aslında gayet dengeli bi oyun götürebildik ŞL'de 3 maçta.

Okan hoca keşke daha çabuk kavrayabilse bir şeyleri. Duvara çarpmadan öğrenmiyor.

Sane, Osimhen gibi oyuncularla konuşan ve onların iknasın da önemli rol oynayan hep Okan hoca. Bunu duyduk bir çok defa. Mevcut yönetimin beklenildiği seviyede bir TD getirebileceklerini ben düşünmüyorum. Ya Mou gibi futbolu kafada bitirmiş sadece para peşinde biri yada tamamen kumar olacak bir isim getirebilirler bence.
Zaten Komple bir yenilenme istiyorum ben şahsen sadece takımdaki onemli oyuncularımız kaldıgı onlarda kulube hizmet ediyorlar. Okan hocaya yada dursun'a kavukcuya değil.

Renktaş sana şöyle ifade edeyim hatta. Okan hoca bence çok iyi bir taktisyen, kendisinin problemi kötü bir kadro mühendisi olması :) Ve maalesef bazı şeyleri geç kavraması dshdsdsds

Ve insanlar değişiiiiir. Lemina istemiyordu, gelince anladı, şimdi Lemina kovalıyor.

İcardi'yi sene başı tutuyordu, bak şimdi belki devre arası gidecek ve yerine bir nevi fakir Osimhen kovalanacak, yani koşan basan.

2 sene önce hardcore baskıya çıkıyorduk, bu sene aslında gayet dengeli bi oyun götürebildik ŞL'de 3 maçta.

Okan hoca keşke daha çabuk kavrayabilse bir şeyleri. Duvara çarpmadan öğrenmiyor.
Len bu icardiyi bırakmaz sezon sonuna kadar sanmıyorum. 4 sene oldu ben hala kavradigini sanmıyorum. Devre arası gelecek transferlerde fos cikarsa denecek birşey kalmiyor

images (15).webp

Zaten Komple bir yenilenme istiyorum ben şahsen sadece takımdaki onemli oyuncularımız kaldıgı onlarda kulube hizmet ediyorlar. Okan hocaya yada dursun'a kavukcuya değil.
Dediğini anlıyorum ama bu işler öyle kolay olmuyor. Mesela Xabi Alanso'nun durumu ortada oyuncularla iletişim, ilişkiler bazen hiç düşünüldüğü gibi olmuyor.

Sane, Osimhen gibi oyuncularla konuşan ve onların iknasın da önemli rol oynayan hep Okan hoca. Bunu duyduk bir çok defa. Mevcut yönetimin beklenildiği seviyede bir TD getirebileceklerini ben düşünmüyorum. Ya Mou gibi futbolu kafada bitirmiş sadece para peşinde biri yada tamamen kumar olacak bir isim getirebilirler bence.
Doğru diyorsun, bir değişiklik olacaksa yönetim dahil tamamen olmalı ve yönetimde de artık genç isimler olmalı ve ön plana çıkmalı. Bu Erden Timur olur, X isim olur. Mesela şu röportajı izlemiştim. Efsane yöneticimiz Ergün Gürsoy'un oğlu Ali Gürsoy'da bence baya donanımlı birine benziyor ve imkan olur da gelirse bizi gerçek kimliğimize getirebilir.

Ayrıca @Umut Işık üstat senden de ricam bu röportajı görmediysen bir bak derim.

ilk 24 gelmezse sene sonu ne olacağını 1 gün bile beklemem karar icin

Devre arası kesin parayı kanada gömer. Sonra para kalmadı orta saha almadık der. 3 senedir aynı hikaye.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla eleştirilmeyi dibine kadar hak ediyor da aşırı yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey var,

- Bu kadroyla bu ligde herkes şampiyon olur -

Bu laf bin kere başka kadrolar için de söylendi. Şu sözün allah aşkına doğru olmadığını kabullenin ve söylemekten vazgeçin. Binlerce kez açık ara en iyi kadroların şampiyon olamadığı sezonlar var. Tarihin belki de en iyi Fenerbahçe kadrosu senin full yerli kadrona şampiyonluk verdi. Fatih hoca döneminde "bu takımda Sneijder var, Drogba var" sözleri söyleniyordu, Fatih hoca gitti peki noldu? Nisan'da şampiyonluk verdin Fenerbahçe'ye.
doğru tespitler reis ama şunu da atlamamak gerek osimhen, sane, singo hatta Uğurcan transferleri özellikle maliyetleri hedefi sadece lig odaklı olmaktan çıkartıyor. hedef sadece lig olsaydı bu kadar külfete girilmezdi. osimhensiz mevcut kadro değerin 50 milyonsa sen bir çırpıda bek ve kaleciye bu parayı vermişsin. yani lig için hiçbir mantığı olmayan iki transfer harcaması.

Dursun Özbek yönetimi daha da kötüsünü getirir yaw

ben zaten klopp filan gibi derwall etkisi yapacak hoca gelmediği sürece okan ile devam diyorum

ama şu avrupa konusunun böyle geliştirilmemesi lazım

okan buruk geçtiğimiz iki yıldaki avrupa rezaletini bu yıl da 24 dışı kalarak devam ettirirse bunu bir bedeli olacağından ve şampiyonluk ile yırtamayacağından korkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt