Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu kendisiyle vedalasip elit bir td getirmeliyiz. O yuzden bu devrede maliyetli transfer yapilmamali. Butce yeni sezona saklanmali

Okan hocanın sene sonu ayrılması ve bi 5-10 sene sonra çok daha tecrübelenmiş ve Avrupa görmüş halinin yeniden takıma gelmesini isterim.

Bana göre Fatih Terim kendi prime dönemini bence ŞL’de çeyrek yaptığı dönem yaşadı. Çooook daha tecrübeli, olgunlaşmış bir hocaydı.

Aynı hikayeyi OB ile yaşarız diye düşünüyorum

Sadece tek nokta şu; yerine gelecek hocanın kim olduğu… En kritik nokta bu

Maç için gittiğiniz Fethiye'de takıma da yine 2-3 gün izin verip hiç geri dönmeseydiniz. Güzel tatil yeri.

Okan hocanın sene sonu ayrılması ve bi 5-10 sene sonra çok daha tecrübelenmiş ve Avrupa görmüş halinin yeniden takıma gelmesini isterim.

Bana göre Fatih Terim kendi prime dönemini bence ŞL’de çeyrek yaptığı dönem yaşadı. Çooook daha tecrübeli, olgunlaşmış bir hocaydı.

Aynı hikayeyi OB ile yaşarız diye düşünüyorum

Sadece tek nokta şu; yerine gelecek hocanın kim olduğu… En kritik nokta bu
Bizimle başaramadığını başka bir takımda yapması çok zor. Kimse bizim gibi transfer bütçesi sunmaz kimse bu kadar kötü oyuna sabretmez. Gitsin italyaya 6 aya geri döner.

Bizimle başaramadığını başka bir takımda yapması çok zor. Kimse bizim gibi transfer bütçesi sunmaz kimse bu kadar kötü oyuna sabretmez. Gitsin italyaya 6 aya geri döner.

Hayat işte bilemeyiz. Okan hoca TD'lik klasmanında genç sayılabilecek bir hoca hala üstelik. Gidip 6 ayda geri dönmediği bir senaryoda, tıpkı FT'nin 3. gelişinde olduğu gibi çoook daha iyi haliyle geri dönmüş olur.

Fatih Terim İtalya'dan döndüğünde maalesef işte o güç zehirlenmesiyle beraber ben her şeyi bilirim edasıyla çalışıyordu. Zaten kariyerinin en kötü zamanları. Sonra biraz yaş aldı, daha oturaklı hale geldi, egosu törpülendi, kendini acayip güncelledi vs.

Şaka maka bir yana iyicene obez olmaya başlıyor, ekrana geldiğinde zor nefes alıyor gibi gözüküyor.

Sadece geçen seneki durumun daha kötü olduğunu söylüyorum. 2 ay falan boyunca osimhenin zorlayıp aldırdığı penaltılarla vs ilerlemiştik. Devreyi kötü kapattığımızı düşünmüyorum, umarım iyi devam ederiz önümüzdeki 2-3 maç çok önemli
Evet geçen seneden kötü değiliz

ama şöyle bir gerçek var rakipde geçen seneki gibi kötü değil

hatta bilakis iyi durumdalar ve daha da iyi olmak için hamleler yapıyorlar

O yüzden ikinci devre en az hata payı ile oynamamız gerekiyor

Önümüzdeki maçlar konusunda da hemfikirim

Hatta bence sezonun belirleyici maçı da Atletico maçı olacaktır diye düşünüyorum

ve temennim o maçta galip geleceğimiz yönünde umarım yanılmam

unutmadan YÖNETİM İSTİFA

Sene başı yırtındık burada bok etti bu seneyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt