Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin puan almak ya da iyi oynamak gibi bir beklentisi yok ama en azından doku top alınca iki kişi kapatsın haalandla apo eşleşmesin gibi şeyleri akıl etmek çok mu zor hocalık sadece tahtaya sen sağ beksin sen sol stopersin vs. diye ilk 11 mi dizmektir biraz bir şeylere kafa yorsan da sahada yansımasını görsek bu tembellikle hiçbir şey olmaz

1769640203714.webp

Bu arkadaş sezon sonu Icardi ile sözleşme uzattırırsa eyvah eyvah. Ha yapar mı, hakkını yemeyelim yapar.

Bir takım bir kere bile verkaç yapamaz mı ya koca maç.

Niye bu kadar bilinçsiz hücum ediyoruz?

Önde bas kaparsan gol atla sadece Bodo’yu yenebildik onda da bizden daha iyi yıktılar oyunu ve topu kullandılar, yetti şu saçma taktik.

Adamın aklı Erden Timur gibi içeri girer miyim ile dolu. Rahat değil ki.

Goz ucuyla yayinlara bakip dinledim...

"Psg ilk 8nyapamadi arkadaslar bubladar yuklenmeyin" modunda yorumlar yapiyorlar.

Kiyici biraz artik Avrupa isinde bir seylerin degismesi lazim tadinda konusuyor, oburleri tur atladik diye elestiriyi savunur modda.

Tamam 3 senedir sampiyon vs eyvallah, takdir ederim desteklerim ,laf yok. Ama bizim basari citamiz ligi kazanma seviyesinde olup avrupada once sureklilik, sonra firsat degerlendirme ve elendin geleni yapmak olmayacaksa bu bir sorun teskil ediyor.

Her yaz dedigimi diyorum, 100+M eurolar bu maas butceleri ve yatirima daha fazlasini , en azindan cabasini oyununu izlememiz lazim.

Bir takım bir kere bile verkaç yapamaz mı ya koca maç.

Niye bu kadar bilinçsiz hücum ediyoruz?

Önde bas kaparsan gol atla sadece Bodo’yu yenebildik onda da bizden daha iyi yıktılar oyunu ve topu kullandılar, yetti şu saçma taktik.
Başka birşey bilmiyor ki. Karşı takım bizden diriyse güçlüyse deli dana presi yaptırır.

Rakip güçsüzse kapanıyorsa yana geri, sağdan sola paslaşma ve at topu Fink'e taktiği. Fink geçmişte Icardi'ydi, şimdilerde Osi.

Goz ucuyla yayinlara bakip dinledim...

"Psg ilk 8nyapamadi arkadaslar bubladar yuklenmeyin" modunda yorumlar yapiyorlar.

Kiyici biraz artik Avrupa isinde bir seylerin degismesi lazim tadinda konusuyor, oburleri tur atladik diye elestiriyi savunur modda.

Tamam 3 senedir sampiyon vs eyvallah, takdir ederim desteklerim ,laf yok. Ama bizim basari citamiz ligi kazanma seviyesinde olup avrupada once sureklilik, sonra firsat degerlendirme ve elendin geleni yapmak olmayacaksa bu bir sorun teskil ediyor.

Her yaz dedigimi diyorum, 100+M eurolar bu maas butceleri ve yatirima daha fazlasini , en azindan cabasini oyununu izlememiz lazim.
PSG geçen sezonu ağustosta bitirdi, kadroları da öyle geniş değil, aşırı sakatlık yaşadılar.

Düşüş göstermeleri normal, ikinci yarı belki toparlarlar ama oyuncular neredeyse hiç tatil yapamadı.

OOooooOOoooOoOOooF OF!

Senin su sacmpa sapan taktiklerinden biktik artik. CLin en balli kurasini cekmemize ragmen takim dokuluyor ve adam akilli ataga bile cikamiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt