Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine söylüyorum hocayı kovmakla sorunlar çözülmeyecek, siz çöplüğün başındaki yılanı kovamazsaniz değişen hicbirsey olmaz once bunu kabul edin sonra hocaya sövün

Hocam taktik dehasın yedekler ile rakibi yordun sonra as oyuncular ile skoru aldın helal olsun.

Elestirilerin hepsi haklı zaten ama şampiyon yapıp gitmeli diyorum su an gitse pep gelse birsey duzelmez yani
Ve esas olay dursun denilen herif ve çetesi defolmali o gitmediği sürece hicbirsey değişmez
Sezon sonu gitmesine kabulum ama şampiyon olursa yine durur. Yönetim zaten gitmeli

Sezon sonu gitmesine kabulum ama şampiyon olursa yine durur. Yönetim zaten gitmeli
Benim duyduğuma gore bırakacak zaten son 1 2 yıldır fatih hocanın rekorunu kendine hedef koymuş diye söylüyormuş ki bu sene özelinde dursunun gercek yüzünü gordu ve bence kendiside bikti
Şampiyon yapsın ve guzel ayrılalım yani sindi sövmek gitsin demek fenere hizmet eder

8.lig takımına karşı gençlere şans vermeyip zar zor 1-2 kazanıyoruz.

bravo hocam

herif 2 sezondur dilinde bi yusuf demir'i bile gönderemiyolar yav. karşı taraftaki ergen bi hafta nesyri, bi hafta duran'ı kadro dışı bırakıyor, takımda ağırlığı bulunan 2 milli oyuncuyu sümük gibi kapı dışına fırlatıyor. eldekiler de kıçını yırtarcasına oynuyor tabi. bizim gibi kulüplerde okan buruk gibi isimler tercih değil zorunluluk. keşke daha iyisi olsa ama hayaller dünyasında da yaşamayalım. galatasaray dediğin böyle gelmiş böyle gider, o yüzden zirvedeyken keyfini çıkaralım, biz 2000 ortalarında dipleri de derininden yaşayan nesil olarak eskaza tökezlemede fener'in aksine o çukura da çok uzak olmadığımızın idrağındayız.

Elestirilerin hepsi haklı zaten ama şampiyon yapıp gitmeli diyorum su an gitse pep gelse birsey duzelmez yani
Ve esas olay dursun denilen herif ve çetesi defolmali o gitmediği sürece hicbirsey değişmez
Dursunun en büyük muhafızı koruyucusu bu, el ele verip gitmeliler. Galatasaray’a yazık. Bu maçta Kaan, Tusuf neden oynar? Neden Gökdeniz çıkıyor? Neden bir ilçe yakınına karşı acı çekiyoruz? Tamam idari olarak daha beter bir durum var diyelim saha içi çok mu iyi. Tarihin en iyi onbirlerinden birini verdi bunun eline yönetim, buna rağmen rezilleri oynuyoruz. Ya bu Fethiye karşısında bile acaba mı, diye hop oturup hop kalkıyoruz.

100 m ayroluk forvetinden mahrum olduğu için 3. lig klasmanı rakibine zorlansa da kazanmayı bildi.

Üç yıl üst üste şampiyon olup nefret edilen ilk teknik direktör olarak tarihe geçeceksin
Neden acaba? Galatasaray taraftarının şımarıklığı mı yoksa harika birtakımın görece tek başarısı (ki o başarıyı da Ali Koç’un loserliğine borçlu) lig şampiyonluğu olduğu için mi? Avrupa’da adını sanını duymadığımız ve şimdi de unuttuğumuz takımlara karşı başarısızlığı mı? Takım bir iki yerinde takviye ile açıp arayı gidecekken el freni olup takviyeleri engellemesinden mi? Altyapıdan tek adam çıkartmaması mı? Kaan gibi futbolun kendisini bıraktığı, Ahmed gibi kağnı kadar ağır oyuncuları gençlere tercih etmesi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt