- 6 Eylül 2014
- 93.384
- 64.262
- 4.608
ISO kim lanSingo ve Iso sakat olmasa lig bitmişti usta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ISO kim lanSingo ve Iso sakat olmasa lig bitmişti usta.
Hepsini geçtim rakipler daha önce hepsi beraber hiç bukadar leş kadrolara sahip olmamıştı. Adama milyonda bir olacak şans denk geldi bunlarda kör kör bunu savunuyor. E normal çünkü adam kahinlik yapıp bedende kahin olmamı istiyor bu adam nasıl reelist yorum yapabilir ki. Biat damarlarına işlemişAdamın avrupada rezil etmediği an yok nesi başarılı yav. Kici kirik ligde takimlari zar zor yeniyoruz bu kadroyla. Şampiyon oluyormuş helal olsun 300 milyon Euro'luk takimla şampiyon yapmış bizi. Kimseye bu bütçeler verilmedi.
Hamza Hamzaoğlu baya büyük adammış. Adam leş gibi kadroyla 3 kupa almisti
Hayır yani ilk 24 en girmek bana göre büyük basari değil. 36 takım var zaten. Bu bütçeyle gir 24 e. İlk 8 en girmek basariydi. Bu fiksturde tam 8 en girmelikti onu bile beceremedi kurduğu dar kadroyla.Hepsini geçtim rakipler daha önce hepsi beraber hiç bukadar leş kadrolara sahip olmamıştı. Adama milyonda bir olacak şans denk geldi bunlarda kör kör bunu savunuyor. E normal çünkü adam kahinlik yapıp bedende kahin olmamı istiyor bu adam nasıl reelist yorum yapabilir ki. Biat damarlarına işlemiş
Öyle deme ama Galatasaray tarihinde ilk kez 3 yıl üst üste Şampiyon olmuş yauwwww. Kloop gelse hoca demezsin sonra. Guadiola değil ama bak dikkatini çekerim özellikle kloopHayır yani ilk 24 en girmek bana göre büyük basari değil. 36 takım var zaten. Bu bütçeyle gir 24 e. İlk 8 en girmek basariydi. Bu fiksturde tam 8 en girmelikti onu bile beceremedi kurduğu dar kadroyla.
Jakobs usta.ISO kim lan
Ben Avrupa’da elimize vermelerine razıyım da, ligi de kaybedeceğiz galiba. Öyle 3-4 tane nokta transfer yapacak para kalmadı kulüpte. Beyimiz hunharca harcattı olan parayı. Para olsa bile doğru adamları bulamazlar.Yine Avrupada elimize verecekler sonra bir kaç transfer Okan bunların ekmeğini yicek ligde şampiyon olup yine kahraman ilan edilecek. Vasata alıştırmak işte...
Uğurcan kadroda yok farkında mısın. Kesin tartisma çıktı. Normal gormuyorumAna avrat sövmemizi mi istiyon 2 maçtir anlamsız fantazilere girmenin nedeni ne ne bu kepazelik
Onu bu mactan anlayamayiz eger tartisma olduysa bile fethiyeye karsi oynamamasi normal olan zaten. Antep de de boyle sacma bir seyle karsilasirsak iste o zaman anlasilabilir bir seyler.Uğurcan kadroda yok farkında mısın. Kesin tartisma çıktı. Normal gormuyorum
Bu 2 maçlık ceza vermiştir. Kör göze sokmaz gibi geliyorOnu bu mactan anlayamayiz eger tartisma olduysa bile fethiyeye karsi oynamamasi normal olan zaten. Antep de de boyle sacma bir seyle karsilasirsak iste o zaman anlasilabilir bir seyler.
2 maci sayarken fethiyeyi katma orada zaten oynamamasi gerekiyor oynasa soverdim valla. 1 super kupa finali 2 antep isteBu 2 maçlık ceza vermiştir. Kör göze sokmaz gibi geliyor