Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan en azindan; begenmiyorsaniz city ya da reali tutabilirsiniz demiyor

bu adam 100 dk icardi oynattı kocaeli maçında. Cehennem gibi deplasmanda. Bu maç deplasmanda olsa yine kaybederdik.

Engellediklerim listesini çekip atsam buraya direkt şuan saklananlarin ifsa listesi olur

İsteyen futbol cahili desin masa tenisi izle desin vallahi billahi buna verilen imkanların yarışı torrent'e verilseydi daha başarılı olurdu . O kamilin elindeki malzemeye göre en azından oynattığı bi oyun vardı bunun 4 senedir yok koca bir sıfır icardi Kerem bireysel takılsın. Mertens sihir yaratsın. hoop şişir osimhene osimhen pozisyon üretsin vallahi rezillik.
Edit: yaptığı değişikleri flan söylemiyorum bile.
Bu arkadaş savunmada ne kadar çok savunmacı olursa o kadar iyi savunma hücumda ne kadar çok hücumcu varsa o kadar iyi hücum yapılıyor sanıyor kendisini tebrik ediyorum dünyada eşi benzeri yok.

Vizyonu bu kadar.

Daha önce de yazdım. Galiba seviye atlayamayacak demiştim, ama artık kesinleşti. Kötü bir td değil kesinlikle ama yaptığı işle harcadığı bütçe orantılı değil. Hani hep denir ya fayda/maliyet diye işte o konuda inanılmaz kötü. İşin daha da kötü yanı kendisine verilen bütçeler ortalama bir Alman teknik direktöre verilseydi Avrupa'da neler yapardık sorusu hep aklımızı kurcalayacak gibi çünkü kulübün kaynakları açısından bir daha bu kadar bol keseden harcama yapılabilen bir dönem gelir mi veya gelse de kaç sene beklememiz gerekir emin değilim.

kadro eksik dediğimiz de sadece yedekten girecek adam olarak eksikti bu maç, barış sane icardi,yunus ilkay,lemina, davinson,abdülkerim vb hepsi oynuyordu, adamlarda camara,kozlowski,kevin rodrigez eksikti ve lyungoi ve sorescuyu da adamlar kendi oynatmadı 11de, yani şuanki sahaya çıkan kadromuz en az 10 gömlek üstün,bu kadro ile antebi rahat yenmemiz lazımdı ve ayrıca antep kendi seviyesindeki takımlara bile defansı kötü takım, xg,büyük şans,RCS,şut bol bol bu istatistikleri vermişler kendi dengi takımlara

Atleti maçına bununla çıkılmaması gerek. Juve maçı gibi bir kırılma maçı bu…

Fethiye maçında 2-1 önde iken sakat Yunus Akgünü oyuna sokup daha da sakatlanmasına neden olan benim koca yürekli büyük taktisyen dar rotasyonu papaz topçuyu seven hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt