Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.969
- 39.332
- 3.993
Yine söylüyorum hocayı kovmakla sorunlar çözülmeyecek, siz çöplüğün başındaki yılanı kovamazsaniz değişen hicbirsey olmaz once bunu kabul edin sonra hocaya sövün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadrom geniş diyen bu zat değil miydi. Niye transfer istiyor ki buYine söylüyorum hocayı kovmakla sorunlar çözülmeyecek, siz çöplüğün başındaki yılanı kovamazsaniz değişen hicbirsey olmaz once bunu kabul edin sonra hocaya sövün
Elestirilerin hepsi haklı zaten ama şampiyon yapıp gitmeli diyorum su an gitse pep gelse birsey duzelmez yaniKadrom geniş diyen bu zat değil miydi. Niye transfer istiyor ki bu
Sezon sonu gitmesine kabulum ama şampiyon olursa yine durur. Yönetim zaten gitmeliElestirilerin hepsi haklı zaten ama şampiyon yapıp gitmeli diyorum su an gitse pep gelse birsey duzelmez yani
Ve esas olay dursun denilen herif ve çetesi defolmali o gitmediği sürece hicbirsey değişmez
Sonrasında gitsin zatenKalacak ve sampiyon yapacak.
Benim duyduğuma gore bırakacak zaten son 1 2 yıldır fatih hocanın rekorunu kendine hedef koymuş diye söylüyormuş ki bu sene özelinde dursunun gercek yüzünü gordu ve bence kendiside biktiSezon sonu gitmesine kabulum ama şampiyon olursa yine durur. Yönetim zaten gitmeli
Hepsi beraber gitmeli. Hem teknik hem idari kadro.Yine söylüyorum hocayı kovmakla sorunlar çözülmeyecek, siz çöplüğün başındaki yılanı kovamazsaniz değişen hicbirsey olmaz once bunu kabul edin sonra hocaya sövün
Dursunun en büyük muhafızı koruyucusu bu, el ele verip gitmeliler. Galatasaray’a yazık. Bu maçta Kaan, Tusuf neden oynar? Neden Gökdeniz çıkıyor? Neden bir ilçe yakınına karşı acı çekiyoruz? Tamam idari olarak daha beter bir durum var diyelim saha içi çok mu iyi. Tarihin en iyi onbirlerinden birini verdi bunun eline yönetim, buna rağmen rezilleri oynuyoruz. Ya bu Fethiye karşısında bile acaba mı, diye hop oturup hop kalkıyoruz.Elestirilerin hepsi haklı zaten ama şampiyon yapıp gitmeli diyorum su an gitse pep gelse birsey duzelmez yani
Ve esas olay dursun denilen herif ve çetesi defolmali o gitmediği sürece hicbirsey değişmez
Neden acaba? Galatasaray taraftarının şımarıklığı mı yoksa harika birtakımın görece tek başarısı (ki o başarıyı da Ali Koç’un loserliğine borçlu) lig şampiyonluğu olduğu için mi? Avrupa’da adını sanını duymadığımız ve şimdi de unuttuğumuz takımlara karşı başarısızlığı mı? Takım bir iki yerinde takviye ile açıp arayı gidecekken el freni olup takviyeleri engellemesinden mi? Altyapıdan tek adam çıkartmaması mı? Kaan gibi futbolun kendisini bıraktığı, Ahmed gibi kağnı kadar ağır oyuncuları gençlere tercih etmesi mi?Üç yıl üst üste şampiyon olup nefret edilen ilk teknik direktör olarak tarihe geçeceksin