Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler niye kavga ediyorsunuz

hadi şimdi sakinleşin

hanimiş benim tatlışım
hanimiş benim gottişim
gottişimde gottişim
tuttuşim de tuttuşim

:dans: :dans:

Boyu bir hayli ufak bir arkadaş kenarda duruşu takımımıza yakışmıyor daha uzun boylu bir td gelsin

Benim yaşımda oğlu varmış. Senden daha olgundur muhtemelen. Bu yaşa gelmişsin cocuk gibi alınıyorsun. Yaşımı söylemiyorum bile sana boş yapma git biatını yap sen hadi.
Oğlum 8 yaşında zaten... Sen yaşını söylesen ne olur. O lafın nereye gittiğini bile anlayacak kapasite değilsin... gelmiş bana biatçı deyip aşağılamaya çalışıyorsun. Beynin durduğu yerde sen git biadını yap der köşeye çekilirsin böyle... yaşın kaç eğitimin ne de kimle ne aşık atmaya çalışıyorsun kimi aşağılamaya çalışıyorsun diye sorarlar adama... Hadi şimdi sen git kendi saçmalıklarına biat et ötede...

Şark kurnazı sensin okuduğunu da anlamıyorsun. Ah be gücüme gitmişmiş ergen zekaya bak... benim senin yaşında oğlum var alışkınım merak etme bu tavırlara...
özgür özele bende ayarım bu aralar renkdaş sağda solda konuşup zararlı cemiyetlerin eş başkanıyım filan diyor bu adam çok oldu

Beyler niye kavga ediyorsunuz

hadi şimdi sakinleşin

hanimiş benim tatlışım
hanimiş benim gottişim
gottişimde gottişim
tuttuşim de tuttuşim

:dans: :dans:
Yaw kavga da değil ben anlamıyorum ki. Birine biatcı demek küfür mü hakaret mi? Sen sebepsizce birini savunursan biat etmiş olursun ben böyle düşünüyorum. Bu demek istediğim. Adam demekki böyle savunmuş üzerine alınıyo herşeyi kendi bilir karar mercii gibi gelip ego yapıyo. Sen seviyo olabilirsin hocanı ama ben oynattığı oyunu sevmiyorum kardeşim. Bunu göre göre savunanada biatcı diyorum. Hakaret etmedim küfür etmedim adam hakarete varacak utanmasa yaw. Bide bana sen anlamıyorsun modunda yaklaşıyo. Allah aşkına azcık akıl fikir...

Yaw kavga da değil ben anlamıyorum ki. Birine biatcı demek küfür mü hakaret mi? Sen sebepsizce birini savunursan biat etmiş olursun ben böyle düşünüyorum. Bu demek istediğim. Adam demekki böyle savunmuş üzerine alınıyo herşeyi kendi bilir karar mercii gibi gelip ego yapıyo. Sen seviyo olabilirsin hocanı ama ben oynattığı oyunu sevmiyorum kardeşim. Bunu göre göre savunanada biatcı diyorum. Hakaret etmedim küfür etmedim adam hakarete varacak utanmasa yaw. Bide bana sen anlamıyorsun modunda yaklaşıyo. Allah aşkına azcık akıl fikir...
Usta sokakta birinin yüzüne söyle, vereceği tepkiye göre hakaret olup olmadığını anlarsın. Sosyal medyada yazarken sokakta böyle konuşsam ne olur diye yazmak daha sağlıklı olur. Birine sen sürekli biatcı dersen muhtemelen akşamı acilde geçirirsin.

Sezon sonu sonuca bakılmaksızın yollarımızı ayırmalıyız.Ama yerine kim gelir o önemli

Osimheninde fiziksel üstünlüğü azaldı ortada organize atakta yokken osimhen ortalama forvete doğru yaklaşacaktır.Ligde ahmet mehmete gol atıp sevinmek zorunda kalacak insanlar.

Usta sokakta birinin yüzüne söyle, vereceği tepkiye göre hakaret olup olmadığını anlarsın. Sosyal medyada yazarken sokakta böyle konuşsam ne olur diye yazmak daha sağlıklı olur. Birine sen sürekli biatcı dersen muhtemelen akşamı acilde geçirirsin.
Mikrofon tutuyorlar sokakta insanlara izlemişsindir diye düşünüyorum. Siyaset tartışıyolar. Hastanelik olanı görmedim. Birbirine sövenler var he yanlış anlaşılmasın. Ona rağmen. Yolda önüne gelene neden laf edecen anlamadım. Futbol tartışıyoruz dimi? Verdiğin örnek saçma. Tartışma esnasında birinin biatçılık yaptığını söylemek kavga sebebi ise senin durum daha vahim, kültürün düşüktür yada anlama yeteneğinde sorun vardır bence. Biriyle yüz yüze tartışırken birine kardeşim biatçılık yapıyosun dediğimde bana ters yaparsa acili boylatırım ona onuda söyliyim.

Microfon tutuyorlar sokakta insanlara izlemişsindir diye düşünüyorum. Siyaset tartışıyolar. Hastanelik olanı görmedim. Birbirine sövenler var he yanlış anlaşılmasın. Ona rağmen. Yolda önüne gelene neden laf edecen verdiğin örnek saçma ama tartışma esnasında birinin biatçılık yaptığını söylemek kavga sebebi ise senin kültürün düşüktür anlama yeteneğinde sorun vardır bence. Biriyle yüz yüze tartışırken birine kardeşim biatçılık yapıyosun dediğimde bana ters yaparsa acili boylatırım ona onuda söyliyim.
Usta kamera karşısında, mikrofon ile yapılan röportajlarda kavga çıkmaz ki. Neyse usta ben kimseye demem sen bilirsin.

Microfon tutuyorlar sokakta insanlara izlemişsindir diye düşünüyorum. Siyaset tartışıyolar. Hastanelik olanı görmedim. Birbirine sövenler var he yanlış anlaşılmasın. Ona rağmen. Yolda önüne gelene neden laf edecen verdiğin örnek saçma ama tartışma esnasında birinin biatçılık yaptığını söylemek kavga sebebi ise senin kültürün düşüktür anlama yeteneğinde sorun vardır bence. Biriyle yüz yüze tartışırken birine kardeşim biatçılık yapıyosun dediğimde bana ters yaparsa acili boylatırım ona onuda söyliyim.
Yav Özgür başkan, 3 gündür niye herkesle kavga ediyon yav. Tamam düşüncelerini anlattın, anladık. Ki ben kişisel olarak büyük bir kısmına katılıyorum da illa ki karşıt görüş de olacaktır. Boşver fikrini söyle geç işte. Biatçı gibi negatif ifadeler, insanları doğal olarak gerer. İfadenin teknik olarak hakaret olup olmamasını falan geçelim, bunlar boş şeyler. Gerek yok böyle şeylere. Karşı tarafı rencide ediyor mu? Ediyor. Bu sefer karşı taraf da bir level üst seviyede karşılık veriyor. Bu böyle sürüp gidiyor. Gerek var mı? Haydi barışın, bir tane GS var. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt