Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.172
- 9.732
- 1.738
Yav Barış bu isim ne böyle, bu kim diye Google'dan aratarak buldum.Karıları o ayikliyor haline biz üzülüyoruz. Keşke bende ayiklasam banada uzulseler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Barış bu isim ne böyle, bu kim diye Google'dan aratarak buldum.Karıları o ayikliyor haline biz üzülüyoruz. Keşke bende ayiklasam banada uzulseler

Maraz Ali cosplay mi yapıyorsun usta, Mevlana falan da yaparsın sen şimdi.Sen deme kardeşim boşver sonra maazallah bişeyler başına gelmesin. Ben açıkçası biatçı dedim kavga cıkacak diye kimseden korkmam. İyi günler usta.
hangi barış bu renktaşYav Barış bu isim ne böyle, bu kim diye Google'dan aratarak buldum.![]()
Bugün cuma enseni kapa.hangi barış bu renktaş
Ben korkmuyorum kardeş sen gibi başka bişe yaptığım yok. Bu saçma terimlerini kendine saklayabilirsin. Sen saklandığın yorganının altından çıkma. Sonra birileri hastanelik eder filan Allah korusunMaraz Ali cosplay mi yapıyorsun usta, Mevlana falan da yaparsın sen şimdi.
Küfür hakaret değil belki ama ağır tahriktir. Örnek hiç bir zaman iktidar partisine bir kez bile oy vermeyen birine yaptığı eleştirilerden dolayı sen onlardansın demek. Başka bir örnek tuttuğun takımla ilgili yaptığın eleştirilerden dolayı sen rakiptensin demek v.s. gibi.Yaw kavga da değil ben anlamıyorum ki. Birine biatcı demek küfür mü hakaret mi? Sen sebepsizce birini savunursan biat etmiş olursun ben böyle düşünüyorum. Bu demek istediğim. Adam demekki böyle savunmuş üzerine alınıyo herşeyi kendi bilir karar mercii gibi gelip ego yapıyo. Sen seviyo olabilirsin hocanı ama ben oynattığı oyunu sevmiyorum kardeşim. Bunu göre göre savunanada biatcı diyorum. Hakaret etmedim küfür etmedim adam hakarete varacak utanmasa yaw. Bide bana sen anlamıyorsun modunda yaklaşıyo. Allah aşkına azcık akıl fikir...
Bende onu derken kendime göre gerçekten olayın öyle olduğuna dair birşeyler görüpte söylemişimdir. Şuan burda bir sürü Okan biatçısı var yalan mı bu söylediğim. Bak açıkça söylüyorum. Yanlış değil ki dediğim. Doğru söz tahrik ediyosa tahrik olanın sorunudur benim değilKüfür hakaret değil belki ama ağır tahriktir. Örnek hiç bir zaman iktidar partisine bir kez bile oy vermeyen birine yaptığı eleştirilerden dolayı sen onlardansın demek. Başka bir örnek tuttuğun takımla ilgili yaptığın eleştirilerden dolayı sen rakiptensin demek v.s. gibi.
dostum hangi barış buBugün cuma enseni kapa.
Üsküdar'lı olan.dostum hangi barış bu
Usta sen misin bu?Ben korkmuyorum kardeş sen gibi başka bişe yaptığım yok. Bu saçma terimlerini kendine saklayabilirsin. Sen saklandığın yorganının altından çıkma. Sonra birileri hastanelik eder filan Allah korusun
Değilim usta. Yanlış benzetme yapmışsın.
Bu benim
BUnu insanlar anlamıyor.Senin zaten taktikle maktikle isin yok. Maclarari oyuncu kalitesiyle aliyorsun. Neden lookmani istemiyorsun anlamis degilim