Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Vayyyyy kardom.Hoşgelmişsin..senin ismin neden böyle bavaşım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vayyyyy kardom.Hoşgelmişsin..senin ismin neden böyle bavaşım
Usta sen benim 3 yıl boyunca elimi öptün mü?Öyle yok
Biat sırasına girip sıran geldiğinde el öpüp verilen cezaya da razı olacaksın
Haksız çıktığını kabul eden sensinUsta sen benim 3 yıl boyunca elimi öptün mü?
Usta sende haksızlığını kabul edecek metanet yok ki.Haksız çıktığını kabul eden sensin
Ben haksızsam sen niye haksız olduğunu kabul ettin kiUsta sende haksızlığını kabul edecek metanet yok ki.
Bu maç nezdinde Okan Buruk ağır suçlu. Maçı alırız dedim, alamadık. Kötü hazırlamış takımı. Savunarak haksız çıktık işte, neyi anlamıyorsun ki usta?Ben haksızsam sen niye haksız olduğunu kabul ettin ki
Haksızsın dediğimde de ben haklıydım diyon ne diyon olm![]()
sadri senin bu gece ortalığı arınma gecesine çevimen lazımdı ya daha sert eleştiriler hadiBen haksızsam sen niye haksız olduğunu kabul ettin ki
Haksızsın dediğimde de ben haklıydım diyon ne diyon olm![]()
Bu maç için dememişsin kiBu maç nezdinde Okan Buruk ağır suçlu. Maçı alırız dedim, alamadık. Kötü hazırlamış takımı. Savunarak haksız çıktık işte, neyi anlamıyorsun ki usta?
Usta bugün için Okan Buruk tek suçlu. Senin kafa gitmiş, biat etmek vs. beni tetikleyen kelimeler değil. Daha akıl dolu tercihler yapmalısın.Bu maç için dememişsin ki
Bugüne kadar demişsin
"Bugüne kadar Okan Buruk'a sallayanlara laf ettim, bugün sizden özür diliyorum. Laflarınıza hazırım ustalar."
Sen biatını et bak alımlar kapanıyor
Fokurduyor fokurduyor ne ısınmasıSuyun ısınıyor hoca