Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kuşun sana ne zararı olabilir
images.webp

Hoca’nin vucut dile bayagi moralsiz

Ligde lider cl de play off turuna kalindi yani basarili sekilde giden bir düzen var ama buna ragmen moral olarak iyi durum da degil

Bunun sebebi bana göre bebek otel mevzulari

Orda defalarca bulunmus hoca sonucta restoran’i olan bir otel orda bulunmak suc degil ama is her türlü baska yerlere cekilebilir

Bu konu’yu kafa’ya takmasi ve merak etmesi kadar dogal bir durum yok cünkü hayatini etkileyebilecek bir mevzu

Okan hoca mental olarak güclü bir adam,kötü dönemlerde kendisi adina kirilma maclarinda ayakta kaldi ve umarim bir kez daha ayakta kalmayi basarir

Hoca’nin vucut dile bayagi moralsiz

Ligde lider cl de play off turuna kalindi yani basarili sekilde giden bir düzen var ama buna ragmen moral olarak iyi durum da degil

Bunun sebebi bana göre bebek otel mevzulari

Orda defalarca bulunmus hoca sonucta restoran’i olan bir otel orda bulunmak suc degil ama is her türlü baska yerlere cekilebilir

Bu konu’yu kafa’ya takmasi ve merak etmesi kadar dogal bir durum yok cünkü hayatini etkileyebilecek bir mevzu

Okan hoca mental olarak güclü bir adam,kötü dönemlerde kendisi adina kirilma maclarinda ayakta kaldi ve umarim bir kez daha ayakta kalmayi basarir
Usta adamın polisler saatlerce gözaltında tutmuş sebepsiz yere. Kimin olsa morali çöker.

Usta adamın polisler saatlerce gözaltında tutmuş sebepsiz yere. Kimin olsa morali çöker.

Suan öyle bir durum var ki herhangi biri cikip evet okan hoca da katildi partilere diye itirafci olsa basina büyük bir is almis olacak

Bu yüzden moralsiz olmasini anliyorum ama bu kafa dan bir sekilde cikmali saha’ya odaklanmali

Daha da basarili olacagiz yeter ki saha’ya odanlansin

milyonluk hayatların ufacık anlarında polis göz altında tutmuş da moralş bozulmuş

siz ya hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorsunuz ya da ülkenizde neler yaşandığından bihabersiniz

şu milyonluk topçuları hocaları yöneticileri sürekli mağdur gibi görmekten vazgeçin

Yanlis anliyorsunuz

Erden timur hangi sucla haftalardir icerde tutuluyor bilen varmi,orta da suc yok

Ülkenin en zengin adami sokak ortasinda erden’i bitirdim sira sende diye tehdit edecek,adamin önünde örnek var hic bir sucu olmayan beraber görev aldigi eski yönetici iceri alinacak,onu bitirdim sira sana gelecek diye tehdit edilecek

Ve tehdit edilen adam hayatina hic bir sekilde merak etmeden devam edecek öyle mi

Biraz empati kurun yapmayin lütfen

Askerlik yapmamak icin köse bucak kacan,sokak’ta jandarma görünce ulan acaba beni mi alacaklar diye kafasinda senaryo kuran insanlarin biraz olsun bunu anlamasi gerekirdi aslinda

milyonluk hayatların ufacık anlarında polis göz altında tutmuş da moralş bozulmuş

siz ya hangi ülkede yaşadığınızı bilmiyorsunuz ya da ülkenizde neler yaşandığından bihabersiniz

şu milyonluk topçuları hocaları yöneticileri sürekli mağdur gibi görmekten vazgeçin
Ne alaka usta? Ülkenin en zengin adamlarından biri herkesin içinde buna söverek seni bitireceğim demiş. Sonra polisler kafa kola almış saatlerce. Asıl sen hayatın gerçeğinden bir habersin usta, ya da çok kurtlar vadisi izledin ve sonunu düşünen kahraman olamaz ekolünden geliyorsun.

kafaya takması normal ama nerede olduğunun farkında değil
geri basması konunun üstünü örtmeye çalışması gülüp geçmesi falan bunlar doğru değil

de get lan falan diyip iki tane yumruk sallayıp sonra da camiayı arkasına alıp hücum etmeli idi
böyle davranarak başına bir şey gelme olasılığını arttırıyor

gündemle futbolla vs. ilgilenmeyen insanlar hmm OB oralara gitmiş bu olayların üstünü örtmeye çalışmış
bu kadar açıklama yapıyor korkuyor demek ki, yarası olan gocunur diye de düşünebilir

Ne alaka usta? Ülkenin en zengin adamlarından biri herkesin içinde buna söverek seni bitireceğim demiş. Sonra polisler kafa kola almış saatlerce. Asıl sen hayatın gerçeğinden bir habersin usta, ya da çok kurtlar vadisi izledin ve sonunu düşünen kahraman olamaz ekolünden geliyorsun.

yav bu adamlar senin benim yediğim trafik cezasını arayıp emniyet müdürü arkadaşlarına sildiren adamlar

yaşadıkları olayları çıkıp mahkemeye taşıyıp kamuoyuna duyurmak da onların işiydi

muhtemelen uzlaşırlar eninde sonunda

delikanlıca çıkıp mücadeleyi bunlarla ediyoruz bu da sebebi sonucu desinler bilelim

takım sahada yürüyemiyor antepe pozisyona giremiyor sebep ne bebek otel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt