Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bıktık senin minimum 100 milyon maaşını kaybetmemek için her transfer dönemi yönetimi savunmandan.

Selam Nacim,

1- Yeni FT olmasından kastım neticede Fatih Terim aktif TD iken her zaman güvenebileceğimiz bir hoca olduğunu, en kötü şartlarda en azından kendisinin gelip gemiyi limana yanaştıracağını, bizi toparlayacağına inanıyorduk. Benim esas kastım bu.

2- Yaş olayına şundan dolayı takılmıyorum, Fatih Terim çok daha genç yaşta büyük başarılar elde edip, daha sonrasında bir şeyler yapamadı yurtdışında. Okan Buruk'un hikayesi devam ediyor, kim bilir 5 sene sonra yurtdışında iş yaparken göreceğiz belki de.

Aynı zamanda ben o iyidir bu iyidir kıyaslamaları yapmayı pek sevmiyorum, Fatih Terim imparatordur ve bu kulüpte ilkleri başaran kişidir. Ama ondan iyisini de çıkartamazsak bu 50 milyonluk camianın ayıbıdır.
Şu an güvenmiyor musun,3 sene üst üste şampiyon olup o kadar derbi zaferine rağmen o güveni verememişse bundan sonra güven verme ihtimali yok demektir sana

Şu an güvenmiyor musun,3 sene üst üste şampiyon olup o kadar derbi zaferine rağmen o güveni verememişse bundan sonra güven verme ihtimali yok demektir sana

Selam renktaş, ben Okan hocaya büyük maçlarda güveniyorum. Saçma biliyorum ama öyle işte, yarın USG ile oynasak eyvah derim ama City deplasmanından da -sonuç ne olursa olsun- yine müthiş maç çıkartacağız.

Bu arada kendisi dar değil geniş kadro hocasıdır ve bence bunun farkında değil. Bugünkü maçtan sonra bu oyuncuların tamamen aynı efor ve konsantrasyonla, istekle ligde karagümrük maçına çıkmasını beklemek bence hayatın doğal akışına ters.

Sen Karagümrük maçına ilk 11'inde 3 oyuncu değiştirerek çıksan, mesela bir bek, bi orta saha, bi kanat rotasyonuyla, takım daha farklı bir performans sergileyecek.

Kendisinin oynatmaya çalıştığı oyunda -bence- hiçbir oyuncu 3 maçtan fazla üst üste oynamamalı. Buna göre de kadro kurmalı. 3 maç oynadıysa 4. maç dinlenmeli.

Bu arada kendisi dar değil geniş kadro hocasıdır ve bence bunun farkında değil. Bugünkü maçtan sonra bu oyuncuların tamamen aynı efor ve konsantrasyonla, istekle ligde karagümrük maçına çıkmasını beklemek bence hayatın doğal akışına ters.

Sen Karagümrük maçına ilk 11'inde 3 oyuncu değiştirerek çıksan, mesela bir bek, bi orta saha, bi kanat rotasyonuyla, takım daha farklı bir performans sergileyecek.

Kendisinin oynatmaya çalıştığı oyunda -bence- hiçbir oyuncu 3 maçtan fazla üst üste oynamamalı. Buna göre de kadro kurmalı. 3 maç oynadıysa 4. maç dinlenmeli.
Aynen öyle hem deli gibi efor yapsınlar pres yapsınlar istiyor hem de geniş kadro olursa yönetmek zor olur falan diyor.
Simeone dk 60da 4 oyuncu değişikliği yaptı biz izledik çünkü kadroda oyuncu yok

Şl’de ilk 24 başarıdır. Bi sefer de tebrik edip takdir etmeyi öğrenin. Aynı Nisan’da şampiyonluk veren Mancininin Real Madrid Juventuslu gruptan çıkması gibi bu da başarıdır. Kabul etseniz ölmezsiniz :)

Sakatlarimiz olmasa kadrom yeterliydi diyen futbol fakiri hocamiz icin dun aksamki gercekleri siralamak lazim. CL'nin en kritik macina cikiyosun. Singo disinda sakatin yok. Rakibin 70'inci dakika 5 taze enerji adami sahaya suruyo. Fazlasida kenarda bekliyo ama senin Sara, Ilkay, Jakops, Icardi ve sakat Singo disinda tek adamin yok. Yani oyle bir planlama yapmissin ki, Icardi ucup kacsa dahi yalnizca 5 adamin var kenardan sahaya surmen icin. Kisacasi 1 sakatlik olur ihtimalini dahi dusunmemissin. Tarihin en balli en kotu teknik adami olarak anilacaksin.

Sakatlarimiz olmasa kadrom yeterliydi diyen futbol fakiri hocamiz icin dun aksamki gercekleri siralamak lazim. CL'nin en kritik macina cikiyosun. Singo disinda sakatin yok. Rakibin 70'inci dakika 5 taze enerji adami sahaya suruyo. Fazlasida kenarda bekliyo ama senin Sara, Ilkay, Jakops, Icardi ve sakat Singo disinda tek adamin yok. Yani oyle bir planlama yapmissin ki, Icardi ucup kacsa dahi yalnizca 5 adamin var kenardan sahaya surmen icin. Kisacasi 1 sakatlik olur ihtimalini dahi dusunmemissin. Tarihin en balli en kotu teknik adami olarak anilacaksin.

Tarihin en balli en kötü teknik adami demissin

Bal bir yere kadar

Yapi mi diyorsun yani ?

Şl’de ilk 24 başarıdır. Bi sefer de tebrik edip takdir etmeyi öğrenin. Aynı Nisan’da şampiyonluk veren Mancininin Real Madrid Juventuslu gruptan çıkması gibi bu da başarıdır. Kabul etseniz ölmezsiniz :)
Bu bütçe ile 24 benim için başarı değil. Ama playoffu atlarsa ciddi başarıdır. 2 senedir elendiğimiz takımlara bakınca ilk 24’e sokmak boynunun borcudur.

İlk 24. Eski sistemin 8-9 puanla üçüncü olup UEL e katılmasına denk bir olay. Yani eski sistemin top 16 sıyla bir değil. Bir tur daha geçersek o başarı denebilir. Onu da şimdilik ancak transferle yapabiliriz. Bu maçı çok baz almayın takım refleks verdi emeği çöpe gitmesin diye. Hoca taktikleriyle filan puan alınmadı yani. Güçlü oyunun devamlılığının tek yolu güçlü rotasyonlar kurmak. Yapamazsan böyle bir maç destan yazar sonraki iki maç zayıf takımlara puan dağıtırsın.

Takımı iyi hazırlamış bu kadarını beklemiyordum çünkü basın toplantısında tam tersinin vibe'ını vermişti bana aslında.

Tebrikler Okan hoca.

Takımı iyi hazırlamış bu kadarını beklemiyordum çünkü basın toplantısında tam tersinin vibe'ını vermişti bana aslında.

Tebrikler Okan hoca.

Yönetime tepki gelince Okan hoca bi titreyip kendine geldi.

Bugün yönetime tepki gelir, 2 gün sonra sana.

Yönetim durduk yere gitmez, önce seni gönderir.

Hayatı futbolun içinde geçmiş bir adam bunları çok iyi bilir neticede.

Moral bozukluğundan ziyade ben işin ciddiyetine varma ve çalışmanın getirdiği yorgunluk gibi hissetmiştim basın toplantısında.

Bu bütçe ile 24 benim için başarı değil. Ama playoffu atlarsa ciddi başarıdır. 2 senedir elendiğimiz takımlara bakınca ilk 24’e sokmak boynunun borcudur.
hangi bütçeyle değil? şuan yapılan şey direkt başarıdır, osimhen ve singo zaten 100m. öyle acayip bir kadro yok

Tebrikler Okan hoca.
Hoca kendisi söylüyor, transfer dönemlerinde oturup oyuncu izliyorum vs. Hoca çok kötü sportif direktör ama baya baya iyi hoca liverpool, manu, toth, bayern, atletico dev takımlara karşı hiç ezilmedik hatta hepsini kazanabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt