Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum geçen sene galiba lpool grubu 1.bitirip bir sonraki turda psgye mi ne elendi, lpoolular ne diyecek şimdi başarılıyız mı başarısızız mı?

Bence biz şu an için başarısızız çünkü gördük ki çok rahat ilk 8 yapabilirmişiz ama yapamadık,juve ya da atlyi geçersek o zaman evet bu sene sınıfı geçtik diyebiliriz anca

Tabi sonuca ve neyin nasıl olduğuna bakmamız lazım
Herşey olup bittikten sonra konuşması ne kadar kolay ya. Sene başında görmemiştik. Herşey oldu bitti gördük ki ilk 8 yapabilirmişiz... 😀 okan yerine başkası olsaydı ilk 8 kesindi... mesela conte olsa 😀

Herşey olup bittikten sonra konuşması ne kadar kolay ya. Sene başında görmemiştik. Herşey oldu bitti gördük ki ilk 8 yapabilirmişiz... 😀 okan yerine başkası olsaydı ilk 8 kesindi... mesela conte olsa 😀
Diğer herkes figüran bir tek GS etrafında dönüyor sanki dünya.Taraftarın bu yaklaşımı bırakması lazım bence,her takım her takımı yenebiliyor puan alabiliyor burada

Bu yeni formatı bence gayet iyi başardı yapanlar. Bu lig işe acayip bir hava ve heyecan katıyor ama sonuçta sadece ilk turu geçiyorsun. Sonrası yine finale kadar bildiğimiz çift maça eleme. Ama milletin 8 idi 24 idi diye birbirine girmesi formatı yapanların başarısını ortaya koyuyor.

Bu yeni formatı bence gayet iyi başardı yapanlar. Bu lig işe acayip bir hava ve heyecan katıyor ama sonuçta sadece ilk turu geçiyorsun. Sonrası yine finale kadar bildiğimiz çift maça eleme. Ama milletin 8 idi 24 idi diye birbirine girmesi formatı yapanların başarısını ortaya koyuyor.
Format zaten iyi heyecanlı stresli... normal şartlarda madrid falan eski formatta 1 ya da 2. Olur devam eder final falan yapardı. Adamlar da bizim gibi playoff oynayacak şimdi...

Evet başarı ve başarısızlık böyle değerlendirilir biat reyiz

Gsnin hedefi şlde tabiki ilk 24e girmektir,ama ilk 8e girme ihtimalin çok yüksekse ve giremediysen yapılacak yorum bellidir=başarısız

Mesela öyle bi tablo olur ki son anda 24.olsaydık başarılıyız da diyebilirdik,sonra karşımıza psg çıktığında elensek başarısızız diyemezdik (örn benfica işte fikstürü çok zordu 24.lüğe attı kendini şimdi karşısına barca çıksa elense ben benficalı olsam bu sene şlde başarısız olduk demezdim)

Ah be biat reyiz anladığını pek zannetmiyorum ama yinede bi umut yazdım

Monaco ve City neyse de hem Frankurt hem Jilas'a kadro darlığı yüzünden yenildik ( Frankurt maçında Abdulkerim'i yedek başlatması da var )

Evet başarı ve başarısızlık böyle değerlendirilir biat reyiz

Gsnin hedefi şlde tabiki ilk 24e girmektir,ama ilk 8e girme ihtimalin çok yüksekse ve giremediysen yapılacak yorum bellidir=başarısız

Mesela öyle bi tablo olur ki son anda 24.olsaydık başarılıyız da diyebilirdik,sonra karşımıza psg çıktığında elensek başarısızız diyemezdik (örn benfica işte fikstürü çok zordu 24.lüğe attı kendini şimdi karşısına barca çıksa elense ben benficalı olsam bu sene şlde başarısız olduk demezdim)

Ah be biat reyiz anladığını pek zannetmiyorum ama yinede bi umut yazdım
Tamam tamam ergen reis sen doğrusun...

1769686134546.webp

Maçtan sonra Pep'in yanına gitti yapıştı, imza isteyen hayranı gibi. Yenilmişsin, elini sık geç işte ne uzatıyon.

İlk 8e kaldınız mı bu şekilde falan diye sordu bence. Pek de bakmadım diğer maçlar bitmedi falan dedi sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadri ustam Galatasaray kazanınca arazi oluyor, 2-3 gün kayboluyor. Millete de biatcı diyor usta. Reelde böyle diyemez gerçi.
Onu biliyoruz ya bak bir üst tura kalalım oturup karalar bağlar... sonra da final başarıdır der. Finale çıkarsız şampiyon olmak başarıdır der. Şampiyon olursun young boys maçına döner...

Onu biliyoruz ya bak bir üst tura kalalım oturup karalar bağlar... sonra da final başarıdır der. Finale çıkarsız şampiyon olmak başarıdır der. Şampiyon olursun young boys maçına döner...
GS kaybetsin diye dua ettiğini düşünüyorum usta. Ben dedim demek için işte. Gerçi kim ne yapsın ki onun ne dediğini...

İlk 24'e kalmak başarıdır ve tebrikler okan hoca ama şl maçlarında icat çıkarma lütfen. City maçında lemina torreira tandemini bozmanın mantığı neydi anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt