Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam allah aşkına rica ediyorum hayallerimize limon suyu sıkma.

Yeni FT olabilme potansiyelini heba etme.

Aynı zamanda neyin özgüven kırılmasını anlamak mümkün değil, Türkiye liginde son 6 senede 4 şampiyonluk yaşadın.

Akhisar, Başakşehir ve Galatasaray'ın ilk 2 yılındaki hocalığına geri dön.

Gerisi gelir zaten.

Hocam allah aşkına rica ediyorum hayallerimize limon suyu sıkma.

Yeni FT olabilme potansiyelini heba etme.

Aynı zamanda neyin özgüven kırılmasını anlamak mümkün değil, Türkiye liginde son 6 senede 4 şampiyonluk yaşadın.

Akhisar, Başakşehir ve Galatasaray'ın ilk 2 yılındaki hocalığına geri dön.

Gerisi gelir zaten.
Öyle bir ihtimali yok FT bunun yaşındayken yaptıklarına ve bunun yaptıklarına bakarakta çözebiliriz zaten. Mesela baska bir örnek, 5.yıl üst üste şamp olup onun rekorunu kırsa bile ondan iyi hoca olmayacağı gibi.

Öyle bir ihtimali yok FT bunun yaşındayken yaptıklarına ve bunun yaptıklarına bakarakta çözebiliriz zaten. Mesela 5.yıl üst üste şamp olup onun rekorunu kırsa bile ondan iyi hoca olmayacağı gibi.

Selam Nacim,

1- Yeni FT olmasından kastım neticede Fatih Terim aktif TD iken her zaman güvenebileceğimiz bir hoca olduğunu, en kötü şartlarda en azından kendisinin gelip gemiyi limana yanaştıracağını, bizi toparlayacağına inanıyorduk. Benim esas kastım bu.

2- Yaş olayına şundan dolayı takılmıyorum, Fatih Terim çok daha genç yaşta büyük başarılar elde edip, daha sonrasında bir şeyler yapamadı yurtdışında. Okan Buruk'un hikayesi devam ediyor, kim bilir 5 sene sonra yurtdışında iş yaparken göreceğiz belki de.

Aynı zamanda ben o iyidir bu iyidir kıyaslamaları yapmayı pek sevmiyorum, Fatih Terim imparatordur ve bu kulüpte ilkleri başaran kişidir. Ama ondan iyisini de çıkartamazsak bu 50 milyonluk camianın ayıbıdır.

Selam Nacim,

1- Yeni FT olmasından kastım neticede Fatih Terim aktif TD iken her zaman güvenebileceğimiz bir hoca olduğunu, en kötü şartlarda en azından kendisinin gelip gemiyi limana yanaştıracağını, bizi toparlayacağına inanıyorduk. Benim esas kastım bu.

2- Yaş olayına şundan dolayı takılmıyorum, Fatih Terim çok daha genç yaşta büyük başarılar elde edip, daha sonrasında bir şeyler yapamadı yurtdışında. Okan Buruk'un hikayesi devam ediyor, kim bilir 5 sene sonra yurtdışında iş yaparken göreceğiz belki de.

Aynı zamanda ben o iyidir bu iyidir kıyaslamaları yapmayı pek sevmiyorum, Fatih Terim imparatordur ve bu kulüpte ilkleri başaran kişidir. Ama ondan iyisini de çıkartamazsak bu 50 milyonluk camianın ayıbıdır.
Ondan daha iyisi çıkabilir elbette heis çıkamaz bu imkansız demiyorum bu okan değil bu çok açık diyorum sadece :asd:

Evet FT nin camiamızda oyle bir misyonu oldu bir çoğunda da etkili oldu ama burada da FT ile ayni değilki. Ki iletişimsizliği nedeniyle de gelip gidecek bir durumda olacagıni da sanmiyorum okan'ın.

Yaş olayı ise önemli bir faktor insanlar gençken daha iyi olur gençken bir şeyler yapamayan biri yaşlandığında hiç yapamaz. Sen FT nin neden düştüğünü sanıyorsun tamamen yaşlanması ve günceli takip edemeyip enerjisinin yetmemesi nedeniyle. 50 li yaşlarında bir şey yapamayan adam 65 lerinde mi uçup kaçacak.

Galatasaray - Atletico Madrid maçı öncesinde Marca'dan Okan Buruk yazısı.

"Buruk, Real Madrid’den bir Süper Kupa alan efsane...

Galatasaray Teknik Direktörü, Real Madrıd’i tahtından indiren takımın yıldızlarındandı.

Galatasaray'da futbolcu olarak 7, teknik direktör olarak 3 olmak üzere toplam 10 Türkiye Ligi şampiyonluğu var.

Türk futbolunun ve kulübün efsanelerinden biri. 2000 yılında Galatasaray’la tarih yazan jenerasyonun lider isimlerinden biriydi. Sarı-kırmızılılarla 2000 UEFA Kupası’nı kazandı (finalde Arsenal’i penaltılarla mağlup ettikten sonra, önceki turlarda Mallorca ve Leeds United’ı eleyerek) ve Kupa Galipleri Kupası’nın kaldırılmasının ardından, bugünkü Avrupa Ligi’ne denk sayılabilecek bu kupayı kazanan takım olarak Avrupa Süper Kupası’nı oynama hakkı elde etti.
Şampiyonlar Ligi şampiyonuna karşı oynanan o maç, Galatasaray camiasında hâlâ unutulmaz bir zafer olarak hatırlanıyor. Türk ekibi, Paris’te Valencia’yı 3-0 yenerek Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve Florentino Pérez başkanlığında 10 milyar pesetaya Luis Figo’yu transfer eden Real Madrid’i altın golle devirerek tarihe geçti.

İşte o Galatasaray’da, bugün Atletico Madrid'in rakibi olan takımın teknik direktörü Okan Buruk da forma giyiyordu. Sol iç pozisyonda oynayan, zarif bir stile sahip olan Buruk, o unutulmaz jenerasyonda iz bırakan futbolculardan biriydi. Aynı jenerasyon, Türkiye’yi 2002 Dünya Kupası’nda da başarıya taşıdı. En büyük başarılarını Galatasaray’da elde etse de, yeteneği onu üç yıl boyunca Inter forması giymeye kadar götürdü; Avrupa’nın birçok kulübünde boy gösterdi. Ancak profesyonel kariyerine 1991’de Galatasaray’da başladı ve 18 yıl sonra yine Galatasaray’da noktaladı.
Sahada efsane olmak, teknik direktörlük yolunu kısaltmadı.

Galatasaray’ın onu hatırlayıp kulübün başına getirmesinden önce ülkesinde yedi farklı kulüpte görev yaptı. İstanbul Başakşehir’i lig şampiyonu yaptıktan sonra, 2022’de Galatasaray’ın teknik direktörlüğüne getirildi ve o tarihten bu yana takımı zirveye taşıdı.

EFSANE BİR KARİYER

Kıtalararası kupaların ötesinde, Buruk’un kupa koleksiyonu gerçekten etkileyici. Toplamda 10 Türkiye Ligi şampiyonluğu bulunuyor: Futbolcu olarak iki döneminde 7, teknik direktör olarak ise 3 şampiyonluk. Kısacası bir efsane. Ve onun en unutulmaz zaferi, 26 yıl önce, Atlético Madrid’in ezeli rakibi Real Madrid’e karşı gelmişti..."

1768923003356.webp

Ya kendine çeki düzen vermeli ya da gönderilmeli.
Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir takım 12 13 oyuncuyla 2 kulvarda yarışamaz. 2 senedir tarihi fırsatlar kaçırıyoruz. Geçen yıl çok rahat Mayıs ayını bu yıl da çok rahat Mart ayını görebilirdik.
Sistem mistem istediğim yok. Sadece düzgün kadro kursun yeter.

Ya kendine çeki düzen vermeli ya da gönderilmeli.
Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir takım 12 13 oyuncuyla 2 kulvarda yarışamaz. 2 senedir tarihi fırsatlar kaçırıyoruz. Geçen yıl çok rahat Mayıs ayını bu yıl da çok rahat Mart ayını görebilirdik.
Sistem mistem istediğim yok. Sadece düzgün kadro kursun yeter.
Okanin idolü pep. Kel de az oyuncu ile oynuyordu geçen sene Rodri sakatlandı zortlattılar keli. Akibeti o yöne gidiyor maalesef. Hala adam akıllı transfer olduğu yok

Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Akşam galibiyet ile şenlendir hocam

Hocamın müridleri ne Fethiye maçında ne de Antep maçında sahneye çıkamadılar. İnş Okan hocaya rağmen kazanacağız.

Bugun biraz kafan macta olsun, hakeme kufur ve kart kart saat falan gecelim o isleri

O kafada minimum 4 puan alacagimiz 2 mactan 0 puan ciktik.

Bugun konsantre olman lazim hoca.

Kardeş biraz da gözünün önündeki yerlileri görsen nasıl olur he? Adamlar ümit çekiyor, sen öyle otur. Zekasal farklılık yapmayı dene biraz he?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt