Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğinden beri açık ara en az konsantre olduğu sezonunu yaşıyor. Saha dışında yaşanan her şey konsantrasyonunu bozuyor. Keşke artık şu inadı bırakıp ekibini güçlendirse.

ilk 24'e kaldığı için tebrikler bu sezon amaçlardan birine ulaştırdı darısı şampiyonluğa. eleştirilecek konular var umarım kendisi de farkındadır ve düzeltme yoluna gider.

okan buruk meselesi bu kadar karmaşık bir mesele değil aslında

ligi kazanmak oyuncu idaresi vb ile yetineceksek adama hiç dokunmaya gerek yok böyle devam

ama korkunç harcamalarımızın karşılığında karabağ ile aynı puan almaktan fazlasını, orta ve alt sınıf takımlara ezilmekten fazlasını hedefleyeceksek o zaman emery, klopp vb. adamlar gibi üst düzey isimlerle devam etmemiz gerekir

rastgele kendisini gönderip tedesco modeli filan adam getirirsek kesinlikle dağılırız

bizim medyamız, taraftar gruplarımız filan barındırmazlar da oyuncular da kısa yolsa öyle bir adamı az fazla antrenman yaptırsa yerler

İlkayı ilk devreden sonra korktuğu için çıkaramadı, yerlilerle arası bozulmasın diye yedek aldırmadı demiştim sene başı kör olmayan herkes durumu görüyor. Maçı 10 dakika izleyen normal bir insan İlkayın oraya ait olmadığını görür zaten 2.yarıya onunla başlamak anlaşılır bişey değil.

Takımın tek olayı kontrolsüz efor. Bunu doğru defansif aksiyonla birleştirip kanatları doğru arkaya kaçıralım diye taktik yok.

Takım orta sahaya hızlı geliyor sonra rakip yerleşsin bakarız futbolu dönüyor. Bu ne abi yahu şunu mantık dahilinde izah etsin bize.
Hop bir sonraki ilk maç yine aynı sonuç.

okan buruk meselesi bu kadar karmaşık bir mesele değil aslında

ligi kazanmak oyuncu idaresi vb ile yetineceksek adama hiç dokunmaya gerek yok böyle devam

ama korkunç harcamalarımızın karşılığında karabağ ile aynı puan almaktan fazlasını, orta ve alt sınıf takımlara ezilmekten fazlasını hedefleyeceksek o zaman emery, klopp vb. adamlar gibi üst düzey isimlerle devam etmemiz gerekir

rastgele kendisini gönderip tedesco modeli filan adam getirirsek kesinlikle dağılırız

bizim medyamız, taraftar gruplarımız filan barındırmazlar da oyuncular da kısa yolsa öyle bir adamı az fazla antrenman yaptırsa yerler
Yerel başarısı aslında basit değil, bu sene de belki yine başarılı olacağız hoca ile.

Ancak gerçekten misal USG misal Monaco maçlarındaki çaresizlik, hocaya karsı güveni kötü zedeliyor; gelişebilecek gibi de durmuyor.

Bilemiyorum bazen çok karışık düşünüyorum hocayla ilgili.

Her sene şampiyonluk ve Her sene şampiyonlar liginde ilk 24 muazzam başarıdır.
Bu durumun kıymetini bilelim.
Okan hoca sayesinde tribünler dolu, her sene rekabetçiyiz ve her sene iyi transferler yapıyoruz.
Kıymetini bilmeyenler çok arar arkasından

Yahu yıllardır kupası olmayan fenere bile kupa verdik kaleci tercihi yüzünden. Bjk’den 5 yiyerek yine kupayı verdik. Daha ne olması gerekiyor

Yahu yıllardır kupası olmayan fenere bile kupa verdik kaleci tercihi yüzünden. Bjk’den 5 yiyerek yine kupayı verdik. Daha ne olması gerekiyor
hocanın hiç hata yapmamasını her maçı kazanmasını bekliyorsun.
Guardiola bile habire hata yapıyor,kupa veriyor.
Asıl ben soruyorum kıymetini anlamanız için kaç sene üst üste şampiyon olması lazım?
Bu sene şampiyonlar liginde çeyrek final yapsak mesela der misin ben ne saçma adamım diye?

Ahahahaha Ulan 20 sene kadıköyde galibiyet alamayan takımdan bahsediyorsun... 😀 96-2000 sonrasında ilk defa 3 kez üst üste şampiyon oluyorsun... verdiğin örnekler ise aradan cımbızla seçilecek örnekler... bardağın %75 i dolu ise o kalan %25 lik kısmı göstermeyi çok iyi biliyorsunuz Hee...

Sanırsın fenerin yıllardır kupa almamasına sebep olan isimlerden birisi de bu adam değil...

hocanın hiç hata yapmamasını her maçı kazanmasını bekliyorsun.
Guardiola bile habire hata yapıyor,kupa veriyor.
Asıl ben soruyorum kıymetini anlamanız için kaç sene üst üste şampiyon olması lazım?
Bu sene şampiyonlar liginde çeyrek final yapsak mesela der misin ben ne saçma adamım diye?
Takım çeyrek final yapınca ben neden saçma adamım diyeyim yahu. Senin argümanın bu mu? Ben mi alıyorum 3 milyon euro yıllığı da sorumluluk benim olsun. Hocanın hata yapmamasını değil hatalarından ders almasını bekliyoruz. Biat kültürü nereden yerleşti bu camiaya anlamıyorum. Başarısız olan gider. Futbolda geçmiş yoktur sadece şu an vardır. Bu mantıkla Fatih Terim’in ölene kadar kulüpte kalması gerekiyordu neden yolları ayırdık.

Ahahahaha Ulan 20 sene kadıköyde galibiyet alamayan takımdan bahsediyorsun... 😀 96-2000 sonrasında ilk defa 3 kez üst üste şampiyon oluyorsun... verdiğin örnekler ise aradan cımbızla seçilecek örnekler... bardağın %75 i dolu ise o kalan %25 lik kısmı göstermeyi çok iyi biliyorsunuz Hee...
Var geldi Fatih hocam patlattı o stadı. Üç sezon boyunca destekledim kendisini. Bize bir üst versiyon hoca lazım. Yüzde 25’lik kısım senden çok şey götürüyorsa ciddiye alınması, kaygılanılması gereken bir durum var demektir

Takım çeyrek final yapınca ben neden saçma adamım diyeyim yahu. Senin argümanın bu mu? Ben mi alıyorum 3 milyon euro yıllığı da sorumluluk benim olsun. Hocanın hata yapmamasını değil hatalarından ders almasını bekliyoruz. Biat kültürü nereden yerleşti bu camiaya anlamıyorum. Başarısız olan gider. Futbolda geçmiş yoktur sadece şu an vardır. Bu mantıkla Fatih Terim’in ölene kadar kulüpte kalması gerekiyordu neden yolları ayırdık.
Ne biatı ne kültürü? Adam 3 sene şampiyon olmuş, şampiyonlar liginde son 24e kalmış. Kovulması için hala daha ne olması gerekiyor diyorsun. Ben de bu adamı taktir etmeniz için ne olması lazım diyorum. Şampiyonlar ligi kupasını alsa gazla oldu, osimhen şampiyon yaptı diyeceksiniz.

İlk 24 giremeyen hocalar ve kadrolar aşağıda. Bunlar da gayet doğal sonuçlar kimse conte hoca değil falan yazmıyor

Ne biatı ne kültürü? Adam 3 sene şampiyon olmuş, şampiyonlar liginde son 24e kalmış. Kovulması için hala daha ne olması gerekiyor diyorsun. Ben de bu adamı taktir etmeniz için ne olması lazım diyorum. Şampiyonlar ligi kupasını alsa gazla oldu, osimhen şampiyon yaptı diyeceksiniz.

İlk 24 giremeyen hocalar ve kadrolar aşağıda. Bunlar da gayet doğal sonuçlar kimse conte hoca değil falan yazmıyor

Geçen sezon elendiğimiz Uefada Bodo ne yapmış onu da paylaşalım mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt