Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çevresine yüz tane yardımcı da alsa değişmeyecek. Sezon sonu ayrılıp avrupada bir kulübe gitmeli ve yıllar sonra daha donanımlı şekilde geri gelmeli.

Kendisine karşı büyük bir kumpas dönüyor. Yanında ise yönetim yok. Sadece onu seven ve sayan futbolcuları var. Adam tek başına kaldı anasını satayım. Taraftar olarak desteklemeliyiz.

Mourinho’nun ilk sert açıklamasında durup durduk yerde herkes adil kararlara maruz kalıyor ama Okan Buruk kart görmüyordaki yaklaşımı kendisinden mi geliyordu sanıyorsunuz ya da Acun’un hocaya sallaması falan.

ET sonrası hedefleri Okan Buruktu, iki defa Kadıköy’de saplayarak inlerine yolladı hepsini. Fetö artığı demişlerdi adama yani daha ne olabilir.

Bu olayla sahaicini karistirmamak lazim.

Birisi Galatasaray camiasi meselesi ve tepkisi gerektirir.(Futbolla alakali degil)

Otekiler TD elestirisidir.(Futbolla alakali-futbol muhabbeti)

Dün divanda saldirilar, odganize saldirilarrr diye kursuden konusulurken realitede bu durumlar icin ne yapiyor yonetim.

Bir tanesi cikip " sen benim hocama, camianin degerlerinden birine nasil el uzatirsin, laf soylersin" diyemiyor.

Hani uzanan eller kiriliyordu dursun baskan?

Galatasaray’ı bu kadar dokunulur hale getiren Dursun ve eşrafı seçmeye devam etsin sevgili genel kurulumuz.

G_ZixOnWwAEeaFX

İbrahim Seten'in videosunu yeni gördüm, Koç'un karşılaştıklarında Okan Buruk'a senin de sıran gelecek dediğini iddia etmiş. Yeni bu olay?

Ali koç denen herifin kuyruk acısı geçmiyor. Tabi yıllarca şampiyon olamayıp en başarısız fener Başkanı unvanı almasının sebebi okan Buruk. Hadsiz herif başkanlığı elinden gitti hala uğraşıyor ha 😂

Ne arkasında
Ne de yanındayız Okan efendinin

Bazı yaptıkları eleştirilir ama Ünal Aysal'ın yönettiği bir camia bu kadar saldırıya maruz kalsa, Aysal çıkar ortalığı dağıtırdı. Biz şamar oğlanı olduk bu dönem. Sportif başarısızlık geldikçe hakaretler üstüne hakaret, yetinmediler stat müdürünü darbetti herifler. Bu sene de şampiyon olursak artık Kadıköy'de futbolcuları dövmeye kalkarlar. İğrenç bir rakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt