Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün önce CL maçı oynamışsın, üst tura çıkmışsın.
Atletico gibi zorlu bir maç oynamışsın. 2 gün sonra da City deplasmanına çıkacaksın. Bırak kötü oyunu net puan kaybı yazarım böyle bir deplasmana.

Bu sadece bizim için geçerli değil, her takım için geçerlidir. Konsantre olamazsın lig sonuncusu da olsa puan kaybedersin. 13-14 sezonunda o çok sevilen Mancini her CL maçından sonra puan kaybı yazıyordu. Unuttuk o günleri belli ki Juventus ile turu geçtikten sonra Gençler maçında berbat oyunla zar zor berabere kalmıştık. İlk Chelsea maçından sonra Rize deplasmanında puan kaybetmiş, ikinci maç sonrası içeride sonuncu Kayseri’ye yenilmiştik. Yine Terim zamanında Schalke’de turu geçmeden önceki maç içeride Gençlerbirliği’ne berbat oyunla kaybetmiştik.

O yüzden oyuna CL arasındaki lig maçlarında bakmamak lazım. Puan kaybı yapmamasına şükretmek lazım. Asıl mevzu CL tantanası hafifledikten veya bittikten sonra çıkılacak lig maçları olacaktır. O zaman da 3 yıldır harika işlee yapıyor. Geçen yılın bitişi mesela. Her önüne geleni ezen bir takım vardı.

Yok milyarlik liverpoolu yenmisti
Usg de 300 milyonluk takımı yendi oluyor hemde deplasmanda. Karabağ benfikayi yendi deplasmanda. Böyle şeyler olabiliyor. Önemli olan istikrar. Sen liverooolu yen git usge yenil. Frankfurttan 5 ye.. kadroyu geniş tutsun once

Totenhamida yendik sonra acayip takimlara come bacak yaptırdık. Yenildik. Onun için istikrar gerek

Ben ugurcani istemedim ama bak adamı şu ana kadar beğendim çok az eksisi oldu. İyi olsa Okan burukuda overdim. Keşke gelissede ovseydik. Dün macta basım ağrıdı.

Neyse gunaydin Mehmet bey. İyi pazarlar dilerim

Son düzenleme:
Bir cok yorumda eksik buldugum bir detay var.

Millet hocaya kotu oyun/enerjisiz takimdan ziyade kadro derinligi ve planlama uzerinden kizgin. Uzerine verdigi demeclerde tutarsizliklar olunca tepkiye donusuyor.

Sahsen ben de tepkiliyim kadro konusunda. O kadar zaman sure varken cok daha derinlesebilrdi kadro, 1 2 tane gence sure verilebilir formatta ayrica olabilirdik.

Bu durumun kesinlikle degismesi lazim. Ayni kafada bu sezon Kesin ligi aliriz ozguveni bende henuz yok, onumuzdeki sezon icin daha karamsarlasiyorum.

Okan Buruk. Benim aslan hocam. İnsanlar sana kızabilir ama bil ki hiçbir Galatasaray taraftarı seni bir yalı çocuğunun tehditlerine kurban etmez. Bizi 3 sene üst üste Şampiyon yaptın ve kırdığın rekorlar ortada. Bu sene Avrupadada çok büyük işler yapıyoruz. İyi ki varsın.
InCollage_20260125_002001995.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugüne kadar hep eleştirdim ancak şu son k.oç olayından sonra ne olursa olsun desteklemek gerek diye düşünüyorum ite köpeğe yedirecek hoca yok bu kulüpte.

Okan Buruk. Benim aslan hocam. İnsanlar sana kızabilir ama bil ki hiçbir Galatasaray taraftarı seni bir yalı çocuğunun tehditlerine kurban etmez. Bizi 3 sene üst üste Şampiyon yaptın ve kırdığın rekorlar ortada. Bu sene Avrupadada çok büyük işler yapıyoruz. İyi ki varsın. Ekli dosyayı görüntüle 312988

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustad bir ricam var - pozitif vibe veriyor olman epey guzel, takdir ediyorum.

Ama su ise bir el at lutfen :)

1000046764.webp

Erden Timura cok guzel sahip çıkıldı ya sira OBda.

2 gün önce CL maçı oynamışsın, üst tura çıkmışsın.
Atletico gibi zorlu bir maç oynamışsın. 2 gün sonra da City deplasmanına çıkacaksın. Bırak kötü oyunu net puan kaybı yazarım böyle bir deplasmana.

Bu sadece bizim için geçerli değil, her takım için geçerlidir. Konsantre olamazsın lig sonuncusu da olsa puan kaybedersin. 13-14 sezonunda o çok sevilen Mancini her CL maçından sonra puan kaybı yazıyordu. Unuttuk o günleri belli ki Juventus ile turu geçtikten sonra Gençler maçında berbat oyunla zar zor berabere kalmıştık. İlk Chelsea maçından sonra Rize deplasmanında puan kaybetmiş, ikinci maç sonrası içeride sonuncu Kayseri’ye yenilmiştik. Yine Terim zamanında Schalke’de turu geçmeden önceki maç içeride Gençlerbirliği’ne berbat oyunla kaybetmiştik.

O yüzden oyuna CL arasındaki lig maçlarında bakmamak lazım. Puan kaybı yapmamasına şükretmek lazım. Asıl mevzu CL tantanası hafifledikten veya bittikten sonra çıkılacak lig maçları olacaktır. O zaman da 3 yıldır harika işlee yapıyor. Geçen yılın bitişi mesela. Her önüne geleni ezen bir takım vardı.
Evet şl maçları arası sıkıntılı ve bu hususta haklısın ancak koyulaştırdığım hususta sana katılmıyorum. Çok bariz hataları var Okan’ın ancak bugün eleştiri getirmeyecem ve sana laykını verecem.

Antep'i yenseydik baya sıkıntısız gidiyor olacaktık o maç çok kötü oldu
Karagümrük'ü yenmekle olmaz

Fb ile fark yeniden iki maça çıkana kadar kazanması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt