Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simyonenin ilk değişikliğini çözene kadar 5 oyuncu değişikliği daha yaptılar

Yine sınıfta kalmıştır

Yenemiyorsan yenilme işini bu sefer becerdik. İlk 24'e kaldık diyebiliyoruz diye tahmin ediyorum ama akşamki maçlarda daha net konuşuruz. Benim açımdan CL ilk 24'e kalarak CL hedefi gerçekleştirilmiştir bunun için tebrik ederim Okan hocam. Onun dışında sezon sonu artık direk omurganın da değişmesi ve yeni bir omurga oluşturulması gerekecek ve hocam şu ana kadar sen bunu yapamıyorsun. O yüzden daha profesyonel bir ekibe iste transfer için sen sadece istediğin oyuncu özelliklerini söyle isme karışma. Her şey benim kontrolümde olsun diyorsan olmuyor GS futbolu, kadro planlaması tek biri kişi yada yöneticiye bırakılamaz hocam kaybeden sen olursun.

Bir de hocam şu 10 no işinden vazgeçelim. Aldır 2 tane iyi 8 no 3 orta sahaya dönemlim.

Domenec Torrent ya da Edin Terzic gelsin.

Kovun bunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oufff yoruma bak, bokla gec.
Halen ne yapmadı ki diyerek şu rezilliği savunuyorsun

Bu adam yüzünden yaşadığımız bütün rezillikler böyle böyle normalleşiyor sayenizde

Yunus ve Eren rezil durumda iken değişiklik için 65'e kadar beklemesini normal görüyorsunuz

Es kaza bir gol yesek helva gibi dağılacak takım ama Okan yandan seyrediyor ancak

Adamlar son 20 dakika boğdu bizi orada bile halen orta saha almayarak mahkum oynattı

İlkay'ı daha erken alsa Sara ile birlikte adamlar üzerimize bu kadar rahat gelemeyecek ama bunu normal görüyorsunuz

CL 24 maçında yedek kulübenin halini görüyor musun

Burada bile yedek kulübesinde kim var ki diyerek adamı savunuyorsunuz

Bunun sebebinin kendisi olduğunu atlıyorsunuz

Veya 3.5 sezondur adam akıllı kaç maç sayabilirsin top oynadığımız

Set oyununu geliştirmemiz lazım mesela

Hiç görebildin mi umut verici bir şeyler

Daha böyle onlarca sebep sayabilirim sana

Ama senin anlayabileceğini sanmıyorum

Halen ne yapmadı ki diyerek şu rezilliği savunuyorsun

Bu adam yüzünden yaşadığımız bütün rezillikler böyle böyle normalleşiyor sayenizde

Yunus ve Eren rezil durumda iken değişiklik için 65'e kadar beklemesini normal görüyorsunuz

Es kaza bir gol yesek helva gibi dağılacak takım ama Okan yandan seyrediyor ancak

CL 24 maçında yedek kulübenin halini görüyor musun

Veya 3.5 sezondur adam akıllı kaç maç sayabilirsin top oynadığımız

Set oyununu geliştirmemiz lazım mesela

Hiç görebildin mi umut verici bir şeyler

Daha böyle onlarca sebep sayabilirim sana

Ama senin anlayabileceğini sanmıyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert kendine gel.

Sen Real Madrid ya da PSG taraftari degilsin.

Simeone itinin yaptığı her değişiklikten sonrası ben

İlk yarıdaki Almada için sarı kart diye çırpınışı maçın seyrini değiştirdi, hocammmm.

Biraz rahatlamıştır artık. Doğru düzgün adam aldır şu takıma ve taktik çalıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt