Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He bu arada yine savunucularına da laf etmiyorum ama iyi maçlar oynattığında övdüğümüzde bile tek amacı insanlara bulaşmak olanlar ona bile saçma sapan şeyler söyleyip duruyorlardı.Ne yapalım şimdi devran döndü diyip mesaj bulup buralarda milletle kavga mı edelim ? Sizin anlayamadığınız olay burada kimsenin takımın kötülüğünü istemediği.Eleştiriye bile saçma sapan şeyler söyleniyordu burada , övünce de keza neden övdün oluyordu falan filan garip garip işler ama eminimki 1-2 maç kazansın onlar yine sırf sataşma için gelip millete sataşırlar.Aynı takım formunda küfür hakaret olmadığı sürece basit eleştiriden yada oncusun buncusundan kavga çıkaranlar valla çok garip insanlar

bunun takımı

duran topları savunamıyor
duran topları kullanamıyor
hücum seti çizemiyor
topu arkadan uzun top taktiği hariç çıkartamıyor
seti hala düzgün oynayamıyor
Osimhensizken sığırpressi oynayamıyor
Sane'nin bireysel çabası hariç pozisyon yaratamıyor
en ufak fikstür sıkışmasında adaleleri atıyor
ikinci yarıları komple çöpe atıyor
hazırlanmadıkları maçlarda en ufak zeka belirtisi gösteremiyorlar
savunma disiplinini sağlayamıyorlar
daha gider böyle sabaha kadar

beş para etmez oyun beş para etmez bir hocalık kadro kalitenden utan be kardeşim.

Ben haksızsam sen niye haksız olduğunu kabul ettin ki

Haksızsın dediğimde de ben haklıydım diyon ne diyon olm :)
Bu maç nezdinde Okan Buruk ağır suçlu. Maçı alırız dedim, alamadık. Kötü hazırlamış takımı. Savunarak haksız çıktık işte, neyi anlamıyorsun ki usta?

Bu maç nezdinde Okan Buruk ağır suçlu. Maçı alırız dedim, alamadık. Kötü hazırlamış takımı. Savunarak haksız çıktık işte, neyi anlamıyorsun ki usta?
Bu maç için dememişsin ki

Bugüne kadar demişsin

"Bugüne kadar Okan Buruk'a sallayanlara laf ettim, bugün sizden özür diliyorum. Laflarınıza hazırım ustalar."

Sen biatını et bak alımlar kapanıyor

3 yıl takımı şampiyon yaptı ama takım hala kırılgan hala çocuk gibi zora gelemiyor. motivasyon hemen düşüyor şampiyonlar ligi finaline çıksa rakip aşırı zayıf olsa maç başında 2-0 geriye düşse hiçbir zaman geriye çeviremeyecek pısırık bir futbol oynatıyor.

derbileri hep kolay yoldan taktik ve oyuncu kalitesi ile kazandı hep mücadele isteyen hiçbir derbiyi kazanamadık.

Bu maç için dememişsin ki

Bugüne kadar demişsin

"Bugüne kadar Okan Buruk'a sallayanlara laf ettim, bugün sizden özür diliyorum. Laflarınıza hazırım ustalar."

Sen biatını et bak alımlar kapanıyor
Usta bugün için Okan Buruk tek suçlu. Senin kafa gitmiş, biat etmek vs. beni tetikleyen kelimeler değil. Daha akıl dolu tercihler yapmalısın.

Bu rüzgarlı havada fiziksel güçlü oyuncusu daha çok olan fenere kaybetti. Takıma hiçbir artısı yok hep söylüyorum. Kadıköy'de ki derbi maçında bir hamlesiyle son dakika golü yedirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt