Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Çok büyük hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir ihtimali yok FT bunun yaşındayken yaptıklarına ve bunun yaptıklarına bakarakta çözebiliriz zaten. Mesela baska bir örnek, 5.yıl üst üste şamp olup onun rekorunu kırsa bile ondan iyi hoca olmayacağı gibi.Hocam allah aşkına rica ediyorum hayallerimize limon suyu sıkma.
Yeni FT olabilme potansiyelini heba etme.
Aynı zamanda neyin özgüven kırılmasını anlamak mümkün değil, Türkiye liginde son 6 senede 4 şampiyonluk yaşadın.
Akhisar, Başakşehir ve Galatasaray'ın ilk 2 yılındaki hocalığına geri dön.
Gerisi gelir zaten.
Öyle bir ihtimali yok FT bunun yaşındayken yaptıklarına ve bunun yaptıklarına bakarakta çözebiliriz zaten. Mesela 5.yıl üst üste şamp olup onun rekorunu kırsa bile ondan iyi hoca olmayacağı gibi.
Ondan daha iyisi çıkabilir elbette heis çıkamaz bu imkansız demiyorum bu okan değil bu çok açık diyorum sadeceSelam Nacim,
1- Yeni FT olmasından kastım neticede Fatih Terim aktif TD iken her zaman güvenebileceğimiz bir hoca olduğunu, en kötü şartlarda en azından kendisinin gelip gemiyi limana yanaştıracağını, bizi toparlayacağına inanıyorduk. Benim esas kastım bu.
2- Yaş olayına şundan dolayı takılmıyorum, Fatih Terim çok daha genç yaşta büyük başarılar elde edip, daha sonrasında bir şeyler yapamadı yurtdışında. Okan Buruk'un hikayesi devam ediyor, kim bilir 5 sene sonra yurtdışında iş yaparken göreceğiz belki de.
Aynı zamanda ben o iyidir bu iyidir kıyaslamaları yapmayı pek sevmiyorum, Fatih Terim imparatordur ve bu kulüpte ilkleri başaran kişidir. Ama ondan iyisini de çıkartamazsak bu 50 milyonluk camianın ayıbıdır.
Okanin idolü pep. Kel de az oyuncu ile oynuyordu geçen sene Rodri sakatlandı zortlattılar keli. Akibeti o yöne gidiyor maalesef. Hala adam akıllı transfer olduğu yokYa kendine çeki düzen vermeli ya da gönderilmeli.
Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir takım 12 13 oyuncuyla 2 kulvarda yarışamaz. 2 senedir tarihi fırsatlar kaçırıyoruz. Geçen yıl çok rahat Mayıs ayını bu yıl da çok rahat Mart ayını görebilirdik.
Sistem mistem istediğim yok. Sadece düzgün kadro kursun yeter.