Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Yok milyarlik liverpoolu yenmistiElden hep kaçırıyor bir türlü tutamiyor kadroyu eksik bıraktığı icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok milyarlik liverpoolu yenmistiElden hep kaçırıyor bir türlü tutamiyor kadroyu eksik bıraktığı icin
Usg de 300 milyonluk takımı yendi oluyor hemde deplasmanda. Karabağ benfikayi yendi deplasmanda. Böyle şeyler olabiliyor. Önemli olan istikrar. Sen liverooolu yen git usge yenil. Frankfurttan 5 ye.. kadroyu geniş tutsun onceYok milyarlik liverpoolu yenmisti

Ustad bir ricam var - pozitif vibe veriyor olman epey guzel, takdir ediyorum.Okan Buruk. Benim aslan hocam. İnsanlar sana kızabilir ama bil ki hiçbir Galatasaray taraftarı seni bir yalı çocuğunun tehditlerine kurban etmez. Bizi 3 sene üst üste Şampiyon yaptın ve kırdığın rekorlar ortada. Bu sene Avrupadada çok büyük işler yapıyoruz. İyi ki varsın.Ekli dosyayı görüntüle 312988
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Helal mithatimTedesco denen lale 2 maç kazanınca büyük usta ilan ediliyor. Bu adam bunu 4 yıldır yapıyor ama halen küfür kıyamet devam.
Sövüyordun Okan hocaya ne ayaksın senHelal mithatim
Arada sevgimizi gosterelim.Sövüyordun Okan hocaya ne ayaksın sen
4 yıldır yaladıkları hocalar ve Okan HocamTedesco denen lale 2 maç kazanınca büyük usta ilan ediliyor. Bu adam bunu 4 yıldır yapıyor ama halen küfür kıyamet devam.
4 yıldır yaladıkları hocalar ve Okan Hocam
4 yıldır yaladıkları hocalar ve Okan Hocam
Evet şl maçları arası sıkıntılı ve bu hususta haklısın ancak koyulaştırdığım hususta sana katılmıyorum. Çok bariz hataları var Okan’ın ancak bugün eleştiri getirmeyecem ve sana laykını verecem.2 gün önce CL maçı oynamışsın, üst tura çıkmışsın.
Atletico gibi zorlu bir maç oynamışsın. 2 gün sonra da City deplasmanına çıkacaksın. Bırak kötü oyunu net puan kaybı yazarım böyle bir deplasmana.
Bu sadece bizim için geçerli değil, her takım için geçerlidir. Konsantre olamazsın lig sonuncusu da olsa puan kaybedersin. 13-14 sezonunda o çok sevilen Mancini her CL maçından sonra puan kaybı yazıyordu. Unuttuk o günleri belli ki Juventus ile turu geçtikten sonra Gençler maçında berbat oyunla zar zor berabere kalmıştık. İlk Chelsea maçından sonra Rize deplasmanında puan kaybetmiş, ikinci maç sonrası içeride sonuncu Kayseri’ye yenilmiştik. Yine Terim zamanında Schalke’de turu geçmeden önceki maç içeride Gençlerbirliği’ne berbat oyunla kaybetmiştik.
O yüzden oyuna CL arasındaki lig maçlarında bakmamak lazım. Puan kaybı yapmamasına şükretmek lazım. Asıl mevzu CL tantanası hafifledikten veya bittikten sonra çıkılacak lig maçları olacaktır. O zaman da 3 yıldır harika işlee yapıyor. Geçen yılın bitişi mesela. Her önüne geleni ezen bir takım vardı.