Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gece anti okancılar

1759605517012.webp

Benim icin profesyonel oyuncudan beklenen fitlik seviyesinde olmayan oyuncuyu devamli oyuna sokan hoca ya kotu niyetlidir, ya da o oyuncuyu kesebilecek cesarete sahip degildir.

ekstra adama sıcak bakmıyor kadroda ama maçlarda oyuncu değiştirmekten çekiniyor kimseye güvenmediği için.
bir de şu set hücumu çöz artık hocam. koca maçta hiç bir şey üretemedik. golümüz yine pres sonucu geldi.

Sara, Sane ve Icardi'yi kazanması lazım. Yedekten oyuna girip iş yapacak adam sayısı 2 (Sallai ve Eren) ve ikisi de bek oyuncusu

3 senedir 12-13 kişilik kadronun özverisi ile şampiyon oluyoruz

Yedekler rezalet kadro planlaması evlere şenlik

Sara
Sane
Ahmet kutucu
Berkan
Metehan
Yusuf demir

Sonuna kadar anti Okan'ciyiz. Liverpool macinda olusmus guzel havayi bozmak dogru olmazdi.
Okan'in sorunu kapanan kaliteli takimlara karsi cozum uretememesi. Turkiye'de bu genelde sorun olmuyor cunku rakipler kalitesiz.
3 senedir takima bir set oyunu ogretemedi.
Bu oyunu Bodo'ya oyna bak nasil icinden geciyorlar.

bu takımın 1 yıldır organize bir atağı var mı? nelsson oyunu yavaşlatıyor diye saçmalama şansın da yok hadi temizle bakalım bu rezilliği temizleyebilirsen.
yok geçen senelerde manchester unitedı yenmiştik + bayerne ilk 70dk oyunumuz var 2 sene onu konuştuk şimdi 1 sene de liverpoolu konuşuruz okan da 300 milyonluk takımla aldığı yerel şampiyonluklarla devam eder sonra da hocaya laf ettirmezler

Galatasaray'ın arması Liverpool'a karşı oynar zaten fazla havaya girmeyeceksin. Karşında rezil kepaze bir takım var, 11'e 11 iken pozisyonun yok. Çok daha fazlasını yazmak istiyorum da forum kuralları müsaade etmiyor.

3 senedir 12-13 kişilik kadronun özverisi ile şampiyon oluyoruz

Yedekler rezalet kadro planlaması evlere şenlik

Sara
Sane
Ahmet kutucu
Berkan
Metehan
Yusuf demir
bu sadece yönetimin sorumluluğu değil
bana göre hoca takımda fazla sayıda 11 oynamaya uygun oyuncu istemiyor.
kadroyu yönetmesi zor hale gelir diye
kendince bir mantığı var bu anlayışın ama sezon uzun olunca patladığın anlar oluyor işte. hele de avrupa varken.

İcardinin oyuna girmesi bana göre sacmalikti ama 1-1 e şükredelim. O duruma getirdiler bizi bu mac

ekstra adama sıcak bakmıyor kadroda ama maçlarda oyuncu değiştirmekten çekiniyor kimseye güvenmediği için.
bir de şu set hücumu çöz artık hocam. koca maçta hiç bir şey üretemedik. golümüz yine pres sonucu geldi.
O preste torreira in katkısı büyük

Torreira iyiki var

Evet kendi yorumum bu seni ilgilendirmez vasat herif.Sana geçenlerde cevap verdim 1 şey yazamadın anca raporlarsın.O yüzden şimdi vınla ulan benle ilgili yazdıklarına dikkat et sövmeyeyim sana..

Senin gibi bir taraftar Galatasaray’a yakismiyor

Bu da kendi yorumum ozaman

torreiranın kazandığı topla attığımız gol olmasa gol falan atamayıp 2yi yerdik çok net

@Sami Karakoç
@Arda Sadi

gibi forumda gerçekten aramın iyi olduğu arkadaşlara hitaben yazıyorum ki art niyetli olmadığımı varsaydıklarını düşünüyorum

bakın bu adam 3 sene önce kadıköyde fenere berkan ile ya berkan ile plan yaptı 3 attı

aynısını geçen sene yunusu sol içe çekerek yaptı 3 attı

kaanı bir anda işe katarak manu bayern efsane maçları oynattı

yunus barış kanat bek kaan stoper performansı ile tottenhamı sahadan sildi

bakın hepsi övgü

4 sezondur bir tane bjk maçında tek bir özel çalışma , hırs gördünüz mü

maç sattı filan demiyorum tabiki ama açıkça söylüyorum hem taktiksel olarak yeterince kafa yormaması hem maç önü ve maç sırasında tavırları ile bjk ile arayı açmak istemediği çok belli

kazandığımız maçlar bile bjkye karşı duran top performansı filan tamamen oyuncu inisiyatifi

bakın bugün tüm yorgunluğumuza rağmen fener ile oynasak kesin kazanırdık iddialıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt