Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Simyonenin ilk değişikliğini çözene kadar 5 oyuncu değişikliği daha yaptılar
Yine sınıfta kalmıştır
Yine sınıfta kalmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün olumsuz bulmadim, oyuna icardiyi alacak diye korktum
Oufff yoruma bak, bokla gec.Boşver Okan süper hoca
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi dayak yedik ha madridden. Adamlar dönen topları topluyor hep.Congratulations, gruptan ciktik ama bir tur daha zor gideriz.
İyi dayak yedik ha madridden. Adamlar dönen topları topluyor hep.
Aynen bu. Hatta efsane olabilirdi.Bugün yaptığı hataların bedelini öderken bi yandan ekstra hata yapmadı.
Mesela İcardi'yi oyuna almadı.
Bu bile önemli.
Halen ne yapmadı ki diyerek şu rezilliği savunuyorsunOufff yoruma bak, bokla gec.
Arda turanimizin hocasına niye kin besliyon lanValla o Simione dangalığı gelsin daşdaşlarımızı yalasın ve uzasın. Hiç sevmiyorum şerefsiz hıyaroğlunu
Arda turanimizin hocasına niye kin besliyon lan
Al Ulan burada bile yanılmışsın burada bile becerememişsin1 maç berabere kalabil 1 maç ya
1 maçççç
Bugün öyle katı savunma yapmadılar beSavunma odaklı futbol oynatan kimseyi sevmem abi. Sporun güzelliğini bitiren şerefsizlerdir.
Mert kendine gel.Halen ne yapmadı ki diyerek şu rezilliği savunuyorsun
Bu adam yüzünden yaşadığımız bütün rezillikler böyle böyle normalleşiyor sayenizde
Yunus ve Eren rezil durumda iken değişiklik için 65'e kadar beklemesini normal görüyorsunuz
Es kaza bir gol yesek helva gibi dağılacak takım ama Okan yandan seyrediyor ancak
CL 24 maçında yedek kulübenin halini görüyor musun
Veya 3.5 sezondur adam akıllı kaç maç sayabilirsin top oynadığımız
Set oyununu geliştirmemiz lazım mesela
Hiç görebildin mi umut verici bir şeyler
Daha böyle onlarca sebep sayabilirim sana
Ama senin anlayabileceğini sanmıyorum
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuduğunu anlayabiliyon mu acepAl Ulan burada bile yanılmışsın burada bile becerememişsin![]()
Simeone itinin yaptığı her değişiklikten sonrası ben