Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Atletico Madrid'e koyup düşmanlarını püskürtecektir inş

Okan bey bildiğiniz üzere futbol bir takım sporu, dolayısıyla takımca oynamak gerekir, takımca oynamanın yolu da pas yapabilmektir, 4.senende artık öğrenmeni umardım...

Her maç sonundaki bahanelerinden bıktım artık.

Kaliteli ayaklarla açmamız gerekiyor. Kayiplardan sonra surekli bu açıklamayı yapiyor. Ben hoca değilim oyuncular cozmeli, çözemediler ben ne yapayım diyor.
Yorumcu gibi pozisyonları sayıyor ilk yarıda yunus kaçırdı ikinci yarıda icardi kaçırdı falan diyor bravo hoca iyi izlemişsin maçı

Bu adam kovulmalı artık. Git beşiktaşının başına

1768680570321.webp

Teknik direktörlükte tecrübe kazanmakla yaşlanmak arasında bir fark var. Bu adam 52 yaşına geldi, artık tecrübe kazanma devri bitti, yaşlanma evresine doğru gidiyor. Yani ders almam ders veririm kafasına geldi bile. Ben bundan daha iyisi olacağını sanmıyorum, yenilik üretecek ne hevesi ne enerjisi olduğunu düşünmüyorum. 3 şampiyonluk aldı, doymuşluk da var. Tek hedefi hocası Terim'in üst üste 4 şampiyonluk rekorunu kırmak olabilir ki, bence sadece buna odaklı. O yüzden hep basit yoldan gidip pahalı isimlerle kolay yoldan ligi kazanmak istiyor, bu kulübün geleceğini inşa etmek, bir sistem bir ekol kazandırmak falan gibi dertleri asla yok. Yönetimle birlikte geldi, onlarla birlikte gitmeli. Tüm kaynağı har vurup harman savurdular yeterince. Bir tek ilk sezonunda teknik direktörlük yaptı, diğerlerinde net şekilde idareci gibiydi, bir hoca dokunuşu görmedik doğru düzgün.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeşim görevlerini yerine layığıyla getiremiyorsan işe insan al
antrenman yaptırmaya vakit kalmıyosa antrenör al
analiz yapmaya vakit kalmıyorsa analizci al
scoutluk yapmaya vakit kalmıyorsa scout al
transfer görüşmesine vakit kalmıyorsa teknik yahut sportif direktör al

her işi sen mi yapacan
hiçbirini yapamıyon zaten
gece 5'lere kadar manita kovalıyon
yapasın da yok yani belli ki
ne diye kendini zorluyon

TEknik direktör ifadesi yanlıs

sportif direktör olmalı

Elestirilere saygim var ama sahsi fikrim basarisiz olma kredisi var benim icin

Henüz basarisiz olmadi,oldugunda o kredi’yi kullanmis olur

Süper kupa macinin etkisi sadece bir kupa kaybetmek degildi,takim özgüven ve moral de kaybetti

Atletico maci bir firsat olmali kafamizi tekrar kaldirmak icin

Transferle eksiklerle alakasi yok bugun ki puan kaybinin,ayni eksiklerle devre arasinin son macinda kasimpasa’ya karsi daha iyi bir oyun vardi yine ilk trabzon macinda da biraktigimiz yerden devam ediyorduk

Özgüven kazanmak icin atletico macinda olumlu bir skor almaliyiz

Lafontenden masallara devam mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt