Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nefret etmeyin hüüüü ediyorum edeceğim adam gibi hoca olsa kaan denen bu takıma en ufak saygisi olmayan adami oyuna almaz. Oyuncu demiyorum bak. Halisahada zor oynar bu göt göbekle. Yaptığı diğer rezil degisikleri saymıyorum bile

Takımı daha nasıl silkerim diye düşünüp, İkardi ve Kaan'ı aynı anda oyuna aldı, ikisinin toplam kilosu 205 filan.
Seni hâlen savunanın ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İsminin çorba çorbaoğlu olarak değiştirilmesini talep ediyorum

Sana yalandan da olsa hoca demeyeceğim bundan sonra Okan. Şu değisiklikleri utanmadan yapmaya devam ediyorsun ve hala savunanin var ya sana da helal olsun

hocam,veda senende enazından biraz olsun degısık şeyler sun sahada şu taraftara,mutlu ve kupayla veda edelim sana.

rakibi değişikliklerle oyuna dahil edip takımı 50 metre geriye koşturuyor.

takım daha çok yoruldu.

Bugün dışarıda bir balık yemişim akşamüstü, oooh, vallahi elinizle tutsanız bu kadar güzel ve taze olmaz, ilk yarıyı kaçırdım diye üzüldüm,

ikinci yarıya baktım, yine bir bok yok, bir de üstüne korkak ödlek herifin birtakım mesela değişimleri...

Allah mı belasını veriyor, ne oluyorsa olsun da, şu kadrolar artık bu herifin elinde heba olmasın, kapadım 75'te.

Bunun takımı izlenmez, kahır.

Kayseriyi yenmek kolay
Cityi yenmek olay

Kayseriyi vasfi de aşurda olsa yenerlerdi

şu takıma transfer yaptırt ve leş adamlar olmasına engel ol

Anladim kadar Simeone oynatti oyuna hayran kalmis ki o tarz oynatmaya calisti, deli pres yerine daha cok pas oyun oynayip bol pasla da ceza sahasina girmeye calistik, yine gereksiz ortalar yapsak da eski maclara göre daha az oldu. Bu sekilde bu oyunu devam ederse sampiyonluk gelir ama ayni anda icardi kaan hamlesi neydi anlamadim. Singoyu alaydin stopere adam oynasin diye nedir bu kaan israri bilemiyorum.Yaseri de cok daha erken oyuna alabilme imkanin vardi farki yakalamisin girdir oynasin tam zamani baski yok birsey yok ciksin kendini göstersin ne var bunda yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt