Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.187
- 727
- 658
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk umudunuz daha var mı? Çok iyimsersiniz.Ya bu takımı dördüncü kez şampiyon yaparsın ya da defolup gidersin!
Bu takımın potansiyeline yazık etti Yönetim ve hoca denen arkadaslar. O paralara dahada iyi oyuncular alinabilirdiAdam belki orta açar diye kaani oyuna sokuyor ya. O da taliskanin içinden top geçirmeye calisiyor.
Yapsa bile degisim lazim.Ya bu takımı dördüncü kez şampiyon yaparsın ya da defolup gidersin!
Bu gece gitmeyeceğini sende bende ikimizde biliyoruz rtş.Şampiyonluk umudunuz daha var mı? Çok iyimsersiniz.
Bu gece gitmeli, bir dakika dahi beklemeden. Genetik bjkye kupa verdi, imzası kurumayan topçuları sahaya süren fbye de… bu bir değil iki değil.. Monako, adını bile unuttuğum takıma yenildi bu adam, aynı hataları yaparak. Mesele elbette yenilme meselesi değil, aynı hataları tekrarlamak… bize bilmem kaç beden küçük geliyor bu adam. Ne zaman anlayacaz bunu?
Şampiyonluk umudum hala var ama diger dediklerin doğru. O da bazı oyunculara güvendiğim için. Buna asla guvenmemŞampiyonluk umudunuz daha var mı? Çok iyimsersiniz.
Bu gece gitmeli, bir dakika dahi beklemeden. Genetik bjkye kupa verdi, imzası kurumayan topçuları sahaya süren fbye de… bu bir değil iki değil.. Monako, adını bile unuttuğum takıma yenildi bu adam, aynı hataları yaparak. Mesele elbette yenilme meselesi değil, aynı hataları tekrarlamak… bize bilmem kaç beden küçük geliyor bu adam. Ne zaman anlayacaz bunu?
8 ila 13. Siralar arasi bir sezonSeneye Cl geliri olmazsa ne olacak merak icindeyim
Bugüne kadar Okan Buruk'a sallayanlara laf ettim, bugün sizden özür diliyorum. Laflarınıza hazırım ustalar.