Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maraz Ali cosplay mi yapıyorsun usta, Mevlana falan da yaparsın sen şimdi.
Ben korkmuyorum kardeş sen gibi başka bişe yaptığım yok. Bu saçma terimlerini kendine saklayabilirsin. Sen saklandığın yorganının altından çıkma. Sonra birileri hastanelik eder filan Allah korusun

Yaw kavga da değil ben anlamıyorum ki. Birine biatcı demek küfür mü hakaret mi? Sen sebepsizce birini savunursan biat etmiş olursun ben böyle düşünüyorum. Bu demek istediğim. Adam demekki böyle savunmuş üzerine alınıyo herşeyi kendi bilir karar mercii gibi gelip ego yapıyo. Sen seviyo olabilirsin hocanı ama ben oynattığı oyunu sevmiyorum kardeşim. Bunu göre göre savunanada biatcı diyorum. Hakaret etmedim küfür etmedim adam hakarete varacak utanmasa yaw. Bide bana sen anlamıyorsun modunda yaklaşıyo. Allah aşkına azcık akıl fikir...
Küfür hakaret değil belki ama ağır tahriktir. Örnek hiç bir zaman iktidar partisine bir kez bile oy vermeyen birine yaptığı eleştirilerden dolayı sen onlardansın demek. Başka bir örnek tuttuğun takımla ilgili yaptığın eleştirilerden dolayı sen rakiptensin demek v.s. gibi.

Küfür hakaret değil belki ama ağır tahriktir. Örnek hiç bir zaman iktidar partisine bir kez bile oy vermeyen birine yaptığı eleştirilerden dolayı sen onlardansın demek. Başka bir örnek tuttuğun takımla ilgili yaptığın eleştirilerden dolayı sen rakiptensin demek v.s. gibi.
Bende onu derken kendime göre gerçekten olayın öyle olduğuna dair birşeyler görüpte söylemişimdir. Şuan burda bir sürü Okan biatçısı var yalan mı bu söylediğim. Bak açıkça söylüyorum. Yanlış değil ki dediğim. Doğru söz tahrik ediyosa tahrik olanın sorunudur benim değil

Sportif direktörlük koltuğundan acil istifa etmeli ya da görevden alınmalı

Ne zaman sahaya odaklansa rakipleri çalışsa takım çok iyi oluyor. Ne zaman transfer dönemi olsa patlıyoruz.
Hala oyuncu izliyoruz falan diyorsun hocam, oyuncu izlemek senin işin mi?
Eminim bugün bile oturup bir oyuncunun 3-4 maçını izleyeceksin.

Senin işin bugün belli olacak şampiyonlar ligindeki rakiplerin maçını izlemek

Usta sen misin bu?

Sen bu musun?

Screenshot_20260130_135111_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Senin zaten taktikle maktikle isin yok. Maclarari oyuncu kalitesiyle aliyorsun. Neden lookmani istemiyorsun anlamis degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt