Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstisnasız her transfer döneminde hocanın da şirazesi kayıyor. Oyuncularımızın da kafasının çok karıştığı dönemler oldu, Allahın belası transfer dönemi bitsin de artık hepiniz saha içine odaklanın,

Galatasaray'ın genlerinde olan, damga vuran bir Galatasaray ortaya çıkacak."

bu sözüne inanıyoruz! Umarım başarırsınız.

ortalama üstü herhangi bir 6 numarayı kiralayabilirdik

illa torreira lemina seviyesi diye tutturman pahalıya patlamaz umarım

Zaman zaman çok kızıyorum saha içerisinde ama Okan Hoca'nın durumu da içler acısı. Belki de daha 3 ay önce söyledi eksikleri ama başımızdaki bu rezil başkan ve yönetim varken çaresiz durumda kalıyor.

Akşam ne söylenmesi gerekiyorsa söyledi zaten ondan bir tık daha ilerisini söylese muhtemelen görevine son verilir.

Şahsen ben bu sene sonunda başarılı olsa da bırakacağı görüşündeyim Okan Buruk'un.

Ula adam dayanamadi gene gitti sag bek aldırdı. Sallainin emeğine ayip.

DÜŞMANLARI

SUSUN

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Düşman olmayın kimseye. Burada birbirimize de düşman olmayalım. Kavga etmeyelim, birbirimizi kırmayalım. OKANCI, ANTİ OKANCI, BİATÇI, TUDORCU (lan niye tudorcu var olm ahdshasa), TERİMCİ falan. Beyler kimseye şöyle şeyler söylemeyelim.

Olm günün sonunda maç kazanınca hepimiz seviniyor, kaybedince hepimiz üzülüyoruz.

Neden sevincimizi de üzüntümüzü de güzelce ortaklaşa yaşayamıyoruz.

Neden sürekli SENİN YÜZÜNDEN OLDU ULAN GÖRDÜN MÜ HAAAAA biçiminde birbirimize yükleniyoruz.

Yeter lan.

Aynı rengin kardeşleriyiz. Tıpkı fener gibi dhshdsds

Az sakin, sükunet rica ediyorum.

DÜŞMANLARI

SUSUN

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Düşman olmayın kimseye. Burada birbirimize de düşman olmayalım. Kavga etmeyelim, birbirimizi kırmayalım. OKANCI, ANTİ OKANCI, BİATÇI, TUDORCU (lan niye tudorcu var olm ahdshasa), TERİMCİ falan. Beyler kimseye şöyle şeyler söylemeyelim.

Olm günün sonunda maç kazanınca hepimiz seviniyor, kaybedince hepimiz üzülüyoruz.

Neden sevincimizi de üzüntümüzü de güzelce ortaklaşa yaşayamıyoruz.

Neden sürekli SENİN YÜZÜNDEN OLDU ULAN GÖRDÜN MÜ HAAAAA biçiminde birbirimize yükleniyoruz.

Yeter lan.

Aynı rengin kardeşleriyiz. Tıpkı fener gibi dhshdsds

Az sakin, sükunet rica ediyorum.

Singo ne olacak Nedimim. Bu adamdan daha cacik olmaz mesajı degil mi bu.

Hayır olay Singo değil bence renktaş. Sallai'ye biyonik adam muamelesi çekiyoruz ama adama bir şey olsa çok net tutarız.

Sallai bu senenin MVP'si olarak ilerliyor şu anda. Lig özelinde söylüyorum Osimhen bile Sallai kadar katkı sağlayamadı henüz işte geç katıldı afrika kupasına gitti o şu bu derken.

Ayrıca şunu söyleyeyim, bizim 2. yarıdaki geleceğimizi belirleyecek şey Osimhen olacak. Kendisini aşşırı seviyorum ama eğer Osimhen kafaya koyup %100 ile oynarsa isterse sağ bek Kaan olsun biz yine şampiyon oluruz.

Kendisi için çok büyük fedakarlık yaptık, yönetimi geç (onlar bile yaptılar aslında kefil imzası atmışlar 4 kişi) ama taraftar olarak da Osibox'ı bilmemnesi.

75 milyon euro bons 20 maaş verdiğimiz adamın bizi şampiyon yapması lazım.

yönetimin önüne kalkan olmaya devam etsin sene sonu puan tablosunda ikinci olduğu zaman yönetimin kapının önüne koyacağı ilk isim kendisi olacak!

pep kimmicden 6 no yapınca helal olsun, okan hocam salladen box to box yapacak devrimci deriz

1770288432791.webp

Yine sağbek transferi yaptırarak yarım yarım yarmıştır

FAİL ADAM ya senin kepazeliklerini tanımlayacak sözcük kalmadı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt