Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime tepki gelince Okan hoca bi titreyip kendine geldi.

Bugün yönetime tepki gelir, 2 gün sonra sana.

Yönetim durduk yere gitmez, önce seni gönderir.

Hayatı futbolun içinde geçmiş bir adam bunları çok iyi bilir neticede.

Moral bozukluğundan ziyade ben işin ciddiyetine varma ve çalışmanın getirdiği yorgunluk gibi hissetmiştim basın toplantısında.

Senelerdir basin toplantilarinda mac sonlarinda falan izliyoruz az cok taniyoruz hoca’yi

Mac önü moralinin bozuk olmasi bence lig gidiyor veya isler kötü’ye gidiyor gerginligi veya moral bozuklugu degildi cünkü daha önce de yasadik böyle dönemler mesela gecen sezon da oldu ama asla kötü durum da görmedik hoca’yi

Konu bana göre bebek otel mevzulari,adama bu konu üstünden bayagi saldiri var ve ciddi bir konu sonucta adamin gelecegini etkileyebilecek bir konu

Bundan dolayi mental ve moral olarak iyi durum da oldugunu düsünmüyorum ama atlatacaktir hoca bundan eminim mentali güclü oldugunu herzaman gösterdi

Senelerdir basin toplantilarinda mac sonlarinda falan izliyoruz az cok taniyoruz hoca’yi

Mac önü moralinin bozuk olmasi bence lig gidiyor veya isler kötü’ye gidiyor gerginligi veya moral bozuklugu degildi cünkü daha önce de yasadik böyle dönemler mesela gecen sezon da oldu ama asla kötü durum da görmedik hoca’yi

Konu bana göre bebek otel mevzulari,adama bu konu üstünden bayagi saldiri var ve ciddi bir konu sonucta adamin gelecegini etkileyebilecek bir konu

Bundan dolayi mental ve moral olarak iyi durum da oldugunu düsünmüyorum ama atlatacaktir hoca bundan eminim mentali güclü oldugunu herzaman gösterdi

Dün kim söyledi hatırlamıyorum, Orhan Uluca da olabilir,

A. Madrid öyle bir maçtı ki, burada olası kötü bir mağlubiyetle muhtemelen Okan hocanın fişi çekilecekti.

Eğer bu sezon sonu iyi biterse bu sezonun kırılma anı A. Madrid maçıdır.

Dün kim söyledi hatırlamıyorum, Orhan Uluca da olabilir,

A. Madrid öyle bir maçtı ki, burada olası kötü bir mağlubiyetle muhtemelen Okan hocanın fişi çekilecekti.

Eğer bu sezon sonu iyi biterse bu sezonun kırılma anı A. Madrid maçıdır.

Atletico maci rüzgari tekrar arkamiza alma maciydi ve olumlu sonuc alarak moral ve özgüven kazandik

Ölü topragini üzerimizden atma maci ise karagumruk maci

Hafta sonu kazanirsak ligde tekrar hava’ya gireriz diye düsünüyorum

Tabi ki bunun icin kazanmak sart

Singoyu ne pozisyona aldigini kendi ile tartisirken birden Okan Buruk:

CL'de ilk 24 zaten minimum beklentidir takımımız için
Bunu yerine getirmesi de hocanın bir başarısıdır

Bizim seviye için CL'de beklenti 12 puandır benim gözümde
Büyük başarı ise 16 puan toplamaktır
Tabii kura da bir faktör ama fena olmayan bir kura çekmiştik bence

Beklentilerin altında kalmadığı için tebrik ederiz
Yapılacak transferler ve gerçekleşecek eşleşmeye göre son 16 turunu görebiliriz bence
Onun ötesi ise maalesef hayalcilik olur
Önümüzdeki sezonlarda üstüne koyarak devam etmeliyiz

Dünkü maç için neyini övüyorsunuz ben anlamadım ikinci yarı topa değemedik resmen adamlar tek kaleye çevirdi her topu toplayıp sağlı sollu geldiler üzerimize ne topu ayağımızda tutabildik ne kontraya kalkabildik nesine iyi hazırlanmış acaba
Oyuncuların bireysel mücadelesini hocanın ''çalışmış''taktiğine bağlıyorlar.Hücumda bayağı eksikliklerimiz var son dk pozisyon harici pozisyon bir tek barışın var.Rakip kendi kalesine atmasa gol atabileceğimizi düşünmüyorum monaco ve usg maçı gibiydi hücum kalitemiz.

Ş.Ligi malesef Türk TD lerin arenası değil, bugüne kadar Türk takımları olarak Terimle bir çeyrek final gördük, Güneşle Bjk grup başarısı yakaladı, hatta bizim ŞKK yarı finali bile Denizli'ye değil Derwalle yazar, bunun dışında açın bütün tarihe bakın, yerli TD lerle hep hezimet var, en büyük başarılar yabancı TD lerle. Bir şekilde başaramıyorlar, o lordlar kamarasına giremiyorlar, bunda tabiki Avrupa'da halâ daha devam eden Türk takımlarını dışlama olayları da etkili, hakem faciaları devam ediyor. Bu yüzden ben bu sezona Okanla başlanmasını hata olarak görüyorum, daha üst düzey yabancı bir TD olmalıydı çünkü bizim çıtamız artık çok yükseklerde. Okan beni yanıltmadı ve 4. sezonunda zor bela gruplarda ilk 24 ü garantiledik, bu kadar harcamaya yıldız transferlere rağmen. Normalde artık belli bir seviyede, karakterde bir oyun düzeni, takım iskeleti kurması gerekirken, bazı oyuncuların inanılmaz eforlarıyla eşikleri geçtik! Sürekli oyuncu gönderiyor,transfer yaptırıyor, yerli oyuncu verimi alamayor, otorite kuramayı beceremiyor vs. Ya böyle bir takım, bu kadar bol maçlı bir sezona sadece 2 stoper ve 1.5 forvetle çıkar mı?? Şu an daha iyi bir konumda olmamız gerekirken hem ligde hem Avrupa'da inişli çıkışlı ilerliyoruz ve madara olduğumuz maç sayısı da bence az değil. Kadroda Osimhen Sane Icardi Torreira Davinson gibi dünya yıldızları var! Olmaz beyler bayanlar olmaz, yerli TD le bu işler hele hele Ş.Ligi olmaz.

Bu sene şampiyonluk giderse çok net gider. Tek suçlusu da kendisi olur.
Yazın oyuncu almayıp sonra da kış mevsiminde oyuncu almak kolay değil demek milleti aptal yerine koymaktır. Zaten yazın alsan kimse transfer filan konuşmayacak idi.
Ne güzel ilk 8'de bitiren teknik direktör ünvanı almak varken neleri konuşturuyor. Kendi kariyerine de yazık ediyor

aslında ne ligten koptu nede avrupadan ama ciddi bir irtibar kaybına uğradı.

bence ilk olarak rams parkstaki bir maçta sahanın ortasına gidip durmalı ve güven oyuna tabi tutulmalı..

stat spikeri ; "okan hocamıza güveniyor musun"" diye bağırmalıı evettt sesi ile hayır sesi desibel ölçer ile ölçülmeli eğer evet çok çıkarsa

spiker - burukkkkkkkkkkkkkk,
taraftarlar- okannnnnnnnnn
spiker- buruuuuuuuuuuuuukkkkkkk
taraftarlar - okannnnnnn
spiker - burukkkkkkkkkkkkkk,
taraftarlar- okannnnnnnnnn
spiker - okannnnnnnnnn
taraftarlar - burukkkkkkkkkkkkkk,

şeklinde güven tazelenmeli

Okan Buruk. Yine büyük bir Şampiyonlar Ligi maçında başımızı dimdik gezdirdi o pozisyonlar gol olsa Manchester ve Liverpool sonrası deftere birde Atletico yazacaktı ama sağlık olsun. Seni kimseye yedirmeyeceğiz. Sonuna kadar arkandayız bunu da unutma. Seni çok seviyorum.
-hu18vd.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt