Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
İyi transferler ocakta usta. Amatörler yazın yapar.La adam Ocak ayında transfer yapmak zor diye saçmalıyor yine. Peki yazın niye yapmadınız diye soran olsa bakakalir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi transferler ocakta usta. Amatörler yazın yapar.La adam Ocak ayında transfer yapmak zor diye saçmalıyor yine. Peki yazın niye yapmadınız diye soran olsa bakakalir![]()
Kadife ayaklar gelsin artık. Tahta ayaklar çok fazlaİyi transferler ocakta usta. Amatörler yazın yapar.
Şu an güvenmiyor musun,3 sene üst üste şampiyon olup o kadar derbi zaferine rağmen o güveni verememişse bundan sonra güven verme ihtimali yok demektir sanaSelam Nacim,
1- Yeni FT olmasından kastım neticede Fatih Terim aktif TD iken her zaman güvenebileceğimiz bir hoca olduğunu, en kötü şartlarda en azından kendisinin gelip gemiyi limana yanaştıracağını, bizi toparlayacağına inanıyorduk. Benim esas kastım bu.
2- Yaş olayına şundan dolayı takılmıyorum, Fatih Terim çok daha genç yaşta büyük başarılar elde edip, daha sonrasında bir şeyler yapamadı yurtdışında. Okan Buruk'un hikayesi devam ediyor, kim bilir 5 sene sonra yurtdışında iş yaparken göreceğiz belki de.
Aynı zamanda ben o iyidir bu iyidir kıyaslamaları yapmayı pek sevmiyorum, Fatih Terim imparatordur ve bu kulüpte ilkleri başaran kişidir. Ama ondan iyisini de çıkartamazsak bu 50 milyonluk camianın ayıbıdır.
Şu an güvenmiyor musun,3 sene üst üste şampiyon olup o kadar derbi zaferine rağmen o güveni verememişse bundan sonra güven verme ihtimali yok demektir sana
Oynatma sevdası miYunus 'u 10 numara oynatma sevdasından vazgeçer artık umarım.
Aynen öyle hem deli gibi efor yapsınlar pres yapsınlar istiyor hem de geniş kadro olursa yönetmek zor olur falan diyor.Bu arada kendisi dar değil geniş kadro hocasıdır ve bence bunun farkında değil. Bugünkü maçtan sonra bu oyuncuların tamamen aynı efor ve konsantrasyonla, istekle ligde karagümrük maçına çıkmasını beklemek bence hayatın doğal akışına ters.
Sen Karagümrük maçına ilk 11'inde 3 oyuncu değiştirerek çıksan, mesela bir bek, bi orta saha, bi kanat rotasyonuyla, takım daha farklı bir performans sergileyecek.
Kendisinin oynatmaya çalıştığı oyunda -bence- hiçbir oyuncu 3 maçtan fazla üst üste oynamamalı. Buna göre de kadro kurmalı. 3 maç oynadıysa 4. maç dinlenmeli.
10 numaraya adam gelecek mi lanOynatma sevdası mi
Sakatlarimiz olmasa kadrom yeterliydi diyen futbol fakiri hocamiz icin dun aksamki gercekleri siralamak lazim. CL'nin en kritik macina cikiyosun. Singo disinda sakatin yok. Rakibin 70'inci dakika 5 taze enerji adami sahaya suruyo. Fazlasida kenarda bekliyo ama senin Sara, Ilkay, Jakops, Icardi ve sakat Singo disinda tek adamin yok. Yani oyle bir planlama yapmissin ki, Icardi ucup kacsa dahi yalnizca 5 adamin var kenardan sahaya surmen icin. Kisacasi 1 sakatlik olur ihtimalini dahi dusunmemissin. Tarihin en balli en kotu teknik adami olarak anilacaksin.
Bu bütçe ile 24 benim için başarı değil. Ama playoffu atlarsa ciddi başarıdır. 2 senedir elendiğimiz takımlara bakınca ilk 24’e sokmak boynunun borcudur.Şl’de ilk 24 başarıdır. Bi sefer de tebrik edip takdir etmeyi öğrenin. Aynı Nisan’da şampiyonluk veren Mancininin Real Madrid Juventuslu gruptan çıkması gibi bu da başarıdır. Kabul etseniz ölmezsiniz![]()
Takımı iyi hazırlamış bu kadarını beklemiyordum çünkü basın toplantısında tam tersinin vibe'ını vermişti bana aslında.
Tebrikler Okan hoca.
hangi bütçeyle değil? şuan yapılan şey direkt başarıdır, osimhen ve singo zaten 100m. öyle acayip bir kadro yokBu bütçe ile 24 benim için başarı değil. Ama playoffu atlarsa ciddi başarıdır. 2 senedir elendiğimiz takımlara bakınca ilk 24’e sokmak boynunun borcudur.
Hoca kendisi söylüyor, transfer dönemlerinde oturup oyuncu izliyorum vs. Hoca çok kötü sportif direktör ama baya baya iyi hoca liverpool, manu, toth, bayern, atletico dev takımlara karşı hiç ezilmedik hatta hepsini kazanabilirdik.Takımı iyi hazırlamış bu kadarını beklemiyordum çünkü basın toplantısında tam tersinin vibe'ını vermişti bana aslında.
Tebrikler Okan hoca.