Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın avrupada rezil etmediği an yok nesi başarılı yav. Kici kirik ligde takimlari zar zor yeniyoruz bu kadroyla. Şampiyon oluyormuş helal olsun 300 milyon Euro'luk takimla şampiyon yapmış bizi. Kimseye bu bütçeler verilmedi.

Hamza Hamzaoğlu baya büyük adammış. Adam leş gibi kadroyla 3 kupa almisti
Hepsini geçtim rakipler daha önce hepsi beraber hiç bukadar leş kadrolara sahip olmamıştı. Adama milyonda bir olacak şans denk geldi bunlarda kör kör bunu savunuyor. E normal çünkü adam kahinlik yapıp bedende kahin olmamı istiyor bu adam nasıl reelist yorum yapabilir ki. Biat damarlarına işlemiş

Hepsini geçtim rakipler daha önce hepsi beraber hiç bukadar leş kadrolara sahip olmamıştı. Adama milyonda bir olacak şans denk geldi bunlarda kör kör bunu savunuyor. E normal çünkü adam kahinlik yapıp bedende kahin olmamı istiyor bu adam nasıl reelist yorum yapabilir ki. Biat damarlarına işlemiş
Hayır yani ilk 24 en girmek bana göre büyük basari değil. 36 takım var zaten. Bu bütçeyle gir 24 e. İlk 8 en girmek basariydi. Bu fiksturde tam 8 en girmelikti onu bile beceremedi kurduğu dar kadroyla.

Hayır yani ilk 24 en girmek bana göre büyük basari değil. 36 takım var zaten. Bu bütçeyle gir 24 e. İlk 8 en girmek basariydi. Bu fiksturde tam 8 en girmelikti onu bile beceremedi kurduğu dar kadroyla.
Öyle deme ama Galatasaray tarihinde ilk kez 3 yıl üst üste Şampiyon olmuş yauwwww. Kloop gelse hoca demezsin sonra. Guadiola değil ama bak dikkatini çekerim özellikle kloop

Yine Avrupada elimize verecekler sonra bir kaç transfer Okan bunların ekmeğini yicek ligde şampiyon olup yine kahraman ilan edilecek. Vasata alıştırmak işte...

Yine Avrupada elimize verecekler sonra bir kaç transfer Okan bunların ekmeğini yicek ligde şampiyon olup yine kahraman ilan edilecek. Vasata alıştırmak işte...
Ben Avrupa’da elimize vermelerine razıyım da, ligi de kaybedeceğiz galiba. Öyle 3-4 tane nokta transfer yapacak para kalmadı kulüpte. Beyimiz hunharca harcattı olan parayı. Para olsa bile doğru adamları bulamazlar.

Ana avrat sövmemizi mi istiyon 2 maçtir anlamsız fantazilere girmenin nedeni ne ne bu kepazelik

Video Game Disbelief GIF by Santa Monica Studio

Uğurcan kadroda yok farkında mısın. Kesin tartisma çıktı. Normal gormuyorum
Onu bu mactan anlayamayiz eger tartisma olduysa bile fethiyeye karsi oynamamasi normal olan zaten. Antep de de boyle sacma bir seyle karsilasirsak iste o zaman anlasilabilir bir seyler.

Yollarını ayıracağını kendisine bildirdiği Yusuf Demir ilk 11'de başlıyor. Resmen kepazelik.

Ocak ayında gene kontrolünü kaybetti. Şuan sağlıklı kararlar alamıyor. Kafa başka yerde.

Birak git aga yeter yaw. Fethiye macinda bile gencleri oynarmiyorsun. Istifa et

Oyuncular kilolu, kondisyonlari yok, az süre verdiklerin sakatlaniyor. Şu maçta bile gençlere forma vermiyorsun. Ne işe yariyorsun sen hocaaaaaa.

Fener akıllandi. Yakında yolcusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt